snart hem

Sista dagen hos familjen idag. varit en omtumlande helg med mycket nervösitet, ledsamhet men även mycket mycket skratt och glädje=) det blev ingen utgång igår. jag åkte hem till en kompis till bettan och va med dem. De berätta såna roliga historier om när de är väg och festa. ASå jag skrattade så mycket så tårana bara rann. de är inte klocka någonstans.. de fögyllde min kväll igår..
kräfterna för övrigt var supergoda.. svenska vanliga kräfter, svenska havskräfter och svenska räkor. kunde inte bli godare..
jag körde hem några utav mammas och pappas kompisar till lörby igår natt så när jag kom hem satt de uppe och väntade på mig. vi tittade på slutet av pearl harbor.. lite mysigt, vi tre i en två sitts soffa=)

Nu ka det iallefall bli super skönt att komma hem till karlshamn och hem till stoffe. Ikväll blir det mysa och en pizza,
imorgon är det tillbax till skolan och ny kurs.

någonstans vet jag att detta var tvunget, nu kommer det bli bra någon gång. det kommer först störta rakt ner och vara skitjobbigt men jag ser ljust långt framme och det har jag inte gjort på flera flera år...


ska jag lr inte?!

det blev ju inte så att jag åkte till Anna coh Elins inflyttningsfest i Kristianstad men Emlie, Johanna och Carro kanske ska sitta i Emelies lägehet och dricka lite sen ska de nog sticka till grand i kristianstad.. jag vet inte alls hur jag ska göra. känns som om det inte kommer bli så bra om jag fpr en massa alkohol i kroppen.. fast det kan ju även bli skit roligt. jag har festkittet på mig och färdigsminkad så får vi se vad det blir av kvällen. Nu ska jag köra iväg och äta svenska kräftor.. mumss=)

arbetare

vilket underbart väder det har varit idag eller det  ÄR fortfarande=) jag har varit super duktig idag. Hjälp mamma att slänga deras sänga, några gamla trädgårdmöbler och en massa annat skit. Sen har jag klippt gräsmattan och det är bauta stor. tar typ lite mer än en timme att klippa de. Jag har oxå kört med trimmerna längs med kanterna där inte gräsklipparen kom till. OCH jag har klippt en buske=) den blev jätte fin.
De blir inget kristianstad för mig idag. känner inte för att träffa en massa nytt folk. jag ska följa me mamma och pappa på en mina kräfskirva hos deras kompisar.. ska äta svenska kräfter. de är ju super gOTT=).. jag ska inte sitta där hela kvällen, få se vart jag kör sen.. kanske blir bettan=)

Stoffe han är i halmstad och går på kurs för sitt dömeri. han hörde av sig innan och än så länge var han godkänd på allt. så det är ju bra. han kommer hem imorgon kl 18.. då ska jag mysa. va så tomt i morrse när jag vakande och hade ingen att mysa med.. annars är det ju inga problem. jag är lixom inte så bunden till han att jag inte kan vara utan han en helg.. mammas storasysster fyller 70 nästa helg. hon ville att jag skulle följa med.. få ta och fundera lite gran på de.. det är i kalmar. I coh för sig kna jag ju passa på att följa me och se hur det är med annie i hennes nya lägenhet...

nu ska jag lägga mig o vila lite..
hej hej

såna som bettan växer inte på träd...

Är precis hemkommen från bettan. va super roligt att träffa henne. Som med emelie så kändes även detta som om jag och bettan hade träffast igår=) inte så där stelt. Som bettan sa: de är då man märker att man passar ihop, att vi är vänner på rikigt. De hade en jätte fin lägenhet. jag har varit i den lägenheten innan när de bodde en annan där men nu va den mycket mycket finare och mysigare. träffade även galdan ju=) världens underbaraste hund.Men de va inte så mycket med henne ikväll. hon studsade runt på tre ben det hon orkade. typ till matskålen och tillbax..
Vi kom ju även in på lite tråkigheter men de va skönt att prata av sig. jag behövde de. hon vet precis vad jag har gått igenom och vi hade ett bra samtal, inget att hon tyckte synd om mig för det har jag hört. behöver inte höra det mera.. va så skönt att få bekräftat att de jag tänkte inte va fel. att de va så.. Bettan är en person som jag har saknat jätte mycket sen jag flyttade. Vi delade så mycket tillsammans när vi gick på gymnasiet både tråkiga och roliga saker..vi förstår varandra precis och det känns underbart.. som vanligt avslutade vi med att vi måste träffas oftare, man bruka säga så.. men hon har alltid fullt upp med sina hästar och jag med mitt men mer än en gång om året ska vi väl lyckas med..

fick höra lite skvaller om de gamla klasskomisarna.. att några hade gjort slut, nån hade fått barn, nåns förälder hade skilt sig.. mycket som jag inte hade en anning om.. en klassfest snart hade ju inte varit fel. men man ska palla ordna en sån oxå=)
nahe om man skulle krypa ner i sin säng i sitt gamla flickrum.. saknar redan min säng hemma.. i karlshamn..
go natt alla=)

TACK

måste bara vara lite starkare,,lite till.. de tror på mig.. de litar på mig.. att jag ska klara detta!!

Fick precis ett jätte fint sms av min vän frida.. så tack frida det värmde ska du veta;)

Om jag ska ta och skriva om något roligt och inte bara en massa tråkigheter, för det händer faktiskt roliga grejer i sölvesborg oxå=)
Vid två tiden tog jag bilen och körde ner till stan för att träffa Emelie och se hennes nya lägenhet.. den va super fin tycker jag. Hon är en lite inrednings fixare=) kan det där med mode och grejer.. mer än en annan. Hon bjöd på fika och pratade om allt mellan himle och jord. även om det typ va 4 månader sen vi träffades så kändes de som om de va igår vi träffades sist.
har precis ätit fisk hemma hos mamma, den var helt underbart go. Fattar inte hur hon lyckas. så nu ska jag bege mig hem till bettan och hennes hund GLADDIS. min favo vove.. helt underbar.. idag blev galadan tyvärr överkörd, för tredjegången i sitt liv, av brevbären så hon har varit hos vetrenären.. tur att hon klarade sig..

uppdaterar kanske när jag kommer hem till mammsen igen..
hej då länge


mycket nu...

Jaha då va denna tentan med gjort´. hur gick det då? jo jag tror faktiskt att det kan ha gått bra. det känds bättre än de andra tre gångerna och nu kände jag att det fans lixom inte mer att skriva, jag gjorde verkleigen mittt allra bästa och det är ju det som är huvudsaken. NU är det bara till att hoppas, hoppas..

Kom hem till min föräldrar för två timmar sen kanske..fick reda på en mycket tråkig sak.. varför har ingen sagt nått till mig tidigare?? i och för sig kan jag förstå för jag har haft så sjukt mycket att göra... sen fick jag reda på en ännu tråkigare grej.. fick nästan en tår i ögat men jag har lixom inte rikigt fattat det. Eller var bara inte förvånad över att höra det. för inerst inne visst jag det.. inte att de skulle sluta så här, på detta sätt, så snabbt...  men sköter man sig inte så händer väl sånt här. kroppen pallar inte hur mycket som helst...
jag pratar kanske i gåter för några men jag känner att jag pallar inte hänga ut en massa namn. att det handlar om nån i släkten har ni kanske fattat men vem de är håller jag för mig själv..
jag känner att jag skulle behöva prata med någon.. men med vem?! vem pallar att lyssna på mig? vem kan jag öppnar mig för? vem kommer att förstå hur det är?? tyvärr är jag ju sån att jag öppnar mig ogärna och berätta allt.. tror inte det finns någon som vet allt om mig?? innan fans det, men inte längre.. jo stoffe kanske vet men det är inte samma sak att prata med honom..  skulle kanske ha någon proffesionell.. har ju vatt  och prata med "såna där" innan och det har känts rätt bra.. jag har så mycket inom mig som inte alls är bra.. när jag är hemma i karlshamn så går det rätt bra, då ser jag det inte men när jag kommer hit så bara faller allt. Jag blir så påmind hela tiden och jag måste vara så stark. jag har ju alltid varit det.. inte många gånger jag har brytit ihop.. Mina "gammla" kompisar sa alltid till mig innan att jag va så stark, de kunde inte förstå att jag blev den jag blev. alla trodde typ jag skulle hamna på gatan som värsta pundaren.. men jag reste mig och det är mycket tack vara dem och den läraren jag har på gymnasiet. Hon har hjälp mig och lyssnat på jätte mycket så jag har nog hon att tacka att jag är den jag är idag...
jag har verkligen varit med om mycket och sett mycket skit.. mina vänner i karlshamn trodde tydligen att jag var "fina flickan" men när de fick reda på en del så föll de... jag skulle så gärna vilja förklara allt för dem men det är så svårt.. de är lixom inte uppuxna med mig eller min famlij. de vet inte hur det är eller hur det har varit. så därför kan det vara skönt att träffa mina vänner här i sbg som vet hur jävla mycket skit jag har gått igenom.. jag behöver lixom inte berätta det en gång till..det är detta som jag tycker är jobbigt att jag inte träffar mina gamla vänner så mycket.. de förstår mig ett annat sätt. jag tycker jäte jätte mycket om min vänner i karlshamn och de stöttar mig och kan trösta mig när jag är ledsen oxå de är itne de men de har inte känt mig från början. som när de börja prata om när de va 10 typ.. vad har jag att komma med då.. inget. lärde lixom känna dem när de va 16år.. och jag har ju inget gemensamt med dem innan jag va 17 år....

Nu ska jag snart hem till emlie och titta på hennes lägenhet sen ska jag hem till bettan ikväll och mysa med henne=)
I`ll be back!


dagen D är nära

en lång, lång dag.. gick upp kl 6 vilket är super tidigt tycker jag.. hoppade in i duschen och stod där i typ en halvtimme.. superskönt=) runt 8 tiden var jag hos Arthur i Kristianstad för att gå igen opponeringen som vi skulle göra på våra kompisar. Det gick super bra för os på morgonen. läraren tyckte att vi hade satt en hög nivå för resten av opponenterna.. så det kändes bra. sen va den en lång lång vänta till kl14 då de va några som skulle opponera på vår uppsats. vi fick väl lagom mycket kritik. tycker inte de va överdrivet MEN vi hade glömt att skriva vilken som ansvarade för vad så vi fick inte något betyg idag. det låg vilande som vår lärare utrycker sig.. så vi ska bara fixa en sån lapp, lämna in den och seen får vi vårt betyg.. men det kändes ändå helt okej.. men om det är godkänt eller underkänt återstå och se...

sen va den snabbt hem för att vi skulle husvisning kl 4. huset va väl så där. var super mycket att göra. vet inte om vi har lust att lägga ner så mycket på ett hus.. det blir ju inte för det priset i allefall..

och nu håller jag på att plugga det sista. vet att det inte är någon ide att plugga dagen innan men det känns ändå lite bättre=)..

i helgen ska jag ju va i sölvesborg.. ska bli så skönt att komma hem till mammsen så hon kan pyssla om mig lite.. få se mo det blir fest på lördag för mig.. återstå att se..

nä nu ska jag fortsätta att plugga och önska att natten går super snabbt så jag kan skriva tentan sen ska jag ha en underbar helg


hinner inte nu

jag måste plugga nu några timmar men när jag har gjort det och packar och diskat så kommer jag tillbax.. om jag pallar=)
det har varit en mycket lång dag...
tjaoo så länge=)

sur kärringar

va precis på ica för jag blev så sugen på lax till middagen. Och när jag komme fram och ska betala så sitter värsta sur kärringen i kassan. hon sa knappt hej!. tittade inte mig in i ögonen en ändaste gång, brukar de ju göra när de säger hur mycket man ska betala lr när man säger hej åtminstone.. sen mummlade hon bara så jag hörde knappt vad det blev..
efter mig va det en kollega till henne som handlade och då beklagade kassörskan sig om att hon absolut inte ville sitta i kassan och allt va de va.. bara för de behöver hon ju inte bete sig dåligt mot kunderna. man kände sig nästa lite illa till modds.. men det va inte allt.. sen skulle jag köPa frimärken i typ"kiosken" de har precis utanför kassorna och jag glömde att ta ut extras så jag hade bara kortet.. hon som stod där sa heller knappt hej och när ja sA att jag tyvärr bara hade kort så sa hon att jag inte fick handla.. skit sur blev hon. sen sa hon att under 50 kr tog hon inte kort.. okej så är de ju i vissa affärer men man behöevr ju inte säga de så surt som hon sa de...
SURKÄRRINGARNAS DAG IDAG!

nu ringde precis emma och anna och frågade ifal de fick komma bort en runda. anna passade visst milo, thesans hunvalp så de skulle ut och gå en runda.. så nu måste jag diska=)

lämna

om typt en halvtimme ska vi lämna tillbax bilen på ford.. Som tur va har vi hittat en 05, lika dan bil. kostar typ 40 tusen mindre... och det gör ju en del.. VI har iochför sig bara sett den på deras hemsida så den kan ju redan vara såld.. med vår otur så är den särket de.. men det kommer väl in fler som är en lite senare års modell. Men jag tycker att 05 räcker gått och väl.. ni kanske vill se en bild på den=)

en sån här bil är de=) nu har jag bara tagit en från blocket men de är samma märke på den bilen vi ska ha? så va tycks??

ingen bil?!?!

harregud vilket velande det är med de här bilarna.. när vi skulle gå och lägga oss började vi prata om verkligen  bilen va värd så mycket pengar.. Vi vill ju ha ett hus oxå!.. å vi hade ju tänk att betala av topplånet dirket men det kan vi inte göra om vi köper den bilen, då fatas de runt 60-70 tusen som blir kvar på topplånet.. vi ska lixom köpa bilen kontant.. vill inte ha en massa lån på den. men samtidgt va den bilen perfekt... hmm vi ska ner på ford och se om de kanske kan ta hem en 06 lr 05 så kostar den inte lika mycket. men nu har vi iaefall hittat vilken modell vi vill ha.. bli så trött=)

idag är det super tråikgt väder.. jag ska sanrt gå ner och börja plugga på tentan.. sissta rycket här nu.. nu måste den sitta. annie skulle komma en runda och hämta sen jacka och säga hej då.. på fredag åker ju hon till karlmar.. tror hon kommer få toppen roligt där

ny bil=)

Jaha då har vi en ny bil. lr har och har=) vi fick låna den tills imorgon så vi kunde provköra den och känna om den passade oss. och den passade oss som handen i handsken. Det blev den nyaste ford focus kombi. titanuim tror jag den hetter... en 2007 så den är ju typ sprillans nya.. jag är faktiskt lite mallig=) men det måste man få vara.
Vi lämna vår i inbyte så det blir super bra..
vi har tillochmed varit nere i sbg och visat den för mina föräldrar... och min farmor.. och min storebro hehe tog en rikigt tur med mammsen i bilen.. hon ville så klart åka...

nu ska jag sova och imorgon blir det pluggande..
sov gott


bort bort...

Nu har jag en sak mindre att göra denna veckan. ju längre veckan går destomera bockar jag av på min lista..
jag och Arthur har "rättat" en annan uppsats som vi ska opponera på under torsdagen.. Men det blev nog rätt bra..
ska snart laga mat tänkte jag, Stoffe han är iväg och fixa ac på bilen så vi får åka och titta på bil imorgon istället.
Idag fyller Helen ( Stoffes moster år) men jag känner att jag måste plugga så det blir nog inte att jag följer med..

Jag ska till bringa hela min helg borta.. bort från allt.. ALLT. ska bli så superskönt att umgås med mina gammla vänner igen=) På fredag ska jag ta en fika med Emelie på eftermiddagen och se hennes nya lägenhet. Lite senare på kvällen ska jag hem till Bettan och kolla på hennes.. vi skulle ta en film/mys kväll och prata skit precis som vi brukade göra.. saknar dem rätt mycket ibland..

På lördag bär de av till Kristianstad på inflyttningsfest hos Anna och Elin.. ska bli super roligt och träffa alla deras nya kompisar och våra gamla gemensamma kompisar.. mycket minnen och skratt kommer säkert att förekomma. rycktas om att vi ska gå ut på grand. jag är ju inte mycket för att gå ut i Kristianstad.. tycker inte riktigt om den staden.. men men får väl ge den en chans till.. så jag längtar super mycket till helgen..

har kommit på att det kvittar vad än säger och göra så spelar det ingen roll.. det händer inget ändå. Det är väl mig det är fel på men just nu har jag ingen större lust att ändra på mig så jag får väl vara en enstöring=) jag är lixom inte den som är efterhängsen.. är bara inte den typen helt enkelt....
men jag har varit sån ända sen jag va liten.. har haft svårt att festa mig vid en. har alltid velat ha många och ingen har lixom fått tränga sig in i djupet.. kanske därför folk tröttnar?! det var väldigt länge sedan jag hade en bästa bästa vänn....lågstadiet kanske.
men jag har klarat mig fint fint ändå=)
nu pallar jag inte med sånt här trams längre.. bara till att gilla läget..
nu ska jag laga falukrov.. mums=)


äntligen..

Inatt fick jag äntligen sova.. så fruktansvärt skönt. Visst det tog ett tag innan jag somnade men inte alls några två-tre timmar. och jag vakande inte en ända gång under natten.. helt underbart..

Igårkväll va det en tjej som skulle titta på bilen. Stoffe va nere på ford igår och sa att han skulle sälja bilen och en som jobbade där, hans flicka letade efter exakt en sån bil som han har. så de va ju bra=) vi skulle mötas upp på jössa kvart över 6. halv sju kom han.. då skulle han ta bilen och köra hem den till henne så hon fick titta på den.. jaja tänkte vi de tar väl inte så läng tid. 19:45 var han tillbax.. undrade om de hade kört till kristianstad lr nått.. Hon va iallefall jätte sugen på den om stoffe gick ner två tusen.. å det skulle han nog göra. Vi ska bara fixa AC på den och handtaget så nästa vecka är the black pearl borta=(..
så nu har vi bara ett problem.. vad ska vi har för bil=)? VI har ju varit inne på saab, och volvo men aså.. de är fan dyra i drift och skatt och reservdelarna är sjukt dyra till dem.. vi har faktiskt kommit till insikt att jag faktiskt inte har något jobb ännu å då kanske man inte kan köpa så dyra bilar... så vi funderar på en ny ford istället.. man kan lixom få en 06 ford focus kombi för 110-120 tusen.. och som bara har gått 4000 mil typ.. så vi få se.. De nya fordarna är faktsit ruskit fina tycker jag..
stoffe hittade en ford som heter C-max.. rätt häftig va det.. i mitten av taket satt en dvd spelar.. kanske ska ha en sån=)

När vi väl hade fått tillbax bilen så va jag tvugen att åka och storhandla... vi hade ju inget hemma.. så 20:15 släppte stoffe av mig för han skulle iväg och spring.. citygross stänger kl 21.. jag kan säga att jag var sisst ut från affären.. vakten fick stå och vänta på mig medans jag plockade i=) hehe tur att stoffe kom och hjälpt mej.. så efter en sån heldag som jag hade igår va jag helt slut.. som tur va så sov jag ju gott med=)

kl halv 12 kommer arthur.. så ska vi börja med opponeringen på uppsatsen vi fått..
när stoffe kommer hem så ska vi åka till ford och testköra och sen ska jag plugga på tentan hela kvällen..
så min dag är ju räddad=)


små problem

Idag va det första dagen i skolan efter sommarlovet och jag har kommit till insikt att mina problem.. de med att jag har tenta på fredag och opponeringen på uppstasten på torsdag bara är små små potaits gemfört med vad andra har för problem..
Jag har en klasskompis vars man har fått cancer.. det vet inte hur länge till han lever.. men max ett två år.. de har två små söta barn.. De har det perfektalivet med en fin bil, fint hus.. en underbart söt hund och gott gott om pengar.. men vad hjälper det... när han snart ska dö.. jag kände mig ynklig när jag satt och beklagad mig idag om att jag hade mått så dåligt de senaste veckan.. att jag verken kan äta lr sova.. så tittade jag på henne.. hmm tänkte bara att jag va patetisk..

Men samtidigt.. de är mitt problem just nu.. jag pratade just om de här med en anna klasskompis och hon sa de att du kan ju inte må dåligt för hennes skull.. vi alla har våra olika problem och man kan inte jämnföra dem...

men jag kom i allefall på andra tanka.. skulle de va så attt jag inte klarar tentan så får jag väl gå om den kursen.. egentligen.. hur farligt är de då.. visst den är dödens tråkig men det är ju igentligen inget problem.. Å skulle vi få IG på uppstatsen.. vad gör de.. vi har ett tillfälle till att lämna in på.. och det var många som inte lämnade in idag så man är ju inte ensam..
På tal om uppsatsen så va vi på väg att inte få lämna in den...det började med att vi va tvugna att ha sex kopior.. inte en anning om det.. men det va ju inte det stora problemet.. de va ju bara att kopiera.. problem va att jag var tvugen att ha en fullmakt där det stod att de va okej för arthur att jag lämnade in uppstasten själv. och hur skulle de gå till när han är på grand canaria..! jag i ringde, sickade sms, ringde hans tjeje.. men ingen svar. tänkte att nu är det kört.. vi får inte lämna in den.. som tur va kom jag på att han hade skrivit ett mail där det stod att vi var färdiga att lämna in till vår handledare.. det godtog exemenatorn..! så det ordnade sig med.. allt ordnar sig när det är såna här små små problem..

jag tycker att man ska vädersätta sitt liv mer än vad man gör. man vet aldrig när det händer nått. ta hand om varandra!

VILL INTE MERA..!

Jag vet inte hur jag ska klara det här. Jag mår så sjukt dåligt. inte nog med att jag inte kan somna om nätterna. Nu kan jag inte äta heller. Detta med tentan och uppsatsen tar kol på mig. Jag går ständigt och har ont i magen.. nervös och kan inte sitta still. .. tänkte på skolan hela hela tiden.. jag blir snartett nervvrak.. Jag längtar så till fredag kväll när allt detta är över. Då har jag iaefall gjort mitt bästa och går det inte så kan jag inte göra något åt det. tar typ två veckor innan jag får reda på tentasvaret å då kan jag ta det lite lugnt.. fy fan.. vill inte må sä här...

förresten.. vi la ut bilen på blocket igår på kvällen. bara något timme efter va de någon från lidköping som ringde och ville köpa det.. hur sjukt är inte de då.. så har vi tur så har vi ingen bil i slutet av veckan..
hmm åå vi som inte rikigt har hittat en ny ännu.. jaja ..

nu är det plugg.. plugg.. plugg.. FY FAN

hårdrock?!?


jag satt på nätet och tittade lite och kom i kontakt med denna låten. har inte hört den på flera år men detta var en av mina favoriter om det var runt 02-03 nått. Jag kan fotfarande nästa hela texten..
håll till goda. System of a Down- Chop suey.. I love this song=)

tråkigt

Nu har jag jätte tråkigt.. jag har rättat det jag kan i uppstatsen, resten måste lotta hjälpa mig med och jag är inte ett dugg sugen på att plugga=(. Å det finns ingen tydligen som vill göra nått..ännu tråkigare.. så här är min plan.
först ska jag diska, sen damsuga en snabbis. Ta en duch och göra mig lite annständig. äta lite, plugga en timme typ sen kommer nog stoffe hem så jag slipper vara ensam. han dömder sin första match idag. Borta i karlskorna, J20 tror ja de..

mitt hjärta är så duktig=)

Arn magnusson

Arn filmerna är nog en av de bästa filmerna jag har sett... Man blev helt fast i den. Till och med stoffe blev rörd och då är det bra kan jag säga..=) mycket bra film som sagt Fem av Fem får den av oss. En film som måste ses=)

När vi körde hem körde vi inom stoffe föräldrar, jag va tvungen att skriva ut vår uppstats för tydligen hade arthur inte kollat igenom den som han sa, att tillexempel diagramen stämde med texten. Vi fick ett mail av vår handledare att vi va tvugna att kolla igen om den en gång till för de va en del som inte stämde.. paniken bara kröp sig allt nämare och jag fick sjukt ont i magen. vilket kan beror på att arthur är utomlands och ALLT hänger på mig nu om de ska bli rätt men de är arthur som har hållt lite mer i tabbellerna.. Men jag tog mig i kragen tog ett djup andetag och läst igen i lugn och ror. Och nu har jag inte alls samma panik.. va en del och ändra men ingen jobbigt precis...

Jag ska som sagt sitta med det idag. hinna plugga lite på tentan me kanske.. det öser ner så det är verkeligen tenta-pluggs-väder.. eller en-go-film-väder=)..

jag ska se vad klockan blir när jag är färdig..funderar på att ringa några tjejer sen.. någon som är ledig??
kram


tenta plugg

Nu har jag varit ifrån pluggande en ända dag och jag nu vill jag inte sätta mig ner igen.. men jag vet att jag MÅSTE.  sen känns det lite konstigt för tentan är inte förrens nästa fredag och jag ha pluggat som om den är på måndag typ. men nästa vecka har jag fullspekat så jag hinner knappast lära mig något nytt. bara repeterar..
Men jag tänkte jag skulle sitta till ett lr nått. måste ju se när klyft hoppar me, va väl typ 13:20 och vid sex ska jag och stoffe till bromölla och titta på arn. Fast vi typ har 500 kr kvar =).. tur att han ska döma imorgon så vi kan handla lite mat.. hmm så här fattiga har vi nog aldrig varit..

hej så länge...


bilförsäljare

Ja, jag säger då de... de är ett släkte för sig, de bara ska sälja. Idag på motorkompaniet va gubben där skit rolig. han skulle verkligen sälja en bil till oss.. hehe som tur var va det en kille som skulle hämta sin bil imellan annnars hade vi nog stot där fortfarande.. hittade vi nått då?!.njaaa.. testade en 9-3 men de va inte helt okej.. sen lurade han på oss en
9-5. Den va verkeligen skit fin utanpå. Nästan finare än en 9-3 kombi för den hade en massa extra men så va den så jädra tråkig i instrumenpanelen.. synd annars hade vi nog tagit den..

imorgon ska jag och stoffe kolla på arn, de ska bli kul..
På dagen ska jag plugga, ska se om jag kommer upp så jag kan göra de på morgonen sen ska ja se om de finns någon som ha lust att träffas att prata lite??

nu är jag faktiskt trött.. sängen snart.
go natt


ont..

Nu har jag städat klart. TVÅ TIMMAR höll jag på så nu är det skinande rent i lägenheten igen. Få väl se hur länge det håller i sig. Tills man ska laga middag kanske..=)
Jag har tillochmed skurat toaletten och köksgolvet för hand! de ni, hur många utav er gör de då=)? Jag brukar försöka att göra det en gång i månaden för då blir det RIKIGT rent. När man kör med golvmoppen tycker jag det bara bli lite på ytan.. och utav hygeniska skäl så brukar jag ta toan och köket ibland... de blir mycket mycket renare och av någon konstig andledning håller de sig renare länge.. och bara för att jag har legat på ner och upp och ner mycket med kroppen, när jag har städat, har jag svin ont i ryggen=(.. Så de blir nog ingen bodypump för mig idag. Jag och stoffe har även bestämt att vi ska åka till saab och motorkompaniet här i karlshamn för att titta på bil, sen laga mat när vi kommer hem så jag hinner nog inte ändå.. har ju städat i två timmar så jag får ta de som motion..=)

nu är vi nog mer inne på en sedan än en kombi..
 aså saab 9-3 kombi är skit snnygga verkligen. men ska vi ha en sån måste i kasta upp mycket mer pengar och vi vill faktiskt spara så mycket som möjligt till huset.. häldre en billigare bil så vi slipper toplånet. bilen är lixom ändå inte allt. Å vi har hittat många fina saab 9-3 vector sport sedan. som är 04, icohförsig. Men vet ni en sak. vi har lärt oss en sak när vi har tittat på bila. Man ska inte stirra sig blind om de är en 06 eller typ 02 för de är miltalet som spelar roll. en normalbil kör mellan 2000- 3000 mil om året så då är det ju bara till att räkna hur långt en bil har gott .ex en 06 som har gått 140000 mil behöver inte alls va bättre än en 03 som bara har gått 8000 mil. 03 är i många fall bättre och lättare att sälja sen. SÅ man ska tydligen tänka på hur mycket man kör varje år. kör du inte onormalt mycket så gör de inte så mycket om bilen har rullat några mil , men som oss ex som kommer att köra rikigt mycket varje år , iochmed att stoffe dömer, behöver en bil med ett lågt millantal... så de är mycket att tänka på när man köper bil....

nahe en duch nu.. hmm en massage för min rygg hade inte heller varit fel. emma=). den värker.. ajajaj=/

ännu en natt

Det börja gå mig på nerverna, jag sover så sjukt dåligt om nätterna och det tar mer än 2 timmar för mig att somna. Inte konstigt att jag är helt slut när kl ringer vid 9 å det är dax att stiga upp. Jag kan inte de. idag ringde mamma och väckte mig kl 10 och då tvingade jag mig upp, hopplöst. ikväll blir det i allefall träning så jag kanske är lite trött i kroppen sen..

Under den stunden jag sov så drömde jag och min gymnasie tid. aså fan vad jag längtar tillbax, till alla kompisarna och till allt roligt. nästa helg så ska stoffe till halmstad och då på helgen ska jag först på en fest mid mina högskolekompisar( ska tillläggas att jag inte har varit på en ända klassfest, väldigt dåligt utav mig så de får bli en sån nästa helg) sen ska jag nog ta och ringa till några av mina gamla klasskompisar och se ifall de vill hitta på nått.. saknar dem något oerhört=(

det här med hus letande och bil letande kan ju göra en helt galen. Aså vad ska man ha för bil, behöver vi ha en kombi lr räckern det med en sedan.. vill jag verkligen ha en saab nu. jag som va så inne på volvo V50. men de va lite plastiga.. eller?? aså de bara snurrar runt, runt, runt..
som vanligt varje dag när jag vaknar så är bland de första jag gör på datorn att se om det  har kommit några nya hus. Å idag hade kommit 4=) men två av dem kan man ju bara drömma om.. men fy fasen vilka hus. båda två va så fina så fina.. hade ju knappt våga gå in i dem.. sen kostade dem mellan 1,8-1,9 miljoner. Å va ju så klart i toppsick. men allvarligt. hur kul är de då.?!?!Jag vill ju sätta i min egen köksinredning och göra mina egna badrum.. typ renovera vill jag. men de hade kommit två hus i min och stoffes prisklass dvs runt miljonen oxå.. så vi får se.. åka och tittaa måste man. tillslut kommer nog huset till en=)

idag  ska jag sanera lägenheten för den är såå mögig. Få se om jag hinner med något pluggande men jag tyckte att jag va sååå dukigt igår så jag kanske tar en lite paus=) få se.
om de är någon som vill får ni gärna komma hit på en kaffe=) bara ring...
kramis


one, two, three, four



älskar denna låten.. känns som om man svävar ovanför molnen när man höra den=)

ännu en natt

Jag vet inte vad de är med mig men i natt kunde jag inte somna heller. Sen när jag väl hade somnat så vakande jag mitt i natten.. super pigg. Jag va varnsining kan jag säg.
Blev inte mycket bloggande för min del igår. Blev längre hos farmor än jag hade trott sen gick jag dirket hem till zettan för att träffa tjejerna lite. de va behövligt.... mycket skönt=)



farmor=)

bror och anna

jag hittade fotot på mig igår hemma hos farmor som borde va förbjudna att sätta upp.. fy fan.. att mamma tillät mig att se ut som jag gjorde på vissa foton när jag var runt 12. fulare unge får man leta efter..
MIn neskusin är nere hos sin pappa i Rumänien. lr han typ bor där nere nu och jag och hans mamma pratade om att de hade varit roligt att åka ner till honom. hans pappa äger ett hotell så man bor typ gratis. Jag har sagt i flera år att jag vill åka ner och se hur det ser ut men har lixom inte blivit av.. få se.. nästa år kanske..

fick reda på att min andra neskusin, som bor i stockholm, han är runt 19 års ålder sitter i fängelse, väpnat rån mot en guldsmedsaffär.. sorligt.. han är världens sötaste dotter me,, som är två men hon har hans mamma vårdnader om för verken han eller barnets mamma kan ta han om de.. kan inte fatta att de kan hända.. Å sånt ska jag jobba med.. mycket  tråkigt..

idag är det full koncentration på pluggande sen är det middag hos svärmor och sen upp till ishallen.. så nu börjas de.. de eviga dömeriet...=)


piss natt!

Jag vet inte om jag gick och la mig förtidigt igår men jag kunde inte somna. Stoffe, somnade som vanligt efter 5 sek typ. men inte jag. Jag låg där och rullade,o rullade, trodde aldrig jag skulle somnade. Så att jag skulle gå upp kl 8 när klockan ringde kunde jag ju glöma. Jag va som en sombi, sov till halv 10 istället=). nu är det pluggade några timmar sen ner till sölvesborg på kalas..

ni glömde inte stefan holm idag kl 13:10 va=) 


kvällen

Annicka, som som håller i aerobicen på motiva är förjävlago=). man får verkeligen va sig själv och hon får en att slappna av. Idag hade vi skit roligt. Hon är inne i stim där hon tycker om när de ska vara mycket rullande på höfterna och hon lär oss den ena roliga rörlsen efter den andra och vi skrattar och dansar och flåsar om vartannat.. de är verkligen skit roligt. Å tjejer i alla åldrar från 20 och den äldsta är över 50..  Jag tycker att denna träningsformen passar mig utmärkt. Inga måste om man inte vill träna, som typ fotbollsträningn. komihåg när jag spela fotboll. de ska fan inte va någon som talar om för mig när jag ska träna och inte träna och vilket lag jag ska spela i åå.. nej nu börja jag tänka på allt de negativa som gjorde att jag slutatde.. men som sagt att man kan träna när man själv vill de. Vissa tycker om den pressen att man "måste träna" och att man har fasta träningstider. Men man får väl ha lite pli på sig själv. De är ju faktiskt fast träningstider även om man inte utövar en lagidrott..
nu ska jag krypa ner i soffan framför tv. kanske föreslå en film i sängen=) de är myss de..
imorgon fyller min farmor 80 år så dås ka vi dit på eftermiddagen..

Förresten. MIN sambo.. =) ska döma internmatchen som mörrum ska ha när de ha presentationen av spelarna på ons..
har men en andledning att gå och titta;) hade gjort de ändå för stoffes lillebror ska spela i A-laget så jag hade åkt och tittat i vilket fall som helst..

nahe nu är de myss..


Naive




en av mina favvo låtar just nu.. naive med Lilly Allen

ovänner...

När jag och stoffe är och handlar blir det nästan ALLTID en diskussion om något.. oftast då vad vi ska handla, lr vad vi ska äta till middag de kommande dagarna.. så även idag. Jag blir så jävla trött på att det alltid är jag som ska komma på att vi ska handla för att det inte finns något hemma. Och jag kan inte alltid komma på vad vi ska äta ,så står han där som ett frågeteckan.. "jag vet inte vad vi ska äta" lika dant varje gång!!.. någon mer som har samma bekymmer.. ibland är han helt onkomptent lr va de heter..  när jag går där i affären tänket jag lika dant varje gång, ATT JAG INTE ÅKTE SJÄLV.  men samtidigt varför är det alltid jag som ska handla själv.. i och för sig, är jag inte med så blir det inte rätt, och kontrollfreket som jag är när det gäller mat så måste det bli rätt.=) men han ska oxå med och handla och se hur tråkigt det är.. ondacriklen blir det här för hur jag än gör blir det fel..
kan inte någon annan fixa en veckomat sedel. hade varit jätte bra..?!

funderar på en timmes plugg innan träningen.. frågan är om jag inte är för uppjagad..hmm få se..bra med träningn sen så jag kan lugna ner mig lite..=) är bjuden hem till frida ikväll, roligt=), men tyvärr så ska de träffas redan vis halv 8 å men träning slutar inte förrens efter 8.. vet inte om jag pallar göra nått efter träningen. så ska man duscha och stoppa något o magen me så är helt plötsligt kl 9.. njaaa få se de..



VAD HÄNDE!!!

nej va hände me kallur!! hon bara rammlade.. Vid första häcken.. man kan ju inte göra annat än att tycka synd om henne

så här glad är man ju van vid att se henne..

ny vecka!

Då va det måndag igen.. veckorna går sjukt snabbt... hmm sov lite för länge idag. tänkte gå upp halv nio idag för att börja plugga men kom inte upp från sängen förrens halv 10... men de är okej.. imorgon får det bli tidigare=)

Sitter och vänta på att kallur ska springa. Sen ska jag går ner och fortsätta med pluggandet.

satt precis och tittade lite på gymnastiken, tycker det är rätt kul. de är ju sjukt dukiga. väldigt impad=) MEN.. samtidigt kan jag inte sluta tycka synd om de små flickorna från china.. de är ju träning dagarna i ända och det är ju rätt hårda träninga. man har ju sett dokumentärer där de trycker ner flickorna och pojkarna för att de ska komma enr i splitt och spagat. och det börja ju i sån tidig ålder. Jag vet ju inte ifal jag skulle vilja utsätta mina barn för såna otroliga påfrestninga för att de ska vinna ett os guld.. näää Sen de flickorna som kom upp på prispallen var runt 16 år. de såg ut som om de va 12 år när det gällde utvecklingen..äkligt...

nahe nu ska sussana kallur snart springa..
hej så länge=)


samma rubrik

jag tror att mångas rubriker lr början på bloggen idag har börjat med regn. Å jag ska väl inte vara sämre=) det är ju helt otroligt hur det kan regna en hel dag. men nu har det ju äntligen slutat.
Stoffes föräldrar har varit och hälsat på här idag så jag bjöd på middag, tyckte lixom att jag va skyldig de, de bjuder så ofta på middag när vi är där.. Det bli mangokykling, en av stoffes och mina favo rätter.
Efter maten så gick jag och stoffe ut en runda. tänka sig, en annan som alltid ligger i soffan hela söndagen och brukar avsluta med en liter cola och en pizza har gjort en helt ny vänning idag,, som sagt ute och gick en runda, ingen pizza och ingen cola.. än så länge.. men kl börjar bli mycket så vi ska nog inte ha mer mat.. lr.. kanske en av mammas piroger=)

imorgon börjar en ny veckan å då  är det pluggande som jag måste återuppta. har inte pluggat på hela helgen och ångersten börja närma sig men jag få ta igen det i veckan. ett pass på morgonen och ett på eftermiddagen, varje  dag så ska de nog gå bra
nahe i vänta på att en sällskapsresan film så spela stoffe lite gitarrhero.. få väl joina jag med=)

tvilling

Har ni inte hört att man någon stans i världen har en tvilling, aså någon som ser typ lika dan ut som en själv?
jag behöver inte leta så långt för att hitta min tvilling, hon bor nämligen i svängsta typ 1 mil härifrån kanske...
Allt började med att en kompis till mig sa. " aå du är en kopia av min stoerbror tjej, ni ser precis lika danat ut. folk har tagit fel på er" jag tänkte typ att hon har väl kanske mörkt hår och bruna ögon men så lika kan vi väl inte va.. Sen kom stoffe hem en dag. "nu har jag träffat din tvilling, ni är s sjukt lika" då börjde jag tänka vem denna damen va. ja mena så lika kan vi väl inte va eller??? det va ungefär ett år sedan jag hörde detta föärsta gången sen igår när vi kom hem till ballan och jag kom in i partytältet va min spegelbild precis framför mig. de va nog de sjukaste jag har sett. SHIT va lika vi är. hon är bara lite samlare i ansiktet annars ser vi typ lika dana ut. de va skärmmande.. jag kunde först inte sluta titta..
hon berättade attt första gången hon kom hit så va de en kille som sa.. " de är ju ida".. "ee nej jag heter martina" svarade hon. "men jag ser väl att de är ida" heeh de tog ett tag att övertala honom men eftersom hon pratar rätt bre skånska så förstod han väl att de inte va jag. Första gången Andreas (martinas sambo) tog med henne tills hans kompisar så fick han i princip en utskällning för att han hade tagit "stoffes brud".. haha alla trodde att de va jag tills hon började prata..
aså så många kan ju inte ha fel.. vi måste ju va lika=)
tyvärr hade jag ingen kamera med mig igår men jag vet att de va andra som tog fotot.. får se om vi om jag kan sno något..

bilar

idag tog jag och stoffe en tripp till tingsryd för att titta på bilar. vi prövkörde en  volvo V50 och en saab. tror de va en 9-5. Jag tyckte bäst om V50, den va mer stil ren. medans stoffe skulle vilja ha en saab. fast en 9-3 isåfall. så vi får väl se vart det slutar. roligt va det att test köra bilar i allefall.
NU ska vi beege oss på 25 års fest sen kanske vidare till balous kräftskiva. får väl se vart vi slutar..
hej då länge

fika?!

ojsan.. blev visst en väldigt lång sovmorgon.. till kl 11=) hehe va INTE alls meningen kan ja säga..
så fick jag ett sms om att de va fika hos anna kl halv1 hmm ja som måste plugga lite.. men jag funderar på att lägga de på fyllan nu i två dagar..
har  ju inte träffat mina vänner på hela veckan. de är ju oxå vikigt.. så de blir nog fika ändå.
ikväll ska jag jobba.. men bara 15:30- 19:15. så de är ju inte så länge. de går rätt snabbt.. sen blir det pizza med maria, annie, timme och eskan i allefall. få se vilka som mer dyker upp..
nahe om man skulle byta om till något annat än morgon rocken=)

bodypump.

Då va man hemkommen från bodypumpen. blev det istället för en fika hos anna.. tråkigt att missa fikan men jag va sugen på att träna idag..
Å jag ska säga att de va någon som käkade på min rumpa när jag tränade..=) de brännde nått så in i när vi gjorde utfallen. för er som inte vet vad ett utfall är så är det när du tar ett steg fram böjer benen så att båda knäna står i 9 graders vinkel typ och så upp och ner så.. med vikter på axlerna.. å det känndes verkligen som om de va någon som käkade på min rumpa.. de gjorde sketa ont=) de känndes att de tog, och jag vet ju en som inte kommer att kunna röra sig imorgon...
rumpan och magen.. de va där det bränndes mest idag så de är väl där jag är mest otränad kan jag tippa på..

stoffe har fått dille på ett hus i mörrum nu=) de är inte alls fint nu som de är. man måste renovera hela huset. men det är stort och stor tomt så till rätt pris går väl allt. få se, vi ska på visning den 28 augusti. det är lixom direkt verkande el. Å jag har lärt mig vad det betyder idag=) hehe det betyder att elementen sitter dirket i ett vägutag vilket gör att driftkostnaderna blir sky höga varje månade. å det går ju inte..
man lär sig mycket nu när man tittar på hus...

nahe nu kommer emma.. ska se om hon har någon bra film med sig.

ha de bra alla..
kramis


husvisning

jaha då har vi varit på vår första visning. de va jätte spännande=) tyvärr passade inte de huset oss alls. Man blir lätt lurad av bilder. Även att det SÅG väldigt fint ut så va de en del att göra..
Men den visningen har gjort att vi har fått mer smak så snart ska vi nog hitta ett hus som passar oss=)
varit på banken oxå idag. Jag blev SUPER glad för det såg verkeligen skit bra ut. Han sa att det inte finns många i vår ålder som har en sån bra ekonomi, ioch med att vi fick så mycket för vår förra lägenhet så har vi till topplånet på ett hus för 1,2 miljoner och då har vi typ 40 tusen kvar.. så de såg super duper bra ut.. jag är toppen nöjd=)
Å det är ju tydligen topplånet som kostar. Vi skulle lixom bo nästan 2000 kr billigare i ett hus för 1,2 än vad vi göra i vår lägenhet idag.. hur sjukt är inte de då..
så även att jag verkeligen ÄLSKAR min lägenhet och tycker att den har ett toppenläge så förstår man lixom hur mycket man betela varje månad.. och till en annan mäniska dessutom.. som sitter på franska revieran ( lr hur det nu stavas, vis vattnet.. ni fattar va=)??) och pimpla vin när man ringer honom...

idag har det inte blivit mycket pluggande så jag ska nog ta tag i det nu..
om det bli bodypump lr fika hos anna återstå att se;)
hej så länge..


wii

det blev ingen bodyjam för mig idag. de har ju varit sånt härligt väder så jag och annie va ut och gick en bauta runda.. de va super härligt. efter det gjorde vi hamburgare och mummsade på.. de va super gott=)
ikväll komma lousie och maria och hälsa på oxå. Vi satt och tittade lite på OS sen bestämde vi oss för att spela lite mariocart på mitt wii. de va typ över en månad sen, om inte två, sen jag spealde de sisst. Vi hade jätte kul..
de spelet får vem som helst att skratta=)

imorgon är jag bjuden på fika hos anna på kvällen.. hmm men jag vet inte jag är ju sugen på bodypumpen.. va ju så länge sedan.. men jag är inte den som är den.. kanske ändrar mig..

imorgon ska ju upp tidigt.. 11 ska vi va på visningen och jag tänke kanske att jag skulle plugga lite innan.. få se..
sov gott


Middag

jaha då är man så snäll att man laga middag.. medans ens sambo ligger i rummet brevid och glo på film.. sen när man har lagt ner hela sin själ i middagen så säger han.." jag tyckte inte de va gott" VA. Han har alltid ätit de innan men nu helt plötsligt hade han bestämt sig för att vara knölig!.. så jag fick jag sitta och äta upp hela fisken själv.. inte för att allt kom ner men.. han tog och värmde lite wook istället... "detta är mycket godare". jaja det är inte ofta han säger att min mat inte är god så man får väl ta de. man kan ju faktiskt inte tycka om allt...

har tyvärr inte blivit mycket pluggande idag. det här med uppstatsen tog längre tid än jag trodde... och som jag skrev innan måste jag hinna städa lägenheten innan jag ska träna vid 18..
tyvärr blir det ingen massage idag för emma va visst upptagen men annat..

nahe koncentration på uppstattsen.. =)

mycket..

idag är det mycket.. vet inte hur jag ska hinna med allt=)
och det blir ju inte bättre av att man måste sitta och vänta på folk.. hmm min så kalade uppsats kompis.. typ.=) vi skulle höras idag så skulle vi ha en msn konferans=) man kan ju tydligen prata genom msn nuföritden=) som ni märker så är jag inte så uppdaterad när det gäller sånt.. men i allfall så skulle vi göra de för att vi skulle bli klar med uppstatsen HELT. bara lite smått och gott så vi ansåg att de va onödgt att träffas. men han har tydligen bestämt sig för att inte svara. jag tror han är och jobba. han har nog glömt att vi skulle fixa de idag.. så typiskt han.. hmmm
sen måste jag ju hinna plugga några timmar själv på min roliga roliga tenta.. lr inte...
Å jag MÅSTE bara städa. stoffe tyckte de va onödigt och när jag sa att vi inte hade damsugat på övervåningen på två veckor tyckte han inte de va nått med de.. de kunde väl va några dagar till.. så typiskt killar.. blir så trött..
och när ja sa att de va tre dagar sen jag damsög nere så tyckte han verkligen inte att de behövdes.. men de är såå sjukt skitigt  här nu. jag skulle fakiskt inte släppa in någon.. så de är ju ett måste idag.
ska träna kl 18 .. body jam idag=) sen har emma lovat att massera mig när hon kommer hem från jobbet=) nice..
så ja har att göra idag.. jag får väl ta och börja plugga tills Arthur hör av sig då...

längtar tills imorgon.. då är det husa syn=)

tis

dåligt bloggande av mig idag. Men jag va tvugen att plugga idag.. som alla dagarna nu de närmsta 2 veckorna typ.. Sen har jag jobbat ikväll me så jag han inte innan jag stack till jobbet. Ikväll ha annie varit här och kollat på film..Jag kommer faktiskt att sakna henne när hon åker.. hon är en sån kompis som man bara kan ringa till ta en film, vi behöver igentligen inte säga så mycket till varandra.. vi bara "ÄR" lixom. Å vi trivs rätt bra med de. Ibland pallar man inte va med en massa folk för man vill inte va social men man vill ändå inte va själv.. Då är annie den perfekta kompisen. Hon vet precis vad jag menar för vi har pratat om detta många gången. de är väl så... man har olika relationer till olika kompisar.. Å denna relationen kommer jag att sakna.. de är väl så. man vet inte riktigt vad man har förrens man börja missta de..

de ska tydligen va kräftskiva på lördag.. tyvärr kan inte jag och stoffe. vi ska på 25 års kalas.. kanske dyker vi upp på kvällen.. men de va ju kräfterna jag va sugen på..
Jag och stoffe funderar på att ha vår egen kräftskiva=) kan ju va mysigt..

förresten har han fått för sig att vi ska byta till V40 istället för en V50. de är ju inte alls lika snygg. enligt han är det mer pengar för bilen. hmm de ska mycket till att han ska övertala mig..=) hehe

nahe ska man gå och lägga sig lite i tid ikväll så man inte sover bort hela morgonen..
tycker de låter som en bra ide..
go natt på er;)

sova länge...

Idag sov jag och stoffe länge.. alldeles för länge.. 10:30 gick vi upp. men det va skönt men inga fler sov morgonar för våran del. Aboslut inte för min del. Jag måste ju hinna plugga lite varje dag=)
idag när vi vaknad så spö regnade de. så härligt att ligga och lyssna på de.
nahe tillbax till verkligheten igen..böckerna läser inte sig själv...

och ännu mer....



hittade ett jätte bra bildspel på henne. många bilder där vi påminner om varandra..
nu när jag vet man lägger upp videos kommer det att komma många sånna.. hehe

video


för er som inte vet vem lilly allen är så kommer här en video..
äntligen har jag fattat hur man ladda upp videos.. pucko mej=)

bilder på mig..

hehe kom på att jag kanske ska lägga upp lite bilder på mig själv så agtt ni kan jämnföra. för er som inte vet vem jag är.. hehe




nu pallar jag inte ladda mer.. tar sån tid=)

Lilly Allen

I sommras köpte jag en se&hör tidning när vi skulle till stranden. satt och blädrade lite och när jag helt plötsligt fick en chock. VAd gjorde jag i tidningen?!?. men när jag hade begrundat bilden vidare så såg jag ju att de inte va jag. Jag frågade de som satt runt mig och alla tyckte de va sjukt lik. till och med min mamma. tyvärr hittar jag inte den bilden men jag googlade lite på henne och lägger upp bilderna här så får ni se själva...




jag ska se om jag hittar den bilden för där tror man verkligen att de är ja. Dessa är det mer som om de skulle kunna va min sysster.. typ skriv gärna va ni tycker=)?

träningen

Å de va så skönt att träna idag.. att rikigt ta i och svettas.Man kännde hur all pizza och cocacola bara rann ut från kroppen=) har inte känt mig så här ren på länge..
De va så super roligt me. Fattar inte varför jag bara höll till på gymnet ett tag innan. egentligen är ju jag en sån som älskar att dansa och att någon står och skriker på en.  Vet inte vad de va med mig ett tag. Man tjämpar mycket mer då..
Så på ons är det bodyjam och på tors bodypump.. Men jag får se om jag hinner på tors. Vi ska ju både kolla på hus och banken sen MÅSTE jag plugga. De är ju det viktigaste..

har precis ätit en av mammas piroger.. super gott=)

tenta plugg

Å vad detta inte är roligt. Men jag har kommit till insikt att jag kan första delen rätt så bra.
fick tillbax min tenta idag..(äntligen) vet ni hur många poäng från G jag var. TRE!! helt otroligt tre ynga fjuttiga poäng så hade jag blivit godkänd. Synd bara att vi har en sån snålis till lärare.. han är helt otrolig. Alla andra delar UTOM HANS har gått bra. konstigt det där att de är bara hans del som de har gått dåligt på..Å det har varit så varje gång, att jag har fått minst poäng på hans del. Nu ska jag ta tag i detta, fråga vad han är ute efter egentligen!!..

Ikväll blir det träning för min del. ska bli så roligt att äntligen få komma igång. Arobice blir det för min del=)

Emmsan va snäll och bytte med mig på jobbet så jag ska jobba imorgon kväll istället för på torsdag för då ska vi först titta på hus vid 11;) sen banken vid 2 så jag hinner knappt plugga den dagen..
Stoffe hade frågat mäklaren hur mycket folk de va som skulle titta på huset.."lagom mycket" hade svaret blivit så vi kan nog glömma de huset. lär ju sticka iväg i pris. Men de kostar ju inget att titta så de ska bli kul..

hahe vidare till pluggande nu då... blää=(

ångerst...

åå ångersen kryper en allt nämre.. vill inte detta.. vill inte sätta mig ner och plugga. det är så förbannat tråkigt..
men jag vet att  jag måste.. ta lite i taget vet jag om att det går bra.. 2 till 3 timmar åt gången.. det blir bra..
åå ont i magen..
nej måste ta tag i det...

sönda kväll

Idag har det varit en typisk sönda.. man har inte haft lust till att göra nått, middag hos mamma och det har regnat hela dagen.Mammsen hade gjort piroger och inlagda grukor till mig, min mamma är bäst;) Min bror och hans tjej dök även upp på middagen som va dillyckling och det va supergott som vanligt. Sen körde jag, mamma och Anna ( brorsans sambo) till ekohallen. Vi var tvugna till att hitta en present till farmor som fyller 80 om lite mer än en vecka..
Ett fotbad blev det till henne. ska se om vi hitta några utemöbler me..
Har jag något mer att skriva ikväll... hmm
inte mer än att ikväll bli det fross för imorgon börja vardagen.. och ÅNGERSTEN.. för min del är det pluggandet som börja..
FY FAN


ny frillan

de får bli en snabbis bloggning nu för vi ska köra till mina föräldrar men jag måste ju lägga upp bilderna på min nya frilla=) jag hatar att ta bilder på mig själv. se så jävla töntigt ut.. men ni kan väl titta på frillan och inte i ansiktet. det kvittar vad jag än gör så blir jag inte bra på foto...


äntligen är jag svart hårig igen;)

Å två bilder sen igårkväll

jag helt död=)

palle och natti..


brännboll

Shit va svettig jag är nu.. och ändå spelade vi bara 10 min sen byte vi ute-inne- lag..
När jag stack så ledde det andra laget.. så jag hade inte sån tur i spel idag=)
här kommer lite bilder=)

'

invigning haha







nu ska jag snart sticka och handla.. tydligen ska JAG laga mat själv, stoffes lille bror och natti ( flickvännen) kommer så sent så vi hinner inte laga tillsammans..
få se va jag ska hitta på.. sen ska ju jag bli klippt och färgad i håret..
lägger upp bilder sen..
hej så längee..


tur i spel

Efter en runda på stan så stannade anna och frida inom hos mig en runda..
Vi spelade lite tjooo=) så klart vann jag den runda.. vann även de andra kortspelet vi spelade..
jag vann inte råttknull men de är ju inget "rikigt" kortspel;)

ska snart bege mig till snäckan och spela brännboll och idag känner jag att jag har tur i spel så de som vill vinna brännbollen ska ju va i mitt lag=)

Va inom La fame idag och köpte färg till mitt hår. ska bli klippt och färgad av natti i kväll.. kommer bli super bra tror jag..

håll koll efter bilder från idag.. ska lägga upp de så fort jag kommer hem om jag hinner..

ses vänner;)

frukost

Det blev frukost på stan.. Med Frida och Anna
mumsigt=)

morgon...

då va det helg igen och igår va sissta morgonen som jag jobbade på posten. De va super skönt att sova längre än 6=). men inte för att jag kunde sova mycket längre.. Vid kvart i 9 vaknade jag sen kunde jag inte somna om..

Idag ska de va  ÖL- brännboll vi snäckan.. jag tänkte nog att jag skulle pallra mig ner dit och spela lite. dock inget öl drickande för mig idag men man kan ju spela ändå..
De blir ingen fest för mig efteråt sen i allefall.. Jag är inte ett dugg sugen och om jag ska vara rikigt ärlig så har jag inte råd. Fick ju typ ingenting i lön denna månaden så jag är super fattig. Och mamma vill att jag ska följa med henne till stockholm om två helger så jag måste spara lite. Klipper mig häldre och färga håret;) för det är ett MÅSTE.
Pratade precis med emma och frågade om hon ville ut och äta frukost med mig men hon hade inte tid.. funderar på om jag ska ringa till någon annan meen hmmmm. kanske ska spara dem pengarna.. har väl någon frukost hemma...

thai

Idag när jag jobbade så blev jag super sugen på thai mat. Så fick de bli=). stoffe va och hämtade maten när han skulle köra hem och när vi öppnade plast lådorna så kännde jag hur gott de luktade.. dettade hade jag verkligen längtat efter..
MEN FY F"N VAD ÄKLIGT DET HAR BLIVIT DET. han som äger stället sa att de va nytt folk i köket därfär väntan ( på 30 min ) Å det märktes att de inte va de vanliga som lagade maten..
SÅ alla ni som bruka älska maten på goment thai. Den är inte så där tok go tt därlängre...
mycket, mycket besviken....


Go kväll!

Pizzan va super god som annie hade med sig hem till mig..så tack annie=)
cyklade sedan hem en runda till emma och spelade lite kort med henne och frida.. fast tv:n lokade mer..
blir inte mycket bloggande imorgon för stoffe ska ha med sig datorn till hockyskolan.. skulle visst visa nått för ungarna.. vet inte vad de va..
Imorgon blir det jobb och emellan skiften ska jag hem till anna och titta på hennes nya lägenhet. de ska bli spännande..
på återssende=)


tant på cykel..

aså jag vet att man inte får skratta men idag när jag jobbade så vad det en tant som ramlade med sin cykel.. det såg verkligen skit roligt ut. som tur var hade hon cykel hjälm och det var nog inte så farligt för hon skrattade rätt mycket själv..=)
snart kommer annie med pizza.. mumsigt;)

vardagen

Då var man snart tillbax till vardagen igen. Det ska på ett sätt bli rätt skönt.
Idag har Arthur varit här, ni kommihåg min uppsatskompis. Vi tog fel på datumet som uppsatsen skulle vara inne så vi har ju inte lämnat in den. Så nu i slutet av augusti ska den in. Vi kom rätt långt idag. Vi hade i och för sig inte jätte mycket att göra men allt sånt där smått tar så lång tid. ska bara träffas en gång till sen ska den vara klar=) äntligen...

På måndag börja jag att tenta plugga igen..
va det någon som komihåg denna bilden

ser inte så frestande ut.. me det är bara att tar tjuren vid hornen och kör igen..
denna gången SKA jag klara det. tre gången gilt.. eller är det fjärde, femte... jaja skit samma. känns som om jag har skrivit den hundra gånger=)
när jag är klar tror jag att jag ska bränna upp alla papprena=D.

ford focus till salu=)

japps så är det. vi ska byta bil snart. ska bara hitta den rätte. inget stressande. Så  är det någon som har lust att köpa en svart ford fucus, skinnsäten, 3D tror det är en 01 så är det bara att höra av er=)

Vad ska vi ha för bil då?=) just nu är vi inne på en V50. jag tycker personligen att de är skit snygga men har ju dock inte kört någon ännu=) så vi ska se om vi kna åka ner till volvo här i karlshamn och testköra en. Vi har ringt på en V50 men de va en före oss så skulle inte han ha den så skulle de höra av sig till oss igen. Men det är ju särket såld..

Jag vet inte hur jag lyckas men fan va jag sover på förmiddagen. idag sov jag till kvart över tolv, gick och la mig dirket efter jobbet vid halv 10. jag är såå sjukt trött. vet inte vad det är med mig. inte konstigt att jag bara låg halvdöd på stranden förra veckan när jag sover två timmar ju utan vidare...

Sitter och väntar på annie. hon ville att jag skulle följa med henne en runda på stan å jag måste ändå handla lite på ica så det passar bra.. ska göra lite tacos till mitt hjärta när han kommer hem ikväll. idag springer han testerna å jag önskar såå att han ska klara de. eller JAG VET. kl 6 idag smäller det å jag är så nervös.. lycka till hjärtat

störigt

samtalet idag störde mig nått så oehört. man kan lixom inte fråga om jag har lust att komma över oxå? tänkts det aldrig på mig längre. Visst vi går inte på lekis längre och ska behöva fråga om man får vara med för det vet jag absolut att jag får men någon gång, någon enstaka gång kan man väl ringa och fråga MIG om jag vill följa med...Ja jag har varit nere och lite små tjurig men undrar vad det kan beror på?! just nu känns det som om om jag hade åkt iväg en vecka så finns det vissa av mina kompisar som inte hade lagt märket till de.. det gör mig rätt ledsen i ögat faktiskt...
Jag kanske inte visar det för att jag inte tar så stor plats å ställer nästan aldrig några krav men jag vill oxå bli tillfrågad ibland..jag vet att jag inte heller har hört av mig på länge men när man ligger på stranden, en bit ifrån och INGEN frågar mig så känner man sig inte så välkommen.. återigen jag vet att jag är välkommen men jag vill oxå bli tillfrågad..
de som känner sig träffade kan göra de ni andra kan skit i vilket.. jag va bara tvungen att få ur mig hur dant jag känner ibland. lite terapi blogg är aldrig fel. jag vet att vi är typ 20 kompisar som umgås å det går inte att höra av sig till alla hela tiden. jag är lika dan själv, jag vet. men just nu känner jag så här...
inte en massa sms sickande och ringningar nu. vara bara tvungen att skriva av mig, ingen diskussion med mig.. för jag vet att jag ändå förlorar den=)


regn

idag på jobbet har det för en gång skull varit svalt och skönt i bilen. Man har inte behövt köra i tvärdrag för att man svettas som en gris.. så det har ju varit bra. Därmot har det ju regnat hela dagen så man har varit jätte blöt när man har hoppat in och ut ur bilen

Va på resebyrån idag och skulle kolla lite med resan. Vi ska ju passa på att åka och kolla på pyramiderna när vi ändå är i egypten. Den resan skulle ta runt 24 timmar. Vi ville då veta om de va någon mat man fick på resan. hmm Två mål mat fick man. frågan är ju hur jag och stoffe ska klara de, matvrak som vi är=). Det är tur att vi har andra kompisar som ska åka på exakt samma resa bara en månad innan oss. kan man ju kolla hur de gjorde.

Nu är det storm utanför vår lägenhet och det känns som om flaggstången när som helst ska rammla in i fönstret..

Stoffe ringe förresten på det där hus idag för vi ska ju titta på de. så klart va mäklaren inte inne.. typiskt..

träningsverk?

kan någon tala om för mig hur man kan få träningsverk när man inte har tränat på 3 veckor.( och frida som påstår att jag har gott ner i vikt denna sommaren. jag kan tala om för henne att jag har gjort allt annt änn att gå ner i vikt men jag tog de som en komplimang:) så tack frida) Idag på förmiddagen har jag haft så  ont i magen. och inte så där måste-gå-på-toa- ont utan träningverk ont. Och vad jag kan minnas gjorde inte jag några gymnastiska övningar igår kväll.. hur konstigt som helst.

om ni inte har märkt det så  har det regnat typ hela dagen. Jag gick upp kl 6 och då rengnar de.. nu ä kl runt 12 och det regnar fortfarnade. Helt sjukt. jag skulle ha börjat plugga idag men när jag kom hem va jag tvungen till att vila lite, dels på grund av magen och dels att jag va skit trött. så nu ha jag legat i sängen i en och en halv timme. de är hur gött som helst. Jag är inte alls sugen på att åka tillbax till jobbet...Ligga hemam under täcket med en massa filmer låter mycket bättre.
jag vet att jag måste resa på mig snart för jag måste låna en bok på bibblan men det lockar inte precis..

Stoffe han är ledare på mörrums hockyeskola denna veckan. så mellan 9-21 varje dag är han borta.. hur roligt är de då?! Lotta sa till mig att de va en mjukstart lr övning inför hur jag kommer att ha det i höst och vinter när han är iväg och dömer.Så jag sa till stoffe att jag skulle skaffa mig en älskarina under den tiden.. då sa han att jag redan hade de.. hehe

förresten så har vi hittat ett hus. lr hitta och hittat vi ska åka och titta på de;)

Tipslördag

När jag va mindre och bodde hemma så låg jag och pappa alltid och små slumrade framför tipslördag med en massa gott framför oss och igår när jag låg här i soffan och små slumrade så va det fotboll på tv. jag tror de va tipslördag, om det fortfarande finns. hehe har inte så stor koll. Men i allefall så sov jag inte rikigt men jag kom in i en "dimma". Helt plötsligt kunde jag höra mamma skrammla med kastrullerna och känna den goda lukten från hennes mat. Jag kände hur varmt det blev för att jag låg i samma soffa som pappa och hur han störde mig för att han snarkade.. men när jag tittade upp så va jag kvar i lägenheten. Det är nog ända gången som jag rikigt har längtat hem till mamma....


RSS 2.0