trött....

Idag är jag trött.. så trött. första dagen på jobbet avklarat. Det gick bättre än förväntat faktiskt. Tror nog att jag ska klara av de. Jag har nämnt de innan men jag ska jobba på posten i sommar.. inte som brevbärare utan köra företagspost och tömma brevlådor.. I morse va de emma som lärde upp mig. Tror nog att hon tyckte att jag var lite sölig när vi sorterade men de va ju första dagen=)..ikväll har jag övat med en kille.. hmm som inte va lika positiv till allt hmm ska inte hänga ut någon men de kan kanske bero på att han fick ett väldigt dystert meddelande idag..

 vad är de mer som har hänt med mitt liv idag.. jo just de varit och fikat med brudarna på briggen idag. hittade min klocka.. Den har jag letat ihjäl mig på. Hittade mammas nycklar i min sminkväska. Fråga mig inte hur de har kommit dit.

Idag på radion sa de några punkter man skulle uppfylla för att bli känd.
1 blondera håret
2 Silikonbröst

3 silikon i läpparna lr botox

4 sluta ät

5 en skandal är aldrig fel i början

6 att vara med i en dokusåpa


så vill ni bli känd så är de bara att följa dessa råden.

jag kommer du aldrig bli känd hahha


De va denna helgen de

Jaha då har även denna helgen gått. Tills skillnad från förra helgen har det varit en vit helg och det har varit sååå skönt. Ändå har jag varit skit trött idag. känns som om jag har supit en hel helg ändå..
Igår va jag nere hos mamma och pappa i Sölvesborg. Vi fixade till deras båt den så klippte jag gräset så jag gjorde dagens gärning=) som vanligt fick jag super god mat av mamma. Det finns INGEN som kan laga mat som min mamma kan. Har aldrig möt hennes överhuvud i allefall=)
Det va en väldigt bra dag hos mina föräldrar idag. De kändes jätte bra för de har inte varit så bra de senaste veckorna....

igår kväll körde jag och stoffe till svängsta till jocke och marika( stoffes morbro)  De har fått de så fint.. man blir lite smått sugen på hus men det får vänta..




hubbe... världens sötaste labbe=)


idag har det inte hänt så mycket.. varit ute o gått i regnet=) hehe sen va hemma här hemma så spelade vi lite mario cart.. de är kuligt de.

nahe nu måste jag väcka stoffe.. han har jobbat helgen så han va visst lite trött när han kom hem..men snart börja ju em finalen.. det kan han ju inte missa...

imorgon är det första dagen på jobbet... =)

narkotika brott

Sanna Bråding var tillsammans med Mogge Sseruwagi programledSanna Bråding i tv-serien ?Tre kronor?.

Jag har länge undrat vilken kändis de är som har varit misstänkt för narkotika brott. När jag läste aftonbladet idag så va de Sanna Bråding! Hade jag aldrig kunnat gissa... dömdes till 3 månaders fängelse och skyddstillsynd..
så kan de gå...

nöjd med sin kropp??

jag kunde inte vara ifrån att igår. Va ute och gick med stoffe 3 km blev det. Kändes helt okej i halsen efteråt och idag va de som igår så jag tog en sväng upp till motiva. 
När jag går på löpabandet brukar jag läsa veckotidningarna de har där. Det är kanske för att de är ett gym i och för sig men de har bara såna där hälsa och mår bra tidningar. man blir ju knäpp när man läser dem. Ibland är det bra med kolhydrater och i vissa artiklar ska man absolut inte alls äta de. Jag tror på att man ska äta lite av allt. tror absolut inte på att man kan ersätta potatis, pasta, ris o bara äta sallad för när du har gått ner dina kilon så börja du äta kolhydrater igen  då går du upp. För vem kan vara utan potatis stek och brunsås.. inte jag i alle fall;)
Jag blir så trött på folk som hela tiden tjatar om att de inte kan äta typ chips mitt i veckan. Fan de är väl bara till att trycka i sig om man är sugen. Jag förstår ju oxå att man inte kan äta det varje dag men jag har inte dåligt samvete för att jag äter chips på en vardag eller något annat gått. Man måste få leva lite oxå.
Nu tänker kanske ni typ, "ja men du som har börjat träna så mycket ska ju inte säga nått" men det gör jag för att jag känner att jag mår mycket bättre och jag sova bättre om nätterna. Jag göra det absolut inte för att gå ner i vikt.  Visst så händer det grejer med min kropp, typ att jag har gått ner några kilon man blir fastare och får bättre hållning men det  får lixom man med i paketet=) Jag tränar inte för att jag vill ändra min kropp jag träna för att jag vill mår bra. Jag är faktiskt nöjd med min kropp och det tycker jag fler ska vara!

Det är precis som om tjejer måste ha något att klaga på. Antingen för stor rumpa lr magen lr är det något annat man inte är nöjd med. ibland måste man kanske acceptera hur man ser o att alla inte ser lika dana ut och tur är väl de.

 Visst, det hjälper inte om jag säger att DU är fin som du är utan det måste man ju så klart tycka själv, Å är man inte nöjd får man väl göra något åt saken. Det förstår ju jag med men det här ältandet om att bara äta "nyttigt" får jag snart panik på. Man behöver lixom inte alltid kommentera vad man äter och hur nyttigt det är..
Det finns överallt idag, bland vänner, familj, media alla tänker nästa alltid på sin vikt och vad man stoppar i sig...Är de bra de??  ja tydligen i vissa fall.
nej nu pallar jag inte älta detta mera..
ska stoppa i mig lite jordgubbar me mjölk.. de är gott de=) å nyttigt hahah=)


ont...

Idag när jag vakande hade jag ont i hela kroppen och i halsen. Känns inte alls bra. Jag vet inte om de kan va för jag har tränat rätt hårt nu i tre dagar i rad. kroppen är inte precis van vid det. Men jag har kommit in i ett tränings stim där jag tycker det är skit roligt at träna.. känner att de ger mig nått. dopaminet i kroppen utsöndras. man får lixom en kick=).. Får vänta ett tag till mår jag inte bättre får jag nog hoppa att träna idag..

Här brukar jag värma upp innan styrcketräningen=)

Men frågan är vad jag då ska göra för att fördröja tiden.. anna skulle i och för sig ringa när hon hade vaknat så skulle vi titta på hennes föräldrars lägenhet.. Förresten så har marcus och anna fått en ny lägenhet nu.. kul för dem=D Tror de kommer blir skit bra...

tråkigt väder är de me... hmm känns som om detta kommer bli en tråkig dag......

Ronneby brunn

Igår bjöd min mamma mig på fotbehandling på Ronneby brunn. har aldrig varit på de innan. Jag kände mig som en kändis lr nått när hon satt å grejade med mina fötter.. Det va i allefall skit skönt o mina fötter är så sommar fina. så de kan jag verkligen rekommendera




Jag längtar tills jag börja jobba på måndag.. tråkigt att gå hemma...
Nu ska jag slänga i mig lite frukost sen bär de av till motiva..
förresten, någon som har något bra förslag till vad man kan göra till middag ikväll...?


midsommar...

jaha då va denna midsommar gången.. Å vilket ös de va sen då. denna midsommar kommer man sent att glömma..Hände mycket.. mycket både roliga och mindre roliga grejer...
slänger upp lite bilder sen festen på bokö..

så här fina va jag och emma innan drickan hade haft sin påverkan...

å så här när en liten stund efter... super coola vi är va=)?

jag o jossan

jag o jenna

någon va trött redan vid halv 8 haha

denna killen hade två hjärn celler o dem motarabetade varandra.. 
blir väl så när man spelar hockey för länge... han hade även en förmåga att tycka att han va väldrig snygg och sexig.. hmm vart sitter de.. undrar dock ja...

nämen titta vilka två som va sugna och titta förbi.. konstig nog förrstår det nog inte svenska!
"Kom ni hit men det finns ingen sovplatser till er" å det första man ser när det hoppar av båten är stora väsker.. pukon!

de hade även med sig 3 tjejer ( två av dem här) ålder någon=)?






" jag röker absolut inte" hmm ja vi ser ju de.. haha


ladda kanske upp resten av bilderna en annan gång...

I lördes va de fest igen.Nu hade några som varit på öland kommit hem så vi festade med dem. hmm skulle nog inte har gjort de. Två dagar i rad är inget för mig...

Jag har kommit på en sak under denna helgen. De man trodde man va vänner med eller började bli vänner med visade sig senare va stora svin! såna vill jag inte beblanda mig med mera...
tack för mig.. HEJ

fixa time

Idag har vi varit och handlat allt inför morgondagen.. sill, potatis, lax, kött å allt om skulle vara med..
Jag och emma har varit och handlar blommor på torget för vi ska göra midsommarkransar...
snart kommer jenna å hämta mig så ska vi hem till henne å bränna skivor o fixa lite=)
ikväll blir det pizza hemma hos mig å fixa det sissta....

Gårdagens bilder

Så här fint blev det när vi va klara med huset


sen fick vi ju för oss att vi skulle sätta upp plakat längs med vägen
stoffe och rasse fixar..


fint de blev va;)

Skit!

Ja, den där matchen gick ju inte så sketans bra.. å Tråkig fotboll va de me. Alla i de svenska laget va ju sjukt dåliga.. förutom ljungberg.. tyckte vi då. Å när ljunberg syns så mycket så är de andra sjukt dåliga.. Å zlatan då.. vad hade han. Inte ett piss. han hade verkeligen en dålig dag på jobbet... Kan kanske alla ha men de är ju typiskt när de är en sån viktig match.. Jaja nu blir de ingen mer fotboll för min del.. kanske finalen..

JUst nu sitter jag hos svärmor.. ojoj vad vi har spökat ut huset. Bilderna kommer upp imorgon..
SKa ut på vägen nu och sätta upp plakaten... man fyller ju bara 40 en gång i livet!=D....

Vill bara önska alla som ska till Öland en trevlig midsommar, hoppas nu får fint väder...

NU måste jag hjälpa till lite...

tjaooo så länge;)

Ryssland- Sverige

Då va det snart dax för avspark.. Sitter hemma hos mig å så här tror vi att de blir...
Annie 1-1
Louise 1-2
Ida 0-2
Emma1-2
Anna1-4
Frida 0-2
Då återstår det att se vad det blir..
Heja Sverige!

grattis i efterskott....

För ungefär en vecka sedan fyllde Lotta 40 år. Då befann hon sig i turkiet så vi kunde inte fira henne. Men I natt kommer hon hem så vi tänkte att vi skulle överraska henne...
Detta gjorde jag o stoffe idag och ikväll när stoffe kommer hem från jobbet ska vi blåsa lite ballonger och kasta toapapper;)

Idag när jag gick in i vårt förråd hörde jag något konstigt ljud.. då hade någon låst in grann katten. Å puko katten va typ uppe i taket hur han nu har kommit dit och han kunde så klart inte komma ner.. Så jag fick ju göra dagens gärna och första få ner han. De va lättare sagt än gjort,, men till slut kunde jag bära ner katten och han satte klorna rätt i armen på mig...

denna tigerna va de jag räddade=)


Första..

Idag har vi fått vår första pakeringsböte sen vi flyttade ner till stan...
500 spänn.. rätt surt faktiskt....

Mario Kart=)

Ikväll har vi haft en tävling här hemma. Vi spelade mario kart på vårt wii. Jag, louise, fida och lisa..
Pinsamt nog kom jag BARA 3.. hmm dåligt med tanke på att spelet är mitt. Men jag bevisade ju att jag inte sitter och spelar varje dag... hehe


och de va vi som spelade..

louise=)

jag=)

fridill....

the winner=)

bokat och klart....

I dag på förmiddagen var jag och Frida å bokade resan=). äntligen har man något att se framemot.. får vi bara hoppas att allt stämmer in med nicklas annars måste vi ju boka om.. men det återstå att se..
Idag är det de en sån där tråkig vanlig vardag.. Har varit på eko och köpt present till Lotta. Hon va ju inte hemma på sin födelsedag så hon får den nu när hon kommer hem..
Ska sätta mig och skriva på uppstatsen... puko mej och arthur glömde bort när första tillfället va att lämna in så vi får göra det i augusti istället... Men det gör inte så mycket. Men nu har det vi skrivit sisst försvunnit så jag tänkte att jag skulle se om jag kan skriva om de. Lite av de.. så typiskt. men det är inte mycket att göra något åt..
Lisa ringde innan och frågade ifall vi skulle hitta på nått ikväll... Så jag ska ringa henne sen när jag är färdig här.. tänkte första sticka till motiva och träna men latheten själv kom fram=).. åker dit imorgon bitti istället innan arthur kommer... om jag pallar gå upp dvs=)..
Nu måste jag skriva lite...
tjaoooo

Lisa fisa är en pary brud=)
l


Egypten

Imorgon smäller de=) Vid tio ska jag och frida beställa redan till egypten...
Det blir Hilton Sharks Bay Resort som det ser ut nu. Det är lite svårt att säga hundra för Nicke är på fotbolls EM men vi måste beställa snart för de vara bara 7 platser kvar på planet.. Så vi beställer imorgon sen har man öppetköp i 10 dagar å tills det har nicke kommit hem.. kan han inte dem datumen så får vi ta en annan resa.....

Men visst ser det göttigt ut

Nu ska jag krypa ner i sängen.. go natt på er;)

äkel pizza

Jag ska aldrig mer beställa pizza här inne i karlshamn. Skit äkligt. Dessutom fattar de ju trögt. Jag tycker inte om gyros så jag ville ja nötkött på min pizza. han frågade.. ändå fick jag gyros. Jag beställde med sallad på. tror ni jag fick sallad. NEJ. Sen den där gubben köpt upp alla pizzerierna runt torget här i karlshamn har det bara blivit skit. Jag ÄLSKADE pizza bodens men nu är de skit äkligt. Lika dant har Toms Corner alltid varit kännsa för sina pizza.. urk..
Tacka vet jag, köpmannagråden eller wallhalla i mörrum.. Tervernan i asarum är med goda.. där har ni min åsikt=)


gårdagen

ojoj vilken fest det blev.. Jag va allt annat än nyckter igår och jag mår allt annat än bra idag. Har legat i soffan sen jag vaknade.. nu börja  jag väl bli lite mera människa..
Vi började kvällen hemma hos mitt med fotbollen.. alla va väl lite halft döda och ingen som var vidare sugen på att festa..Specielt inte jag.. låg i mina jogging byxor och ville helst ta en film efter matchen.. men jag är ju inte den som är den;)  efter en massa tjat (lr inte) så gav jag mig och gick på flaskan.. Va här hemma till kl va halv tio sen begav vi oss till Martin och Martin för att sjunga kareoki...








e


å marcus som absolut INTE skulle sjunga haha där ser vi ju hur det gick med de.. =)

någon som va hungrig...


De va en rikigt bra kväll igår. På lorden hade jag oxå roligt.. träffade emelie som jag typ inte har sett på skit länge och vi grät och skrattade om vart annat.. så roligt att träffa henne igen. måste ske oftare än innan för vi kan ju inte börja gråta varje gång vi ses...

hade ingen bild på emelie på vår nya kamera så jag fick gå in på hennes blogg o sno en=)

planterings dax=)

Idag har jag varit på torget och köpt blommor med mamma...
så här fint blev det när jag hade planterat

det är de små blommorna. se kanske inte mycket ut för världen nu men det blir nog fint när de har växt till sig lite..


denna fina blomman fick jag av mammsen....=D blev jätte glad..

Här är min tomatplanta jag fick av Lotta för ett tag sedan. och nu har det börja komma tomater. ska bli pärontomater..det är de två "bollarna" som hänger där.. om ni nu inte fattade de....;)

uppe med tuppen

idag vaknade jag tidigt.. el ja, de beror ju på vad man definierar som tidigt=) halv nio... en lördag är det tidigt för mig.

har börjat rensa ut förrådet idag och varit på återvinningsstationen och slängt en massa saker...
Mammsen ska snart komma. Hon ska sy upp mina gardiner. ska gå på stan en runda och se om vi kan hitta några fina blommor att plantera... kanske nya gardiner till tv rummet. de gardinerna jag ville ha skulle kosta över 700 kr.. tycker det är lite väl dyrt...

ikväll bli det fotboll här hemma.. äntligen spelar Sverige.. lite roligare att tittat då.. om det blir fest  återstår att se..=D

NU ska jag gå ner och göra pannkaksrulle. ska bjuda mamma på italiensk pannkaksrulle med keso, skinka och soltorkade tomater och en massa annat gott i...

säg till om ni vill ha receptet.. det är super gott....

hej så länge...


den eviga fotbollen

Vilken fotbolls fest. överallt är det massa erbjudande med tanke på fotbolls em. Jag tycker det är jätte roligt MEN. Titta på när holland- frankrike  spelar är ju inte skit roligt. vet ju inte en ända spelade... jag får hålla mig till Sverige, vet nästa hela start elvan. Då har man ju något att "heja" på..  nej tacka vet jag guitar hero med stoffest kusiner.. mycket mer spännande=)
men imorgon ska jag titta.. då är de ju ändå Sverige som spelar....


40 år

Ett stort grattis till svärmor idag på 40 års dagen. Hon fira sin dag i turkiet...

hade ingen bättre bild men hon är de=)


Fredagen

vaknade av ett sms idag. "stranden idag?" öppnade dörren och stack ut nosen... nää va för kalt.
Gick upp med min frukost och tittade på "hej hej sommar" tyckte de va mycket bättre när man va liten.. vem kom inte ihåg typ tippen=)? kan ju ha varit så att man har blivit äldre me=) hehe 
 nick i hej hej sommar

 killarna från tippen=)


Varit på motiva oxå. tycker de börja bli roligt att träna nu.. Få väl se hur länge de håller=)
Hem och ducha sen bar det av till briggen och en dagens lunch där.. fläskfile med potatisgratäng.. mumsigt va de=)
Anna följde med mig att handla sen bestämde vi oss för att gå till resebyrån. Vi är ju sex stycken som ska åka till egypten i november så nu väljer vi mellan två hotelle. kanske någon som har varit på någon utav dem de.
De är antingen

Hilton Sharks Bay Resort i Sharm El Sheik
eller

Dreams Beach Resort Sharm i Sharm El Sheik

så är de någon som har varit på dessa hotellen eller något annat bra hotell i Sharm El Sheik så skriv gärna då=)

ikväll blir det hemma kväll me fotboll och guitar hero på vårt wii=)

hatar

Livet är inte alltid så jävla ljust. Man går här hemma i Karlshamn helt ovetandes om vad som händer i den andra delen.. Lr jag försöker att glömma men man bli påmind ibland i telefonen och varje gång får jag sån ångest.. VARFÖR lixom...Alla varför frågorna kommer upp och man undrar om man har haft tur med livet eller det har varit ett helvete.. vem är de som bestämmer de? vem ska jag jämföra med?? finns folk som har haft det mycket jävligare än mig men även de som har haft så mycket bättre än mig.. Det har aldrig synts utan på, de gör väl oftast inte de.. men när dörren stängs så syns de.....
Jag slits mellan att hata och att älska... hur kan man göra de då? jag slits mellan att må bra utan på och mår skit dåligt innan för. Men aldrig nån som ser.. men vad ska de se.. vad ska de göra.. finns de nått de kan göra.. jag vet faktiskt inte de. Tror inte de. Jag måste försöka att vara ännu starkare än vad jag reda är.. men kan ja de.....???

Är det inte meningen att släkten ska ställa upp på varandra?? Men den släkten har ingen lust med de. Så fort det brinner lite i knutarna så försvinner dem. ska bara se så fint ut på ytan å de säger att de ska ställa upp.. de är bara en jävla bull shit!! de har aldrig funnits där när man har behövt dem som mest.. man är lixom inte fin nog, ska inte beblanda sig me de smutsiga.. bara att man väljer bort en 50 års fest för att man ska på nån jävla släktmiddag säger väl allt...
nej nu får de väl vara slut med terapi men jag var bara tvungen.. kanske inte många som fattar vad jag menar men det gör inget.. finns inte många som göra de ändå.....


fika time....

Jag cyklade och tränade i dag på förmiddagen så nu har jag duchat å ska bege mig upp till briggan o fika me anna o challe.. är ni inne i stan o har inget att göra så kom upp o ta en fika me oss=)


God morgon.

Då va tordag igen..Ligger i min underbara säng och fundera på om man kanske ska stanna kvar här idag.. Stoffe har börjat jobba igen efter sin sjukskrivning. Pratade precis med han och han är forfarande inte rikigt bra i foten. De gjorde ont. Men samtidigt måste man ju försöka att jobba. Man förlorora ju så mycket pengar annars..
Idag kl 13 ska jag fika med challe och Anna. Se om Challe har fått någon större mage.=)Funderar på att åka till motiva och träna lite. Har inte varit där på ett tag å betalar man så mycket som det kostar där så ska man väl utnyttja de.lr?
Mamma ska kanske komma och fixa mina gardiner i helgen. Så jag funderar på att gå o köpa dem idag. Hoppas bara dem är kvar för jag såg dem typ för två månader sedan...

min go mamma när hon fyllde 50. visst är hon fin i sin rosa klänning=)

Jag och stoffe körde en runda till tyskland i tis=) tänkte vi skulle köpa lite dricka. jag har aldrig varit på bordeshopen i puttgarden. Tyckte de va lite coolt. En jätte båt med 4 våningar med bara öl, vin och sprit... hehe Jag fick typ en chok när när kom in där. handlade ungefär för lite över 3000 å de räcker nog ett tag. 10 flak öl, vin, en massa olika smak på sprit och olika likörer..  Så de blir nog bra.
nahe nu kurra magen så jag få nog stoppa i mig lite frukost..

bokö

Nu har jag blivit ny frissad hemma hos emma av alexandra.. Även denna gång blev jag super nöjd=)
Nu till bilderna....
Började lördagen ute på havet med båten.. en helt underbar dag.. dock badade jag inte just då..
Men de fans ju andra som gjode...

Emmsans första dopp för året...

Ballan i egen hög person

kjelsson


badkrukan=)

När kvällen närmade sig så kom även lollo och therese då va det grillning som gällde..
jag och emma passade på att prova att åka ring.. tyvärr har jag inte bilder på de...

lollo o emmsan

kjelle, ballan och jag måste ju oxå vara med=)

ballan har en egen trampolin.. hur häftigt är inte de då...??

thessan och stoffe.. hmm börja redan bli runda under fötterna.. heheh


husets hövding

sen började natten närma sig och då blev det bland annat bastu bad och dans på bryggan


gissa vilka som är vilka.. hahaha

å lide dans på bryggan...

ballans mamma vakande och tog en sväng om med sonen



när morgonen va nära kom även grannarna å de va allt annat är nyktra!!

jag va den görsta som kröp i sängen å då va kl lite efter 4. vid 5 tiden kom de andra oxå..
vaknade igen kl nio å då va man allt annat är glad kan jag säga...tvingade mig själv att ligga kvar och sov till kl 10:30 då skulle vi bege oss i till stan och köpa frukost. sen va den ännu en underbar dag på sjön med båten och denna gången badade jag.. 20-21 grader i vattnet va de.. UNDERBART

Svensson...



ballan är helt underbar...här har du en kille som verkeligen bjuder på sig själv och skiter i vad andra tycker.. I LIKE=)

PÅ kvällen åkte vi till ballans hus och grillade korv och mekade med hans traktor som emmsan lyckades laga.. haha


jag va väldrigt trött o somande.....

killarna som försökte att laga men inte lycakdes...

Denna helgen har varit helt underbar och jätte rolig..
dirket citat från emma. " en av de bästa helgerna detta året"


bilderna från sexparty

Som jag lovade så kommer det här bilder från helgen när vi va på bokö. Men det är inte allt som jag har varit med om denna helgen. Va på sexparty i fredes hos lizette. Det är något som jag måste rekomendera till alla, killar som tjejer. Det var jätte roligt. självklart så köpte jag ju något.. vad de va håller jag för mig själv...=)


Denna rosa ljuvliga sak kallas för "delfinen". Hon som hade sexpartyt sa att de va en av hennes favoriter
Som ni ser här fanns det lite av varje i hennes väska... ser här att jag inte fick med mig allt på denna bilden...


Vi drack en hel del vin denna kväll så dans i soffan blev de me=)
Kommer lite blandade bilder på folket under här


Jag o frida vet om att vi är snygga=P

Här sjunger väl lisa nått fint


Tjejerna i blått

fridas klänning är så sjukt fin...I like=)

NU måste jag rusa. Ska till emma och kippa mig... bokö bilderna få vänta lite lite till...=)


kom igen nu..

Jag har inte skrivit på väldigt länge. har haft mycket att göra och inte funnit ror till att sitta framför datorn och dela med mig av alla de roliga sakerna jag har för mig.. hehe =P Men nu har jag samlat mod till mig och ska ta nya tag occh ska börja skriva här igen.. Jag har hittat sladden till min kamera så nu ska alla bilderna upp..
Vi hade en givand rolig helg på bokö och bilderna kommer att prata för sig själv..
Just nu har jag inte tid att ladda upp dem men de kommar att komma senare under kväll..
så alla mina trogna läsare.. titta in lite senare så ska ni få se på bilder...
kram på er så länge...


RSS 2.0