beslutångerst

idag har jag och stoffe haft en hel dag. varit runt och kollat på möbler. Och jag tycker det är super svårt att välja. så klart så vill ja ha det som är dyrast! det går lixom inte.. måste börja tänka om.. Vi har varit på bromölla möbelaffär, möbelnytt i sölvesborg och asarumsmöbler.. Hittade ett matsalsbord men stoffe tyckte de var för dyrt med 15000.. kan kanske hålla med om det! vi va även inom Mias färg och miljö som förövrigt är den bästa affären när det gäller tapet osv. De är så sjukt kunniga där inne på att matcha ihop så att det passar. VI har fått köpa en jätte fin foto tapet av Emelie och Mats för mindre än halva priset=) super tack till dom! Det är förövrigt en stor ros.. typ vit. iallefall hittade de  skit snygga färg kombinationer inne på mias färg och miljö.. typ mossgrön tapet och en ljusare grön, vit.. kommer bli så fint i vårt vardagsrum och det bästa av allt. vi är ensamma om ett sådant  vardagsrum. Kan jag nästan lova..!
Så nu är vardagsrummet nästa till 100 % bestämt.. bara hallen och sovrummet oxå=P

Vi har varit i vårt hus idag på förmiddagen me.. åå jag längtar nu.=) Jag ångra inte en sekund att vi köpte huset..

Nu kommer Emelie och hämta mig och Theo så ska vi ut och gå en runda.. foxxy med så klart=) sen kommer jenna, anton och josse oxå så ska Mats göra Langos till oss.. super gott. några gals vin och ett bad i emelie och mats bad tunna, så jag måste packa lite badkläder=)

med lite godis går allt=) theo och foxxy



ha en trevlig kväll

motgångar!

ibland blir jag så ledsen att de alltid ska gå imot mig i skolan när jag har tusen andra saker att göra och jag blir superstressad. Så klart klarade jag inte den sista tentan som vi hade! det är ju så typiskt, nu när jag har flytten att tänka på och inte minst den kursen jag läser nu. har lixom inte tid att beskriva min egna process och skit! Men men jag har fått omtenta förr och det är inte hela världen. denna var dessutom inte så komplicerad att ta sig igenom så det är bara att sätta sig och göra det..
nu i eftermiddag har jag i alle fall skirvit klart kompletteringsuppg som jag var tvungen att göra för att jag missade två obligatoriska tillfällen.. och jag känner mig faktiskt duktig som gjorde det på 2,5 h=)

nu ska jag ge Theo mat sen ska vi ut till vägga för att hämta bilen för vi ska köra och hälsa på foxxy=D theo älskar ju att leka med andra hundar..

Irritation!

just nu är jag bara så irriterad! först fick vi reda på att vi inte kunde flytta vårt tv abonnemang till Mörrum.. men de va rätt lugnt sen ändå för de nya vi ska ha har de tre första månaderna gratis så det blir inga dubbel betalningar där. Idag ringde stoffe till bredbandsbolaget och skulle flytta vårt bredband.. ja och då gick det inte att flytta det heller till Mörrum!. tydligen hade de ingen mast lr va de skulle ha.. inget som tog upp signalerna i allefall.. så fruktansvärt irriterande! så där får vi betala dubbelt.. jag tycker inte att mörrum är så mycket ute på landet.. men tydligen gör de olika operatörerna det!!


grått

Detta vädret kan man ju bli deprimerad för. vet inte när jag såg sol senast.. det är ju grått och mulet hela dagarna. har inte lust att göra någonting. bara ligga  i soffan under täcket med ett gäng filmer och en stor chips påse=)..
men icke för oss. Gått tre km med theo idag i skogen. han bara älskar skogen och springa runt o lufsa.. En av oss( jag lr stoffe) bruka springa och gömma oss i skogen så ska theo leta upp oss sen.. han bara älskar de.. hehe=)..

På fredag ska vi åka  till vår hus. vi ringde och frågade ifall vi fick komma och mäta lite vägga så vi kan beställa tapeter och kolla vilka vägga som vi kan riva så vi kan beställa ett matbord vi vill ha.. men det går bara om vi kan fälla en vägg.. självklart fick vi komma.. de som bor i huset nu är hus gulliga som helst.. tur=)

ikväll blir det plugg för min del.. sen ska jag nog går och hälsa på stoffe på jobbet.. och sen ska jag nog ta en varmt skönt bad.. har inte badat sen vi flyttade till lägenheten.. så man får passa på nu.. iochför sig har vi badkar i huset oxå.. ingentligen ville jag ha hittat på nått kul men jag tror jag det är bra för mig om jag bara ha en kväll för mig själv.. lr jaa.. Theo är ju med här förstås.. få se hur mycket lugnt och ro man får=P


jag o Theo va hos jenna igår=)


 


tråkig dag!

Vissar dagar går det bara inte att plugga. i alla fall inte för mig. Jag har sådana dagar då jag bara tänker på allt annat när jag sitter med böckerna framför mig och idag va en sån dag.. Ingen ide då. inget som fassnar ändå!

Idag körde jag upp till audio vidoe för att jag skulle lämna in min mobil. när jag kommer in kommer jag på att jag har glömt kvittot.. typiskt, så jag får lämna in den en annan dag. Fick låna en mob av lolle medan  min är på lagning,, kunde inte tänka mig att de skulle va så svårt att få tag på en mobil som jag kunde låna så länge men alla som jag pratade med hade inte kvar sin gamla lr lånat ut dem till någon annan.

ikväll blir det att jag går bort en runda till thessan och se hur hon har haft det i helgen med kalmar brudarna sen blir det nog lite mys i soffan med Theo och en tidig kväll för mig förhoppningsvis. skola imorgon..


borta!

nu har jag slarvat bort min kamera igen! blir så trött på mig själv. jag vet aldrig var jag har nycklar, mobil, plånbok mm sådana saker har tydligen en förmåga att försvinna för mig.. vet att den ligger nånstans här hemma för batterier hittar jag..
märks att jag är släkt med pappa..
en riktig slarver är jag!


en tanke...

"Friska barn och lite pengar till mat och hyra. Mer än så behöver man faktiskt inte. "

Den kommentaren kommer från en artikel där  pappa björn blir intevjuad.. förra året såg han sin fru och sin två veckors baby brinna inne i en bil.. han lyckades få ut sin fyra åriga dotter...
När jag läste artiklen tänkte jag på en jag känner, vars man har cancer och antagligen inte kommer överleva detta året.. hon sa till mig att hon har verkeligen  insett att även om de hade varit miljonärer så hade inte de kunnat rädda dom...
och de är ju sant..
jag anser att du blir inte lyckligare för att du har den finaste bilen, huset, klädderna mmm.. människo livet kan man inte sätta nått liv på...och du kan inte köpa dig lycklig!

ny klänning

Min pappas kusin säljer klädder via nättet (brunsway.se) och när jag fyllde år fick jag välja mellan en mängd olika kläddesplagg och ville helst ha en klänning men tyvärr fans inte den i min storlek kvar så jag tog denna tröja stället (en disel tröja)


Igår ringde de och sa att den klänningen jag ville ha från början fanns. de va nån som inte hade hämtat ut sitt paket, superbra för mig då=) så på söndag får jag den.. och den se ut så här av märket superdry...
super fin tycker jag.. gå gärna in på hennes hemsida brunsway.se och kolla in klädderna hon säljer.. märkesklädder till ett bättre pris och nu är det rea oxå..


fredag igen

Då var det fredag igen. Tycker denna veckan har gått saktare än vanligt..
Har varit ute och gått en morgon promenad med Theo och ätit lite frukost.. kommit på att man kan rosta ett bröd som vi har köpt. blir mycket mycket godare=)
Snart ska jag sätta mig och läsa om neuropsykologi.. det är faktiskt rätt spännande.. För er som inte vet vad det handlar om så är det bland annat kommunikationen i CNS ( centrala nervsystemet) och hjärnans olika funktioner.. vilken del av hjärna som styr vad osv.. Så jag har några timmar framför mig..
hade gärna velat gå på stan en runda för jag behöver handla lite smått och gott men de är så tråkigt att gå själv.. ska se om jag kan lura mig med stoffe imorgon istället. ta en lunch på stan kanske. va så länge sen bara jag och han gjorde nått.. titta på tapeter ska vi oxå göra..måste bestämma oss snart...

Varje gång jag är ute och gå med Theo så är det minst en person som ska stanna och säga att han är de är ""de sötaste de har sätt"," vilken underbar päls han har"," vilken ras det är" och ja.. jag kan fortsätta i oändlighet=) så klart tycker jag att han är den finaste hunden i hela världen.. han är ju min.. men många andra verka oxå tycka det och de är ju roligt.. lite stolt blir man allt!


här är han inte gammal.. hur söt=)?

Detta är för några veckor sedan med bästisen milo=)

nahe lite plugg på detta...
hej så länge


jag vill me!

Hade inte varit fel att följa med tessan till kalmar i helgen.. men nej då.. ida måste plugga.. hade så gärna åkt. hade varit så roligt, inte mycket att göra åt. skolan måste komma första nu så jag blir klar nångång. Iochmed att jag typ aldrig behövt plugga på helger på 3,5 år så är väl de på tiden nu=)
Men morgon kvällen är i allefal räddad. Jenna ska bjuda på tacogratäng så jag och theo ska dit och svullsta=) gott..
nu är de sängen  och imorgon plugg!
go natt på er=)


halvtid

Nu har jag pluggat i två timmar.. har ändå gått rätt hyfsat måste jag säga=) lite engelska kan jag.
Blev ingen fika på stan. tur var väl kanske det för nu kan jag plugga lite till jippi! och spara pengar.. 87 kr på kontot.. CSN är efterlängtat kan jag säga..
nu ska jag ta en lite kort lunch.. blir nog chilleconcarnen som finns i frysen..
bara två timmar plugg till sen ger jag upp för idag..
måste hinna städa oxå..
har ju hela helgen på mig att plugga.....tyvärr blir det ju inget kalmar för min del=( måste sätta skolan i första rummet nu..
få hälsa på när dessa tio veckorna har gått istället.. fast då har jag ju ett hus jag måste fixa med.. jaja blir det inte i vår blir det till hösten.. men visst ska jag försöka hitta en tid för kalmar brudarna oxå=)

fullbokad!

Då var morgon promenaden avklarade med Theo, blev en hel timme så nu är han helt slut..=)
Gick inom stoffe på hans jobb. städtanterna bara älskar ju theo.. Fick en skink bit av en av tanerna och då  blev hon extra poppis..
Nu ska jag sätta mig och läsa boken.. psychology, the science of mind and behavior... och det är ju inte tio sidor som ska läsas.. nej nej 60.. får väl se hur det blir med den saken..
kanske hinns me en fika på stan oxå..men de blir nog knappert...
måste dammsuga och torka golvet oxå sen ska jag hinner med att gå bort till emma en runda oxå.. och gärna lägga mig innan kl 12 i natt för imorgon ska ja upp 6..
jaja dagen är fullbokad, tyvärr inte med en massa jätte roliga saker.. att plugga i en engelska bok och städa dra ju ner dagen rätt mycket...

hus

Ikväll har jag varit på kalas hos stoffes morbror i Svängsta. Efter att har varit där längtar jag ännu mera till hus.. inte till svängsta utan mitt och stoffes hus så klart=) jag känner det, jag är helt klar med att bo i lägenhet.. är faktiskt inte min grej.. Varför bo i en trea? när man kan bo i ett stort hus med 6 rum och kök och en stor trädgård som man kan ha grillfester och ligga och sola i.. För samma pris som lägenheten dessutom..
Jag är så trött på att höra när granpojken springer maraton i trappen( eller vad han håller på med) att ha tvätten i vardagsrummet och att inte ha en egen trädgård. Att inte kunna ha fest när man vill och hur länge man vill ( visst kan man kanske men jag visar faktiskt mycket hänsyn till mina grannar) och jag vill bara ha mitt alldeles egna places...
Nej jag har helt ärligt bott klart i och kan konstaterar att det va ingenting för mig.. har provat "vanlig" lägenhet i lägenhets hus och nu denna lägenheten vi har nu.. som ett litet radhus fast närmre grannarna..

det ska bli helt underbart att flytta härifrån..

( och nu springer ungj'vlen  i trappan igen)


snart en ny vecka

vaknade kl halv 11 idag.. första tanken.. shit var är hunden?! vänder mig om mot stoffes sida av sängen( han är och jobbar) och upptäcker att Theo har hoppat upp på den sidan av sängen ligger på rygg med tassarna rätt upp i vädret och små snarkar lite.. han va såå söt så jag kunde inte bli arg på han.. För han får ju faktiskt inte vara i sängen..
Idag blev det strand promenaden med Theo och sen körde vi hem till svärmor och hämtade massor av gose djur till theo.. det tyckte han om..
Annars har jag spenderat eftermiddagen hemma hos jenna och anton..Tiden bara springer iväg när jag är hos dom. När det är meningen att man ska vara där två timmar blir det 5 istället.. undrar varför=)..

Imorgon bär det av till skolan igen.. 15 poäng psykologi där kurslitteraturen är på engelska.. och två av böcker är på runt 600 hundra sidor.. hmm får väl se hur detta går. Blir mycket läsande för mig..
Hade jätte gärna åkt upp till kalmar i helgen till flickorna där men frågan är om jag inte måste vara hemma och läsa.. tyvärr men jag måste ge järnet dessa två extra kurserna som jag ska läsa så jag verkligen klara dem.. jaja återstår att se hur jag gör i veckan..
nu ska jag hämta stoffe sen ska vi äta grillad kyckling, potatissallad och sallad.. vilken sommar mat va=)

svar till Bella.. ja de va Sigun och Inger som kom till kyrkan=)


ett nytt liv?

Då var examens dagen över.. hur känndes nu detta då?? hmm ja, lite svårt att ta till sig i och med att jag börjar på måndag igen.. Men visst de va jätte trevligt och roligt igår.
Tack till alla som kom och grattade mig och för alla super fina presenter=)
lite bilder från igår kanske=)?

jag och anna. Vi är födda på samma dag, gått hos samma dagmamma, gick på samma skola på högstadiet och i samma klass i gymnasiet.. nu har vi även gått 3,5 år på högskolan tillsammans...=)

basgruppen under 3,5 år. vi har gått igenom mycket tillsammans...

i väntan på vårat kuvert i kyrkan..


jag, anna och lisa...

I krykan så träffade jag och anna våra gamla grymnasie lärare. de hade kommit för våran skull=) hur glad blir man inte då.. de ville säga att de va hur stolta som helst över oss och lämna en paket.. kan ju säga att en tår eller två föll då=)

fler bilder från examen finns på denna länken
http://www.facebook.com/album.php?aid=72462&l=5ad94&id=586066331


Tack

Skulle vilja tacka min klasskompis Jens för den fina kommentaren han lämnade till mig idag.
Jag har haft en väldigt jobbig dag idag, med mycket känslor och mycket gråt.. inte bara för att jag har varit ledsen utan även ilska och mycket glädje tårar.. Dessa tre dagarna har varit de västa i mitt liv men även de bästa. Som jag skrev i förra inlägget så har jag utvecklats nått så enormt så jag känner knappt igen mig själv..
De va lixom okej att vara ledsen framför 29 klasskamrater och när man kan vara det.. då känner man en trygghet..
Nu förstår jag om detta har varit förvirrat för er som inte går i min klass=) men jag kan tyvärr inte förklara mera.. detta har varit tre speciella dagar för oss där jag nog inte har sett någon som inte har haft en tår i ögat nångång..
Men tack jens igen.. de värmde =D
så från och med imorgon kommer ni träffa på en helt annan Ida...och det är jag stolt och gald för =D

jag är super trött nu och egentligen tänkte jag inte skriva nått ikväll men jag kände ändå att jag var tvungen efter att ha läst min kommentar..
Imorgon är de examen.. fan va gott


utmattad

ännu en väldigt lång dag i skolan.. och jobbigt.. jobbigt när man börja jobba med sig själv. När man börja känna.. varför ska man göra de?? Kan man ju komma på saker som är jobbiga. och allt som är jobbigt tycker inte ida om.. Ida HATAR konflikter så då är det bättre att vara tyst.. att inte bry sig.. Jobbigt om nån skulle tycka illa om en eller??
många tankar har flugit runt i huvudet på mig idag.. hade jag haft en dator med mig hade jag skrivit ett sjukt bra inlägg i förmiddags.. men nu orkar jag inte.. orkar inte tänka och jobba igen..
imorgon är det vår grupp som ska grillas.. fy bubblans.. men det ska tydligen vara utvecklande..
Så mycket som jag har jobbat med mig själv i denna kursen har varit väldigt utmattande för mig. jag har inte orkat ta tag i nått annat.. har haft fullt jobb med att jobba med mig själv och vem jag egentligen är.. mycket har blivit isidosatt men jag är ändå glad för de. För efter fredag kommer jag tackla saker på ett annorlunda sätt..
jag känner att jag har mognat och blivit en annan person än vad jag va för 3,5 år sedan.. En bättre skulle jag vilja på stå..
Jag är inte längre den som alla kan kasta runt som de själva vill. Eller säga saker till mig utan att jag visar att jag blir sårad eller ledsen.. det är vikigt att göra de.. annars vet ju inte människor att de gör fel mot mig..
åå det finns så mycket mer jag skulle villja skriva men jag måste sova nu..
upp kl 6 och gå med Theo...hehe se hur sugen han är på de imorgon..

bara en dag kvar sen är jag färdig socialpedagog.. fan vad bra jag är!
sov gott=)


Go natt

Bilderna från i helgen får vänta yttligare någon dag. har haft fullt upp hela dagen.. Började dagen kl6 med att ge Theo mat. Kl halv sju var jag ute och gick med honom. både jag och theo va jätte trötta.. han var lika lite sugen på de som jag.
Kl 8 bar det av till skolan och var inte hemma förrens runt 5 tiden.
Maten serverad av stoffe. Idag blev det lax, rikigt gott.
Körde sedan till strömma för att hänta lite böcker för kommande kurs jag ska läsa.
Sedan tog det inte två minuter så stod jenna utanför dörren.
Lite kaffe och prat med henne så var kl plötsligt 8 och jag va tvungen att gå med theo en runda.. ioch med att både jag och stoffe har varit borta idag hade det inte blvit nån promenad på nästan hela dagen för honom...(tack tessan för hjäplen med theo.. vad skulle vi gjort utan dig=)?)
SÅ vi gick till vägga för att kolla när stoffe spelade hockybocky  och va hemma igen vid halv tio..
magen skrek efter lite mat och sen var jag tvungen att fixa lite grejer till skolan..
Och nu måste jag i säng för jag ska upp till skolan igen imorgon och är itne hemma förren vid 5 igen..
Inte van vid såna här långa dagar..
ska försöka att lägga upp lite bilder imorgon..
men så har jag lovat bort mig till thessan för att spela tv spel.. måste hinna och handlar lite grejer till examen me..
jaja som ni märker är det fullt upp nu tills på fredag så vi får se hur mycket jag hinner med den här bloggen..
tordag är en lika dan dag som denna.. inte hemma förrens vid 5..
så vad säger.. två glas vin för mig på fredag sen sover nog jag=)
go natt på er=D

kvällen närmar sig

Då va kvällen snart kommen. Håller på att göra en köttgryta! ikväll måste jag åka och handlar. de ekar i kylskåpet.. funderar på att ta ner ljustackarna och julgardinerna oxå.. vet inte när jag ska hinna det i veckan annars.. tänkte jag skulle hinna med Thessan innan hon börja att jobba igen vid halv tio men jag får nog inse att den tiden inte finns för mig idag...

go kväll=)

nedräkningen har börjat

Då var det bara 5 dagar kvar på min utbildning. kan inte fatta att 3,5 år har gått så här fort. Nu sitter jag här och har lixom klarat det. är hur nöjd som helst över min insatts.. Jag ska ju läsa till två kurser till. frågan är om jag klara det för den ena del kursendet är psykologi och två böcker á 1000 sidor på engelska. och det är inte min starka sida. Men jag ska ge det en chans. Skulle jag inte klara det har jag ju ändå en utbildning..=)

idag är jag ledig sen har jag en helvetes vecka framför mig till fredag.. tis, ons tors går jag till fyra.. Kommer vara helt slut på fredag.. Få se hur mycket vin det blir för min del innan jag somnar=)

Nu ska jag fixa lite till skolan.. en  stor redovisning kvar.. de är det vi ska göra de tre kommande dagarna.. sen ska jag till mörrum och gå en runda med Nettan(stoffe moster) och hennes vovve=)

Detta är jag sååå sjuk trött på.. efter min utbildning ska jag inte öppna en kurslitteratur bok på många många år...


inflyttningsfest



Detta är den roligaste telia reklamen de har gjort än så länge.. haha skrattar lika mycket varje gång..

En annan dag.

Jenna kommer inte in ikväll så jag kan inte lägga upp bilderna. Få göra det imorgon istället.
jag skulle egentligen lagat köttgryta ikväll men vet ni en sak.. vi ska beställa thai mat istället,, mumms, gör gryta imorgon istället...
Nu ska jag forsätta att titta på snyltgästen på femman.. rätt rolig film faktiskt..


en söndag

DÅ har helgen passerat för bi i en illande fart. jag tycker i och för sig att hela denna veckan har gått jätte fort. Så klart glömde jag min kamera hos Jenna igår så jag kan verken lägga upp några bilder från i fredes när jag var på klassfesten eller igår när jag och Theo var hos Jenna och grillade korv.. super mysigt förresten=)
Jenna lovade att komma inom en runda lite senare så ikväll ska jag lägga upp lite bilder och berätta mer om helgen som varit..

Idag blev det ut med halva julen.. Orkade inte ta ner gardinerna och ljustackarna.. men tomtarna och grannen.. de är väck nu. och jag mitt pukor lyckades ju få barr i hela lägenheten... blev en riktig stor städning! har varit ut och gått en runda med Theo oxå.. Mycket me har jag inte gjort idag. Stoffe är och dömer så det är lite ensamt.

Nu ska jag nog slänga på en film tills Jenna kommer.
hörs senare ikväll..
hej så länge...


ikväll blir det FEST!

Då var det inte många timmar kvar tills jag ska göra mig iordning för nattens fest=) kl 2 kommer Lisa och fixar till mitt hår vill ha det som jag hade på nyår, tyckte de va jätte fint=)
Vid fyra ska världen bästa Tessan köra mig till Kristianstad, hon erbjöd sig att göra de.. hur många hade gjort de?!
Vid halv 6 ska jag infinna mig hos min klasskompis Lisa för en fördrink och vid sju ska vi äta på Restaurangen. hela klassen. Jag har beställt fläskfile ala oscar=) med klyftpotatis.. ska bli hur gott som helst.
Efter restaurangen ska vi hem till Lisa igen, sjunga singstar och fylla på med alkohol sen bär det av till stan och någonstans att dansa..
Stoffe ska sedan plocka upp mig kl 3 i natt.. då har vi en trött Ida som bara vill hem till sin säng=)


Världens bästa tesssan=D

snön

skit vad det snöar ute..  hur mycket som helst. jätte mysigt..
Nu har precis mina klasskompisar åkt och jag och tessan ska bege oss nytorpet med hundarna. Theo älskar ju snön=)
har fortfarande ont i halsen så jag får ändå ta det lugnt.
ikväll ska jag träffa Frida och emma A och fika lite. va ett bra tag sedan man sågs nu.. men så är det ibland...

nahe ut i ovädret nu..
hej så länge=)


tråkigt

Tråkig dag idag...va inte alls lika roligt att gå morgonpromednaden när inte solen lyste..
Idag blir det nog en liten liten städ här hemma.. sen ska vi nog ta och köra ner till sbg på middag.. porterstek sitter aldrig fel....
har inget mer....

lite bättre idag

Jag bir knäpp om inte min förkylning försvinner snart. det är inte alls roligt längre. Jag orkar inte göra nått. Så klart va det jag som fick ta Theo idag me för stoffe är ännu sämre. Men idag va det ändå rätt okej. tog på mig termobyxor och en flisjacka under vinterjackan, halsduk, mössa och vantar.. de va faktiskt kallt i morrse=)
rikigt fint väder va det ute, gick ner till piren och runt den.. syn bara att jag inte var piggare för då hade vi gått en längre runda längs med vägga.

Nu har jag precis skrivit klart min sista tenta=D helt underbart skönt. ska bara läsa igenom den sen sickar den. Efter det kan de både bära eller brista.. Orkar inte bry mig om det går bra eller dåligt. kan inte göra nått åt det ändå.. omtenta är inte hela världen.. bara satans tråkigt..

ikväll blir det middag hos svärmor. fläskfile och potatisgratäng=D mmumms

promenader

ja, har man en hund så måste den faktiskt ut och gå.. de visste jag i och för sig när vi köpte Theo men de är lite jobbigt när både jag och stoffe är sjuka. de är lixom pest eller kolera vilket som.. idag är de jag som har varit ute med theo.. jag har mått skit dåligt sen. att promenera har varit mer än vad min kropp har orkat med.. men vad gör man inte. hunden måste ju ut!

Det är som lite komiskt i detta är att alla utom typ 3 stycken har blivit sjuka med feber och förkylning sen de va hos oss på nyår..=) hmm mina väggar kanske smittar=)

jag har ialllefall inte mycket kvar på min tenta.. borde gjort klart den ikväll men jag pallar inte.. ska ändå bara va hemma imorgon så jag hinner fixa det då.. nu ska jag och stoffe göra räkmacka! mummms=)


fler bilder

Vill ni se ALLA bilderna från nyår gå då in på denna länken
http://www.facebook.com/album.php?aid=69887&l=7f107&id=586066331

bättre sent än aldrig..

jaha då vad det väl se så där en vecka sedan jag skrev här sist.. inte godkänt..men min tid har inte räckt till eller funnits där. dagarna innan nyårsafton va jag så sjukt stressad.. varför?? tjaaa det vet jag inte riktigt men iochmed att festen höll till hemma hos oss ville jag fixa en massa saker... så var det då dax för självaste nyårsafton.. blev en väldigt lyckad kväll och jag hade  riktigt roligt. förutom att jag inte kunde fira med mina vänner vid tolvslaget för Theo va så sjukt rädd.. han va inte rädd först sen kom det en raket rätt emot honom sen va det skört! han skrek rätt ut så jag fick springa hem med honom i famnen och han bara darrade.. efter ett tag lugnade han ner sig och somnade gott.. som en lite bäbis=) hehe
På natten blev jag sjuk.. riktigt sjuk.. trodde det först va fyllefrossa med det va feber.. dagen efter kände jag mitt rätt dålig men det va ju ändå så man kunde ta en pizza hos tezzan=) Men gårdagen var inte att leka med.. fy fan vad jag mådde skit. stoffe skulle jobba kvällen så theo fick åka till hans mamma och pappa och mina föräldrar fick komma en runda på kvällen och ta hand om mig. Andledning är att när jag blir så dålig så kan jag bara svimma av helt plötsligt om jag exempelvis måste gå på toa.. och jag har gjort de så många gånger, ramlat ner från trappor och tåg tillochmed så jag vår inte va själv.. så klart kom mamma och pappa och tog hand om mig.. det kändes super bra=)
idag mår jag bättre.. däremot har stoffe blivit dålig.. hur typiskt är inte det då..
jag fick ta och ringa thessan imorse för att se om hon kunde gå med theo en runda.. för jag orkade inte röra mig så längt.. men hon va med sjuk.. Men alle va ju så underbar att ställde upp..
Annars har jag och stoffe bara legat framför tv:n hela dagen.. ikväll orkade vi oss ut en runda. lite luft behövde vi ju..
träffade då på challe och hennes bäbis för första gången... vilken sötnos de va=) challe upp i dagen..

Nu är det så här att jag har en tenta om ska vara klar på måndag och iochmed att jag har legat sjuk nu några dagar så har jag inget val än att sätta mig NU. jag kan säga att jag aldrig har pluggat på en helg.. eller njaa.. lite då nångång men jag har absolut inte skrivit tenta en lördag kväll.. har lixom kunde planerat så de har varit färdigt på veckodagarna.. men blir man sjuk så blir man.. sista tenta innan examen nu.. så de är bara att bita ihop=)

lite bilder sen nyår kanske=)

jag och lolle håller på med potatisgratängen..

några av flickorna..

vovvarna ville ju oxå vara med=)

jag, lisa, annie

jag och tessan...

barndomskompisarna...

det blev bara värre och värre=)


jag och lisa..


nu orkar jag inte sitta mer här..
hej så länge


RSS 2.0