undrande

ibland är inte en blogg så bra.. ibland finns det vissa saker man skulle vilja skriva om men det går inte eller?? är inte blogg tillför att man ska ventilera av sig ibland.. skriva vad man själv känner för.. jag har bestämt mig för att jag inte ska göra de.. minns ju hur det blev förra gången.. ett jävla levande för att man inte tyckte som de flesta andra.. för så som "gruppen" tycker är ju rätt ? överallt! inte lätt att stå ensam om en sak som man tycker eller tro på..
nu har det iallefall kommit en sak som jag skulle vilja ventilera om men jag väljer att avstå.. riksen för att så många andra skulle bli sårade och arga fast det egentligen jag som har blivit de.. men som sagt.. gruppen har rätt.. människan är skapad så..
så de blir att prata lite med Theo om de.. han förstår alltid och ger alltid de bästa svaren=)
säger så...

dåligt

oj vad dålig jag har varit på att uppdaterar.. men theo han tar upp så mycket tid.. sen är det roligare att leka med honom än att sitta framför datorn..
men jag får ta tag i detta imorgon.. efter skolan på kvällen så börja jag igen.. ska man ha en blogg måste man ju uppdatera mer än en gång i veckan..
bror efterlyste lite bilder på theo så här kommer några..

sötnosen i reflexväst innan vi ska ut och gå=)

han är såå mysig

under bordet på skivan är ett favvo ställe.. få se hur länge han får plats där..=)

trött morgon

shit va trött jag är idag.. just nu.. den här hunden kräver en del. tur är ju ändå att den sover alltid mellan 7 och nio på morgonen. och självklart vill Theo alltid leka när jag är som tröttast! för en stund sedan försökte han äta upp datorn..
Men han är ändå duktig.. han biter inte oss längre som han gjorde innan.. han fattar när man säger till..
Idag måste jag läsa en hel bok.. hmm måste hitta motivation för de.
nahe frukost på de kanske=)

jag ser det snöar=)

När jag och stoffe var och gick med theo i skogen började det så klart att snöa.. sååå mysigt va de=)
Vi har oxå varit och bytt hans hundmat för han typ matvägrar.. blev den dyraste maten på hela stället=) men vad gör man inte för dem man älskar.. ikväll ska en av stoffes mostrar och kusin hit för att träffa theo så klart.
KL 8 ska jag se det nya beverly hills. jag och emma såg en försmak av det i fredes.. de verkade super bra.
det går på tv400 för de som vill se det=)
nahe lite mat i magen nu..
hej


underbar dag

ännu en söndag och solen skiner.. helt underbart väder=) fick sova ända till kl 5 idag oxå.. sen var vi vakna till sju och sen sov vi till halv 10=) idag va theo mer leksugen än vanligt.. helt galen..

snart kommer mina föräldrar, farmor och oscar( brorsson). ska blir roligt för farmor har aldrig sett vår lägenhet..

Stoffe kommer hem runt elva ikväll. skulle inte åka förrens vid halv 5 från Karlstad.. är i alvesta halv 10 sen ska nog palle hämta honom där. jag kan ju gärna inte ta med mig theo så långt i bilen..

hörs senare idag.. 


god biff

Efter en god middag hos svärföräldrarna är man ganska trött nu. Sitter nu och vänta på att soffe kusiner och morbro ska komma hit för att träffa Theo..
Så klart bara för att han är så duktig hemma på att INTE kissa inne så kissar han så klart på svärmors matta.. uppss. men de var mitt fel. tog inte ut han dirket när han hade sovit..
Jag blir kanske inte själv ikväll hemma i allefall.. kanske frida skulle komma en runda.. få hoppas på de annars kan de bli en rätt seg och ensam lördags kväll=(

imorgon kommer mina föräldrar, farmor och min bror son. vi ska äta kalops och mamma ska hjälpa mig med julgardinerna..

hej så länge..


ännu en dag

även denna natten gick super.. theo vaknade inte förens kl 5 och ville ut och kissa.. men sen blev det ingen sömn förens vad sju tiden.. för när han hade vaknat ville han först ha mat sen va han lek sugen... kl 6 på morgonen.. de va inte jag! sen sov vi till kvart över nio=) bra hund jag har.. nu ligger han och snarkar i min famn..
ikväll blir det lugnt för min del.. några av stoffes släktingar vill komma och titta på hunden men sen blir jag nog själv ikväll.. alla andra verka upptagna.. så har någon lite tid över ikväll får ni gärna komma bort till mig och theo..
nahe om man skulle väcka lite liv i klumpen sen öva lite på att gå i koppel, vilket han förövrigt hatar så det går ju särket lysande=)


hungrig

Nu sitter jag här och vänta på att zettan och emma ska komma. är grymt hungrig nu och jag kan nog inte räkna med att jag får någon mat innan 8=(
Theo har varit helt underbar idag.. det vi har förgyllt dagen med är att sova, äta och skita.. hehe som en lite bebis=)
Kan ju säga att han pallar inte att leka länge förrens han går och lägger sig på sin madrass...
nahe nu vaknade han.. kisse time..
hörs efter idol..

skridsko i Egypten

Theo är världens snällaste hund. han har inte kissat inne idag=)..så än så länge går allt som på rels=).. dessutom ligger han bara och sover nästan hela tiden..
tänkte jag skulle lägga upp lite bilder när stoffe och nicke åkte skridsko i egypten.. så klart va de ju tvugna att testa när de såg en isrink=)


vilken uppladdning=)

roligt hade de=)

i egypten har man inte lärt sig vilket håll klubban ska vara på..

kan man se lyckligare ut=)

äntligen helg

Då va fredagen här igen.. veckorna bara springer iväg..
jag har faktiskt sovit rikigt bra i natt. theo har bara väckt mig två gånger.. en gång vid tre o en gång vid 5 för han ville kissa...
vid sex tiden va han hungrig sen sov vi till åtta.. så denna natten har gått hur bra som helst..
Theo har nästan tagit all min uppmärksamhet så jag har inte hunnit glädjas åt att jag klarade min tenta=).. nu har jag bara en tenta kvar sen är jag socialpedagog=) kan knappt fatta det själv...
dagen kommer nog bestå i att springa ut och in från lägenheten lite vila kanske och en massa lek...
Men han är rätt töntig.. vågar inte leka med de grejerna som låter.. hehe 
han springer runt mina föttter hela tiden och nu ligger han i mitt knää.. han är min andra älskling=) 

lycko kväll=)

Denna kvällen kunde nog inte sluta bättre än den har gjort. kl 6 ringde malin och ville att jag skulle hämta theo.. så klart jag gjorde de.. bilfärden hem va inte helt smärt ftitt.. spydde två gånger stackaren..=(..
när jag kom hem till svärmor och skulle visa upp min skönhet så ringde en kompis från skolan.. betygen på tentan hade kommit ut på nätet och jag hade klarat mig.. Tror min lilla theo är min lycko amullet=)
Nu ligger mitt hjärta och sover på sin bamse kudde.. ska snart ut och slå en kiss med honom sen får vi se hur mycket sömn jag får inatt...
tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder på honom för anna har min kamera.. kommer kanske imorgon om jag får tillbax den..=) men han har blvit stor sedan jag såg honom sist

ett stor grattis till challe och alex som idag fick dottern Alma=)


Theo

Hon som vi ska köpa hunden av ringde idag och frågade om jag ville hämta hundern ikväll.. å de är klart jag vill de.. så om två timmar har jag mina lille theo hemma=)


rättelse

jaha nu har anna varit rolig för i år=) ursäkta att jag skrev fel.. ska ju så klart vara skandinavien och inte skandinavium!

Kario bilderna

NU så äntligen ska jag lägga upp de efterfrågade kario bilderna. Kario är den smutsigaste och äckligaste staden jag någonsin har varit i. Skulle faktiskt aldrig få för mig att sova över på hotell där. Det bor runt 24 miljoner i staden, vilket är mer än vad det bor i hela Skandinavium. staden är så förorenad att solen inte kommer igenom.. de lever i ett ständig diss. Hela Nilen inne i stan var helt förstörd pga av att de hällde sopor i den. så fruktansvärt äckligt.

tvärr fick jag ingen bild på när en bra bit av hela nilen va täckt av sopor men detta är ju en föranning om hur det såg ut.
vi åkte ändå genom Kaios finaste gata som de hade byggt upp för att inte skrämma iväg turister.. hmm

slummen på väg ut till pyramiderna..

Vi trodde att pyramiderna låg en bit ut i öknen men den låg precis utanför staden.. jätte skumt..

hela gänget

dessa turbander tvingade några araber oss att ta på oss och tog tag i min hand och tog vår kamera för att ta kort på oss. tog inte lång tid innan vi förstod att de skulle ha pengar för de så vi drog oss ur.. idioter!

jag och stoffe vid svinxen (eller hur det stavas). han knackades ut för hand för att skydda gravarna.. coolt

den berömda pyramiden..=)

Det får vara allt så länge...
nu ska jag fortsätta att städa..


.....

jag hinner nog inte med att lägga upp några Kario bilder idag.. tyvärr. För lolle är här och det är ju inte så trevligt om jag ska sitta på datorn då.. men imorgon på förmiddag kommer de istället när jag har kört stoffe till alvesta.. Eller ikväll efter greys anatomy.. men jag behöver nog sova om jag ska upp kl 5 imorgon...
återstå att se
nu ska jag och lolle göra fruktsallad.. mumms=)

nästan allt gjort..

har fortfarande inte läst nått.. inte bra. Men jag känner att jag inte kan koncentrera mig. På fredag får vi reda på om vi har klarat vår förra tenta och jag vill inte gå in i något nytt om jag inte har klarat den förra ännu.
Jag har iallefall tvättat upp allt nu, dammsugit och köpt tyg så vi kan sy in den kudden som theo ska få ligga på=)
nu ska jag bege mig hem till frida på fika..
när jag kommer hem så lovar jag att kario bilderna kommer.. har fått bilder från annas kamera oxå nu så nu har jag en massa=)
hej så länge...


sovmorgon

Idag sov jag ända till tio. var absolut inte meningen för jag har en massa saker jag måste hinna med.. Måste hinna läsa lite i min kurslitteratur, sen måste jag köpte nått tyg så jag kan klä in den "madrassen" som theo ska få ligga på=) och så skulle jag visst fika med tjejerna.. och så jag lovat att hjälpa emma med bilarna.. hennes föräldrar kommer hem från semester idag så deras bil skulle till Statoil...Sån jag få se vad som jag inte hinner med..
tänkte jag skulle lägga ut bilder från Kairo resan senare under dagen så håll ut=)


kvällen

när jag var och handlade idag så passade jag på att köpa mig en Afil. ska ju vara bra för magen. och min mage är allt annat än normal efter egypten resan.. Men den där A.filen gynnade inte mig.. för mycket laktos på en gång så jag fick dubbelt så ont i magen istället. tog en power napp sen va det som tur väl var över!
Ikväll blev det stekt kyckling, klyftpotatis och kall bearnesås..och en massa massa salld så klart. har varit så sugen på den efter som vi inte åt verken grönsaker eller frukt i egypten
nu ska jag bege mig till emma för fika och DH..
hej så länge=)

Theo

Nu har vi bestämt namn på vovven. och det blev verken Nero eller Koda som vi har pratat om utan THEO=) Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker det är ett super gulligt namn? ska hämta honom på fredag. Stoffe är munkfors, åker på torsdag, så jag får hämta honom själv.. någon som är sugen på att följa med=)?

Theo passar honom perfekt=)

PS. mammsen har börjat läsa min blogg. tycker jag är coolt så "hej mamma"=)


livets mening?

allt kom som en chock för mig igår kväll! varför ska de hända just dem.. allt började ju bli bra.. de såg så lyckliga ut.. Ibland är livet jävligt orättvist men man måste försöka att bita ihop nånstans och försöka att gå vidare... nångång kommer det att bli bra och då bli ni världens lyckligaste.. tänkte på er mycket igår.. de gjorde nog "alla"


nu ska jag köra till bromölla och möta upp min basgrupp.. hörs senare idag-..

kameler

Samma dag som vi var iväg och badade med delfinerna så på kvällen där så träffade vi på två kameler utanför hotellet och givetvis ville vi rida dem.. det var max 5 minuter vi fick rida runt men vi ville egentligen bara rida en liten runda så de var perfekt. Kamelmännen försökte göra så att kamelerna sprang iväg med oss men då sa vi till.. vet inte hur många gången jag spännde ögonen i han som höll min och marcus kamel..

frida och anna

nicke.. super nöjd=)

Stoffe, jag och Marcus när kamelerna reser sig upp

Jag och marcus... måttligt roade=)

stoffe ser så sjukt roligt ut på denna bild. de är när kamlerna ska gå ner.. Männen som hade hand om kamelerna gjorde ett väldigt roligt ljud...

nicke lyckades trampa i kamelskit! haha


delfinerna

om jag inte minns helt fel så var det dag 3 vi skulle bada med delfinerna. Å vilken upplevelse det var. så får ni chansen nån gång att göra det så tar den.. när vi väl kom ner i bassängen med delfinerna så ville man bara ta på dem hela tiden. ders hud kändes som gummii typ och de va sååå söta=)
vi fick åka på deras fena, spela vattenpolo med den av dem och dansa=) fick även en stor blöt puss av en.. en sån skulle man haft hemma i badkaret...
Som tur va var det en svensk tant som tittade på när sin gubbe skulle bada med dem så hon tog en masssa bilder med min kamera.. annars hade vi bara haft den bilden som vi köpte av dem som hade hand om delfinerana och en film som vi köpte.. ska bli grymt kul att se den..



och där har vi hela gänget=)

här åker jag iväg med en av delfinerna genom att hålla i fenan.. tror det är anna som håller i den andra. där gick det undan=)

detta är utanför delfinbassängen, som ni ser lyckades jag och frida ta samma kläder på oss den dagen.. till och med samma bikini=)


välkomen hem ida=)

Då var man hemma igen. samtidigt som det är rikigt skönt kändes det lite vemodigt att lämna den 30 gradiga värmen i egypten och vår helt underbara pool=)
Det har varit en helt underbar resa där vi har hunnit göra hur mycket som helst. som att bada med delfiner, rida kamel, tittat på pyramiderna i kario och varit på ett stor vattenland. Jag tänkte att jag i veckan skulle skriva lite mer om vad vi har varit med om.. en grej i taget typ..

idag när jag kom hem så höll jag och stoffe på att somna på golvet men vi kröp in i sängen sen. vara bara meningen att vi skulle ha vilat lite men det blev två timmar sen. Vilket vi nog behövde eftersom vi inte har sovit mer än max 4 timmar sen kl 8 igår morse...

Nu ska vi snart bege oss och köpa en pizza.. ska bli hur smarrigt som helst.. har längtat=)


stoffe och nicke i poolen

jag dansar med delfinen=)


jag och tjejerna vid den ena pyramiden..


fler bilder och information om resan kommer i veckan..
kram

hej då sverige

Om 3 och en halvtimme ska vi upp igen och jag har int ens gått och lagt mig ännu=) efter idol gik jag och stoffe ut en runda och hamnde tills slut hemma hos marcus och anna..
egentligen är det ingen mening för mig att går och lägga mig för iochmed att det tar runt en timme innan jag somna så hinner jag ju inte ens vila lite typ...

Imorgon id den här tiden sitter jag vid en bar och dricker en go drink=) ska inte alls tänka på er här hemma.
ha de bra alla så hörs vi om en vecka..
kram

hundgrejer

Mamma blev inte alls sur mer glad skulle jag ville säga.. äntligen har hon kanske förstått att jag har ett eget liv och är vuxen nog att bestämma över mig själv och fatta egna beslut=) efter vi hade ätit frukost här körde jag och soffe runt och kollade på hundgrejer. köpte "grindar" på jim&fix och koppel på karlssons.. Får köpa mer när vi kommer hem.
nu ska jag betala hunden för det gick inte igår sen ska jag bege mig till stan och fixa det sista inför resan=)
kram


god morgon

har varit och tagit sista sprutan nu inför resan till egypten.. inte alls roligt men nu är det gjort. gick bättra än förra gången. vi blev positivt överraskade oxå. betalade bara hälften denna gången..
mamma och pappa skulle ha varit hos oss kl halv 9. de har fortfarande inte kommit. tidsoptimister=). nu ska jag plocka fram frukosten för nu kan de inte vara långt borta=)
hej så länge


go natt

nyss hemkommen från fika hos calle. Vad stor hon hade blivit och magen har sjunkit jätte mycket. jag tror att hon kommer att få inom de närmsta dagarna.=) men det återstå och se.. jag önskar henne lycka till ifall så skulle ske.. så får jag och anna titta på den när vi kommer hem isåfall..

som tur va så ordnade de sig med skjuts på lördag morgon ner till Malmö så vi slipper och sitta och vänta hela natten i Köpenhamn. tur man har snälla vänner;)
jag har tjatat på stoffe att han skulle packa och när jag kom hem idag så hade han redan packat klart typ.. jag har inte börjat ännu =D så där fick jag.. förvisso har jag lagt fram allt men det är inte nere i resväskan..
Imorgon kl 8 ska vi ta vår sista spruta sen komma mamma och pappa på frukost. de skulle ändå köra till Nybro så de passar på att svänga inom och säga hej då...
då ska vi berätta att vi har köpt hund.. vet ju några som kommer bli galna!! men de ändra sig nog när valpen kommer =D
så önskar mig lycka till med päronen imorgon.. kan behövas..
go natt


intressant dag=)

idag i skolan har vi haft en intressant föreläsning. har bland annat prata om det "ökade våldet" alla  säger ju att våldet har ökat, att man knappt vågar gå ut på stan och var och varannan dag blir någon ner slagen nånstans. usch vilken hemsk verklighet vi lever i.. men.. är det verkligen så.. har våldet ökat. låt oss rannsaka oss lite.. var nånstans hör vi "ryktena" om detta? jo i kvällstidningar och hur pålitliga är de tidningarna-- typ noll.. det finns ingen vetenskaplig forskning som visar på att våldet har ökat.. visst anmälningarna har ökat men det kan ju bero på att vi nu vågar anmäla.. dessutom behövs det en lag för att de ska vara ett brott. för 50 år sedan var inte de brottsligt de som är idag exempelvis.. Och har ni tänkt på hur stor plats våldet tar i våra kvällstidningar.. de vet att de säljer massor med lösnummer på detta. detta kallas för ett finare ord för moral panic vilket då betyder att människor och massmedia lägger fokus på vissa faror som överdrivs. Visste ni tillexempel att den farligaste platsen eller den plats där kvinnor utsätts för mest våld är i hemma. så den farligaste platsen att vara på är inom huset fyra vägga.. och vet ni hur vanligt det är med våldtäckt inom äktenskap??  det är inget som man tänker på.. varför inte de då? kanske för att massmedia väljer att inte lägga focks på sådan saker och för ett par år sedan hade man nästan inte hört talas om någon som blir våldtagen i ett förhållande.. För det finns väl ingen lag som säger att bara för att man ingår ett förhållande eller äktenskap så har mannen rätt till sex när han vill..

En annan intressant sak som vi pratade om var jämlikheten.. det är ju sååå synd om dagens kvinnor. hmm tycker absolut inte jag. Om man tittar på den biten som handlar om jämlikhet i hemmet så är det ju så att kvinnor lägger mycket mycket mer tid i hemmet än var män gör.. men där har vi helt oss själva att fylla. hur lätt är det för mannen att komma in i köket när kvinnan står där och laga mat. lr när mamman håller sonen och pappan ska ta över så kommer det nästan allt " du ska inte hålla honom så"  Vi kvinnor är trygga i vår hem miljö där vi får bestämma. jag kan bara titta till mig själv.. släpper jag iväg stoffe för att handla så vet jag att jag nästan 9 av tio gånger ändå måste åka och handla igen för det fattas nått som jag inte har skrivit upp, sånt som alltid finns i huvudet typ, eller att han kommer hem med fel grejer..  Eller att jag städa och diskar mer än vad han göra för jag tål inte när det står disk eller när det är smutsigt.. men jag får fan skylla mig själv..tror kvinnor har ett sjukt kontrollbehov när det gäller hemmet.. jag skulle kunna fortsätta denna diskussionen men sluta med risk för att bli lång dragen..
men det är iallefall sådan här saker som vi diskuterar mycket om=)


ikväll ska jag åka hem till Challe med Anna och Emma.. ska bli roligt att se henne.. vem vet. kanske ha ploppat ut en unge när vi har kommit hem..


den svarte

nu har vi bestämt oss för en valp

visst är han helt underbar.. ska bara komma på ett bra namn?? förslag=)?
nu ska jag snart krypa ner i sängen.. skola imorgon sen snart.. snart åker vi=)

försenat

ringde precis till apollo och skulle kolla när flyget gick. de va flyttat från kl 7 på morgonen till kl 9:30. sunket! missar typ en halv dag i egypten för det plus att vi måste vänta ännu längre på flygplasten. hmm men vi ska kanske vara glada att vi kommer iväg..

svar till anonym: det är anna, lolle och emmma som ska hem till mig ikväll. vem är du då? släpper inte in främlingar i mitt hus=)


antagningsbesked


idag fick jag mitt antagningsbesked till komplettering  till socionom i vår. jag kom in=) blev faktiskt förvånad.. hoppas att alla som sökte kom in.
idag sov jag länge. jag och stoffe låg i sängen till halv elva. Har varit på stan och köpte en tröja som jag ska ha på mig när vi åker på fredag. kan ju gärna inte åka ner i en vinterjacka eller skinnjacka..=)
är hundvakt åt milo nu och  de verkar som om han är sugen på att gå en runda.. får nog ta och göra de. sen ska jag läsa lite till skolan imorgon.. gå ut en runda till stoffe  på hans jobb..sen skulle nog några kompisar komma hit..


paj bak=)

som jag skrev innan vad det min tur att stå för paj ikväll och de är ju klart att jag gjort de. gjorde en blåbär/hallon. god va den=)
idag jonade även emma A, vad stor hennes mage hade blivit. har växt jätte mycket sen jag såg henne sisst=)

Stoffe pratade nått om att man måste ha nått "grönt kort" ifall man skulle hamna på sjukhus utomlands.. nån som vet nått om de?? få ta och ringa till vår försäkringsbolag imorgon och kolla upp de.. lite sent påtänkt med tanke på att vi åker på lördag.. visste de va nått vi inte hade tänk på..
nahe nu börja snart "brothers and sisters"
sen ska jag försöka att sova gott i natt. har jätte problem att somna på kvällarna.. ligger jämt och snurrar i två tre timmar om jag inte är svimfärdigt trött det vill säga..
mycket som går runt i huvudet på mig kanske..

go natt på er alla=)


trött

jag borde gå ner till bibblan och hämta min böcket men jag vill gå och lägga mig och sova en stund. för just nu förstår jag inte hur jag ska palla vara vaken ända till 10 ikväll.. är såå sjukt trött..
lite luft borde göra att jag vaknar till lite.. lr?

underbara

gud va söta dessa valparna var.. jag och stoffe har nästan bestämt oss.. antingen ska vi ha en hel svart eller en svart med vita tassar och vit bringa.. få se vilken vi tar.. så nu längtar jag. om två veckor på fredag är jag hundägare om inget händer längs vägen=) Nu glömde ju jag så klart min kamera men stoffe tog med mobilen.. så jag ska lägga ut bilder på valparna sen..

nu håller jag på att laga mat och ikväll är det min tur att göra paj till DH.. ingen ide att protestera.. nu orkar jag inte gå och handla men nästa gång de är min tur blir det nog kladdkaka med grädde istället=) min favvo

dyr resa

den där egypten resan börja springa iväg med sina pengar. Idag var jag på apoteket och köpte medicament för 200 kr.. och jag är inte klar ännu. glömde öronproppar och jag måste även köpa mer solskyddsfaktor.. kan iochförsig göra det på taxfree i köpenhamn..

har oxå hunnit med att vara på ungdomsmottagningen. har gått ner 4 kilo sedan förra året.. de ni=)

snart ska vi köra till mörrum och hämtar resväskor sen ska vi titta på vovven=)..
kanske blir det en bild på vaplarna.. ska ta med mig kameran iallefall..
hej så länge

fika time

Efter jag hade varit i kallinge och hämtat min brorson så åkte jag dirket och handlade. hur lite folks om helst vid sju tiden. ska nog fortsätta att handla så sent.. nästa hela affären för mig själv=)
Åkte sedan ut till jenna med emma och josse på en fika och lite prat..
Nu tänkte jag att jag skulle ta tag i disken.. lr får den vänta tills imorgon...
byeee


ny

ny dag, ny vecka, ny kurs, nya förutsättningar.. mycket som är nytt idag=) som sagt börjat den nya kursen idag.. den sista på min utbildning.. så om 10 veckor är jag klar!! häftigt.. fan va duktig jag känner mig so har klart snart 3,5 år på högskolan..=)

Håller på att laga mat lite snabbt sen ska jag köra till kallinge och hämta min brorson på flygplatsen. har varit hos min bror i östersund över höstlovet...
ska vara där kl 6 och jag ska hämtat mamma och pappa i pukavik oxå..

hela den dagen har jag kännt varit super stressig.. men jag känner att vi ska snart ska åka till egypten, lördag och vi har inte ens en resväska ännu=) hur bra är de då=)?
den nya kursen verkade de som om vi skulle göra tusen saker... å ja.. vi tittar ju på hund. väldigt mycket i mitt liv nu. det blir inte de valparna som vi var och tittade på igår.. tyckte att de va förmycket jobb med en sån hund som det va såå mycket schäfer i.. men imorgon ska vi åka och kolla på valpar som är labbe/golden.. enklare första hund om man säger så=)..

en sak som jag gärmer mig om är att jag missade igår på tv är ensam mamma söker .. jag har inte missat ett program sen det började förra säsongen så ikväll blir det att titta på reprisen på datorn..
stoffe jobbar kväll så jag kan sitta i lugn och ro..
nahe nu måste jag laga mat,,
hörs sen


höst dag

Sov länge idag.. ändå till 11 sen tyckte mamma att det räckte=) har varit ute och gått en runda med mamma längs med havet. underbar höstdag har det varit idag=)
Nu inväntar jag bara på att stoffe ska komma. Ska vi äta middag här sen ska vi åka och titta på valparna=) se om stoffe blir förälskad i dem;) jag är iallefall...


en tur till norje

då va man "hem"kommen från en kväll hos carro. roligt att träffa de som va där. har lixom inte umgåts med dem på jätte länge..  Vi spelade lite spel och det blev mycket prat om sex. men med 5 tjejer kan man väl inte tänka sig nått annat.  jag fick mig ett par goda skratt iallefall..
Kan knappt fatta att carro ska vara iväg ett helt år. Även att jag inte träffa henne långt ifrån varje vecka så vet jag ändå att hon finns inom räckhåll.. det gör hon inte om en vecka...
Men jag önskar henne all lycka till i det stora landet..
Funderar på om jag ska krypa ner i sängen.. men jag har så svårt att somna så jag ska nog vänta tills jag  bli riktigt trött..
imorgon kommer stoffe hem.. saknar honom nu..  pizza och mycket mys är vad jag rösta på imorgon...
go natt på er=)


Brunosway.se

Då var man mätt och belåten.. Orkar inte ens en godisbit..
Ville bara göra lite reklam för min pappas kusins företag. Hon säljer skit häftiga kläder. Hennes företag blev tydligen utvald av "sofis mode" att  ha "bästa" skor och väska om ,mig inte minns fel. Häftigaste och prisvärdaste.. nått sånt va =) hoppas de blev rätt nu men de va nått med sofis mode iallefall;). Titta gärna in på hennes företag.. Brunosway.se.

NU ska jag bege mig till carro..
ses i natt kanske..
hej så länge=)

kalkon

har precis sett på när mamma har gjort iordning kalkonen! det så inte sååå smarrigt ut.. kalkoner är rätt äkliga när det är råa.. men gott blir det ju..
har suttit på hemnet lite och jag såå sjukt sugen på ett hus.. vet därimot att stoffe inte är de. ska se om jag kan övertala honom till en visning kanske.. det ligger trots allt i mörrum! har alltid tyckt de husen är så fina, pampiga.. ja lätt det "finaste" området i mörrum.. tyvärr lite närma svärmor och svärfar.. men men...

duschen nästa=)

1 november

Kan inte fatta att detta året har gått så fort. redan den 1 november.. och snart är det ju jul=) men först ska ju jag fylla å så klart=)
det var väldigt svårt för mig att somna igår.. tre typ somnade jag nog in. sen vaknade jag kl 9 av att pappa borrade.. inte allt för mysigt att bli väckt av de.. Det var bara till att stiga upp. Mammsen hade bakat bröd=) super gott..
hjälpt henne lite med maten till ikväll, kalkon blir det.. det är gott..

Ikväll ska jag låna mina föräldrars bil och köra till carro. Hon ska ha en typ avslutningsfest  för hon ska snart åka till Whasington som nanny=).. lite avundsjuk måste jag ju säga men jag hade nog inte kunnat vara ifrån sverige i ett helt år..

nahe nu måste jag hjälpa mamma lite till..
ciaoo=)

hunvalp kanske??

Då var man hemkommen från bettan.. blev lite sent men vi fasnade framför filmen bodygard.. så sjukt bra tycker jag den är...
Sen har jag varit och titat på hunvalpar.. de va sååå söta.. bettans killes syster har en hund (shablador, blandning mellan en schäfer och en labardor) som hade parat sig med en Schefär fast det inte va meningen så helt plötsligt kom det ut 7 valpar.. jag höll på att dö när jag såg dem.. sötare saker får man leta efter.. så nu håller jag på att övertala stoffe om att vi ska ta en.=D. är väl halvvägs.. ska titta på dem på söndag när han kommer hem så får vi se..
gäller ju ändå att tänka igen om det.. krävs ju en del tid och så.. men men vi få se...


detta är en bild från blocket på en lite äldre valp men så här söta blir dom.. vem kan lixom motstå de då=)?
läggdags för mig nu kanske..
go natt

RSS 2.0