prat...

det blev ingen tripp till nytorpet idag, det har ju regnat hela dagen! så typiskt. jag som va sugen på de. Det blev en mysig hemma kväll med grönsaksdipp till despreet och idol=).. mys va de. Super kul att få träffa henne..
Skönt att få prata med någon som är i samma situation som en själv. men plugg och pengar och annat.. känndes bra att prata av sig lite..
det är lixom lättare att prata med någon som är i samma sitation som en själv.. jag har ju tillexempel svår att sätta mig i i vissa arbeten.. så är de ju. Vissa saker förstår jag absolut inte medan andra inte förstå mig..

Imorgon är de skolan sen är de raka vägen till kalling. Mörrum ska spela mot dem och stoffe ska döma.. Palla ska tydligen med spela så det är nått att titta på.. mer än domaren menar jag.. hehe

så snart är det dax för sängen...se om jag kan somna inatt för just nu är jag inne i period när jag ALDRIG somnar.. rätt störigt när min sängkamrat somna efter två sekunder!!!
go natt

noll koll

. hade inte en anning om att annie va hemma igen.. tror nog att de va nån som sa nått om de förra helgen men mitt minne är inte för långt.. iallefall har jag och annie bestämt att vi ska ut och gå i nytorpet idag typ runt tre. får väl se hur det blir med den saken för det är ju inte det bästa vädret...
Nu ska jag gå ner i köket och plugga lite.. stoffe ska tydligen titta på film. få se hur länge jag stannar där nere innan jag kommer uppspringande och vill bara med=)

annnie panni du har nog varit saknad av många=)

patetisk

Nej usch vad jag ångrar mitt förra inlägg med en gång! tycka synd om sig själv. Om de nu är så synd om mig för jag har dåligt med pengar får jag väl skaffa mig ett extra jobb!  så nu har jag precis pratat med "min förra arbetsgivare" och han blev glad att jag ringde.. (roligt) han sa att de va synd att jag inte ringde förre veckan för då kunde jag kanske ha fått ett deltidsjobb, typiskt! men han kanske kunde fixa lite strö dagar ibland och det hade ju varit perfekt.. jag ska inte ropa hej ännu för han var inte särker men han skulle kolla runt lite..
nu blev jag genast på bättre humör..
ibland är man bara för patetisk!!

deppig!

Jag hatar att inte har några pengar. detta är så fruktansvärt deprimerande.. nu när jag har betalt det jag ska denna månaden och färgat håret och allt va de nu va så har jag räknat ut att jag har typ 50 kr att leva på varje dag. Det är typ ingenting.. Tillexempel så fyller ju två av mina vänner år nu i oktober och självklart ska de få paket. Det gör vi ju till alla andra. men då kan jag alltså inte köpa nånting på 4 dagar..  sen måste jag vänta yttligare några dagara innan jag kan köpa nått för man får ju inte möt för 50 kr. jag bli knäpp!  sen ska vi ta sprutor och min bror fyller år!!..gå och fika på stan exempelvis kan jag ju glömma!! ibland önskar jag att inte kom in på socionom i janurai så jag kan börja jobba och tjäna lite pengar.. hmm
men varför klaga jag!! jag har ju levt med så här mycket pengar i snart 3,5 år!! borde jag inte vara van och kunna planera min ekonomi??! ja, de kan man fråga sig men ibland önskar man bara att man slapp planera så mycket för ens ekonomi..
kan vara så att vid denna tiden brukar jag ha dubbelt så mycket pengar men jag va tvungen att betala rätt mycket på resan denna månaden så där gick alla extra pengar!!..

våfflor

Jag och Stoffe funderade vad vi skulle äta till lunch idag.. det blev våfflor. Det va jätte länge sedan vi åt de så de va gott.
När jag hade gjort smeten så va det visst till 10 stycken våfflor, smart av mig att komma på de efteråt=) man äter ju inte mer än två.. max tre sen mår man ju jätte jätte illa...

Jag tänkte att jag skulle gå på arobicen idag.. men jag tror inte jag hinner det. Jag och arthur måste fixa kompletingarna på uppsatsen så vi kan få in betygen och han jobbade till kl 5 typ sen skulle vi sitta med det. och även att det inte var särskilt mycket att fixa så tar det ju alltid längre tid än man tror.. kanske hinner med bodypumpen vid 8.. få se.. emmsan, du kanske vill följa med?=)

nu ska jag läsa lite till i mina underbara böcker! hmm eller inte

underbar lördag

blev inte mycket skrivande för mig igår. Ska jag va ärlig så vågade jag mig inte upp på övervåningen på hela dagen för jag visste att jag isåfall skulle hamna i soffan. Å ligga där hela dagen hade jag inte alls någon lust med. Så jag gick och grejade lite på nedervåningen.. damsög, tvättade och diskade=) plockade även väck min tomatplanta. fick den av svärmor när vi flyttade in men tyvärr blev det inge goda tomater så nu åkte den väck=)
Mamma och pappa kom inom en runda och visade upp den nya bilen. en Rover, faktiskt fin.bättre än den bussen de hade innan.. mamma köra hem mig till anna sen, ja jag vet, men mammma ville att jag skulle provåka så de va inte utav latehet. Pratade lite med marcus och anna och lekte lite med tilde så klar.. =) söt den ungen är...
På kvällen blev det pizza från tervernan och mys i soffan.. de va välbehövligt...

jaha hur va min lördag i Kristianstad då? den var hela underbar! Så roligt som jag hade i lördes vet jag inte när jag hade sist.
Dagen började med att jag tog tåget till krisitanstad där anna hämtade upp mig, gick en runda på stan och fick träffa några utav hennes killkompisar.. det blev mycket mycket skratt. sjuka i huvudet!!
efter lite mat bestämde vi oss för att åka hem och vila lite.. ingen vila för mig, jag var ju tvungen att bestämma vad jag skulle ha på mig så tiden den bara rulllade iväg och helt plötsigt stog alla i hallen och festen var igång..
Vid kvart över nio ringde det på dörren.. de va vice verden som knackade på och skulle klaga för han hade hört skrik och tydligen tyckte han att anna och elin hade fest varje dag, vilket abslout inte är sant. men det sjukaste av allt va att hyresvärden själv var as full!!! HAHA hel knept. vi brydde oss inte så mycket om det och festen fortsatte..
sen bar de va till grand hotell! Jag hade så sjukt roligt, harrys kan slänga sig i väggen.. brudar!! ni måste följa med ditt någon gång. de har tre dansgolv, ett eurodisco, ett r&b glv och ett slager golv.. jag han dock bara med slagergolvet..
och jag såg så mycket folk som jag kännde igen från sölvesborg och bromölla.. hehe folk som jag inte har sett på flera flera år.. rätt roligt...
Men de bästa bästa av allt va att jag träffade min barndomskompis som bor i lund nu, som jag inte har träffat på 5 år ungefär. jag blev så chockad och glad över att se henne att tårarna bara sprutade på mig.. När vi va små så va hon alltid som en stora sysster för mig.. de blev lite mycket på en gång för mig i lördes, hade ju inte i min vildaste fantasi kunnat tro att hon skulle va där.. grymt roligt att få träffas och kramias lite med henne..
I kristianstad så har uteställerna öppet till kl 3 på natten men stoffe hämtade mig två, han jobbade helgen och ville inte hämta mig senare. och tur var väl de för jag hade så ont i mina fötter och ben. hade inte pallat en timme till=)
har som ni förstå haft en helt underbar lördag som jag sent kommer att glömma.. bilder från kvällen får jag återkomma med...

nu är det måndag och skolarbete =(

fest!

då har festen precis börjat i kristianstad.. denna kvällen kommer bli toppen...
nu ska jag in i dimman=)
hörs imorgon..
puss

pengar?

ibland känner jag bara att jag vill ha ett jobb. eller ibland, väldigt ofta faktiskt... jag kan lixom inte alltid göra det jag känner för eller göra allt det mina kompisar gör för jag har lixom inte dem pengarna.. de tjänar dubbelt så mycket som mig i månaden, de flesta här i karlshamn, och när man hör att de har varit iväg och handlat kläder för flera tusentalt kroner blir man lite putt.. jag vill ju oxå kunna göra de.. Folk klagar över sina jobb men ibland ska man vara glad att man tjänar pengar... inte så lätt att leva på 7400 kr i månaden..Man kan ju inte göra allt det men känner för.. Visst det finns väl positiva saker med att plugga oxå, man har ju rätt mycket tid över, beroende på hur mycket man läser då=) men just nu är det pengafrågan jag menar..
Visst man är kanske snabb på att klaga men har man inte tjänta pengar någon gång, lr jo på sommaren och lite extra jobb, men jag menar ett rikigt jobb så är man faktiskt sugen på att ha lite pengar som man kan strö omkring sig....jaja nog om detta....

Nu ska jag göra mig iordning sen ska jag ta tåget till kristianstad...


kvällen blev bra=)

Kvällen blev inte så ensam som jag trodde den skulle bli.
först var det bowling med frida, jönsson, nicke och lövet.. Jag brukar tröttna efter en halvtimme fast idag va det riktigt roligt, fast de kan ju bero på att man inte har bowlat på länge.
efter de va det raka spåret hem till nicke och frida för att spela lite monopol, de va inte igår man gjorde det. men med hemma gjorde regler från karlshamn så gick det inte så bra för mig.. inte jönsson heller för den delen.. ja harregud vad jag skrattade.. dåligare förlorare än nicke mattson får man ju leta efter=)

nu är det snart dax för sängen för imorgon blir det en hel dag/ natt i kristianstad=)
 
go natt


nöjd

ibalnd blir man bara så glad. har funderat hela dagen på vad jag ska göra ikväll. Nästan alla ska ju till kalmar denna helgen och de som är kvar hade annat för sig.. trodde jag ja=) frida ringde precis till mig och frågade ifall jag ville följa med dem och bowla.. jaaa äntligen har jag nått att göra ikväll..blir det ingen daulig film och en chips påse.. blir det kanske efteråt men inte själv isåfall..
stoffe ska ju tydligen dricka öl me sina "vänner" haha

har varit och klippt mig på "jennys klipphörna" i sbg idag ju=) natti har praktik där varje fredag så jag beställde en tid av henne. blev inte så mycket klippt, för de va ju färgningen som var de vikiga. blev grymt nöjd med det röda håret.. kanske lite lite mörkt men det gör inte så mycket. är super nöjd med de ändå.. så tack natti=)
jag kommer inte lägga ut någon ego bild på mig själv för att visa färgen.. blir kanske lite bilder på bowligen idag annars så ska ju jag på fest imorgon å då blir det bilder..
hmm kan ni tänka er.. jag ska på grand;)

ibland blir det knass....

jaha då har man vait hela kvällen i Sölvesborg.
Det hände två stora saker som jag måste bara nämna..
för det första.. I sölvesborg i en affären jobbar de en halv lebbig typ. iallefall skulle jag och anna( brossans tjeje) försöka förklara detta för mamma och vi går in i den affären då mamma skriver över hela affären "är det han där" sen när hon kommer på att hon har skrickt över hela affären så tar sig mamma för munnen.. inte alls oskyldigt. mamma för helevete!! haha skrattade den del. så typiskt henne..
för de andra.... pappa hade varit så duktig och bokat bort ikväll kl 7 på blå regn.. trodde vi.. han hade bokat till den 6 nov. haha de hade lixom semesterstängt idag så de blev ingen mat där inte.. vet inte hur han har lykades med det. hur vi vet att de är den 6 november var för att de va just en trubbardur som pappa skulle lyssna på , vilket han trodde spelade ikväll men som av då den 6 nov istället.. där fick vi med oss ett gott skratt =)
blev till slut en plankstek på altona. de va super super god. kan jag verkeligen rekomendera..
nahe nu är det snart sängen sen är det ner till sbg imorgon på förmiddagen igen. ska färga håret jööö..
puss på er;)

hela dagen

denna dagen har gått snabbt. på förmiddagen satt jag med vårt grupparbete till skolan sen vid halv 12 tiden gick jag bort till kina mura för att äta lunch med Maria. de va jätte roligt att träffa henne. hon hade så mycket att berätta om jobbet och alla barnen.En av tjejerna på skolan sa att hon hade saknat mig för en tid sedan. det roliga var att jag hade typ knappt hade henne=) kul att man har satt några spår.
Sen skulle jag gå en runda på stan för att fixa lite grejer, gick inom thessan och pratade lite med henne och milo=)
sen har jag sprunigt på stan mellan typ halv tre och 4. varit och kollat in den nya affären som "carl-oskar och kristina" har öppnat.. stor och bra va de där=) 
nu ska vi snart köra ner till Sölvesborg och äta middag med familjen och gå en rund på stan...
hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer att ha=)

:)

kan inte sluta le.. jag är så nöjd, kan knappt fatta att de är sant..
Inatt kommer jag sova gott

jag är lycklig!

Denna veckan kan lixom inte bli bättre än den redan är eller?? i måndes fick jag ju reda på att jag klarade tentan och vet ni vad jag fick reda på idag. att vi klarade c-uppsatsen. detta känns helt underbart för mig. Ni som pluggar kanske inte förstår rikigt, att de kan va så jobbigt menar jag, men samtidigt vet ni hur mycket jag har fått plugga.. Å nu fick de resultat..
jag är nog lyckligast i världen idag=)
Imorgon ska jag äta lunch på "kina muren" med en lärare som jobbade på den skolan som jag praktiserade på i höstas.. mycket trevligt ska de blir...
På kvällen ska vi ner till sölvesborg och gå ut och äta med min familj. de va inte igår vi gjorde de kan jag säga.. super mysigt..

har varit i karlskrona och shoppa idag.. lite=) ett par chinos och en kofta.. en mössa med=) men jag är jätte nöjd med det jag hittade..Men nu är de så att jag funderar på att köpa en body.. hmm har varit imot de länge men de är ju skit snyggt under chinos.. hmm känns väl som man har blöja på sig=)

nu är de fika hos lizette..
tjoo

PS. ville bara upplysa er om en gång till  att jag är super nöjd över mig själv och glad för att jag har klarat tentan och c-uppsatsen=) ibland måste man få tycka att man är bästa i världen.. hehe


4 km idag igen=)

Får väl bröja att kommentera lolles inlägg om att 80 timmar i veckan är lite väl mycket.. Kan jag väl hålla med om. Men ni fattade väl principen;) Jag bjuder på den...

När jag och stoffe hade ätit så körde vi upp till nytorpet och gick en slinga på 4 km, inte samma som jag och Anna gick i fredes uten en annan. Det va super härligt. Älskar verkeligen att gå där uppe.
Sen körde vi hem till karlsson och där satt eskan oxå.. lite kaffe ( utom ja då) och idol är aldrig fel...

Pappa ringde ikväll med och sa att han hade boka bord på "blåregn" i sölvesborg på tordag. De är tydligen öppet på kvällen i affärena så vi ska äta och sen gå en runda på stan.. Mamma sa att vi skulle firat att jag hade klarat tentan=)

nu blir det nog en bra film..
go natt

alfakassan

ringer precis till alfakassan för att se vad jag skulle få pengar ifrån när jag har pluggat färdigt.. om de blir nu i janurai då. Det är klart att jag ska söka jobb, menar bara att de är ju inte särker att man får jobb dirket och om man kunde få någon ersättning..Men nej då, det kunde jag inte få. Jag har ju inte jobbat i 6 månader 80 timmar i veckan eller vad det nu är för villkor och jag jobbade ju heller innan jag började högskolan, får då kunde man tydligen tillgodo räkna sig de, så från dem kunde jag inte få någon ersättning! nahe vad ska man då levar på om man inte får nått jobb. Här utbildar man sig i 3,5 år och låna en massa pengar sen när man är färdig så får man ingen hjälp!!! detta är sverige i ett nötskal!. Jag kan ju gärna inte gå till soc när jag samtidigt söker jobb där=) hehe det är ju nästan lite skrattretande. Men jag skulle ändå inte får några pengar från soc.. ska ju tydligen leva på stoffe ekonomi!
jaja den dagen den sorgen! får bara hoppas på att jag kommer in på socionom i janurai så är ju vårteminen räddad sen är det ju lättar att få jobb eftersommaren, hoppas på förlängning!

jag??!

vad det meningen att jag skulle ta åt mig?? måste varit nån annan för jag stämmer absolut inte in på den beskrivningen..


svamp

Då var man hemma igen från skogen=). Vi hittade faktiskt rätt mycket svamp så jag är nöjd.
Men shit va trött jag och tessan va eftera att vi hade gått i skogen i två timmar, vi satte oss två sek under vi skulle köra hem och vi båda kom fram till att de hade varit skönt att sova en stund..
När jag kom hem va jag mindre sugen på att rensa all svamp men de va bara att ta sig i kragen och jag tänkte bara på att jag skulle lägga mig i sängen när jag va klar.. men när jag var precis klar kom stoffe hem och va vrål hungrig så vi gjorde mat i stället.. sen äntligen slängde jag mig i sängen.. höll faktiskt på att somna men jag tänkte om jag gör de nu så somnar jag aldrig i natt.. så jag tog en sväng om med damsugaren och moppen så nu är det rent hemma med=)..
nu däremot ska jag slänga mig i soffan och titta på tv.. alternativt en film för de är väl inte nått bra på tv...

de blev en del svamp=)

JAAAA

Idag tror jag nog att jag är gladast i hela världen för vet ni varför. jag klarade tentan. den lättande som sjönk från mitt hjärta och mage går inte att beskriva.. jag vill bara ringa till alla och berätta att jag klarade den...
nu är det bara uppstasten vi väntar på men den är inte lika nervös för.. vi är ju ändå två på den lixom..

nu ska jag och tessan bege oss in i smålandskogarna och plocka svamp...
hej så länge

vem hade jag varit??!

Idag är jag i Sölvesborg och hälsa på, ska bli älg middag hos mamma..mums=)
Stoffe han är och dömer här i sbg så då får man ju passa på att hälsa på.
När jag släpte av stoffe så passade jag på att kolla när natalie( ni vet stoffes lille brors tjej) spelade match. Hon spela fotboll och de blev oavgjort vilket tydligen va bra för om de hade förlorat hade de tydligen ramlat ner en serie lr kvala för att hålla sig kvar. är inte så insatt, men du va dukig natti=)
När jag stod och tittade på fotboll så stod jag och tittade mig omkring på allt folk som va där. jag kände igen nästan alla, såna som man vet vilka de är men inte känner dem. Då började jag funderar vem hade jag varit om jag hade stannat kvar i sbg, vilka hade jag umgåts med idag? jade jag hängt på altona varje helg=) haha
Jag är absolut inte onöjd med det livet jag lever idag tillsammans med stoffe och mina vänner i karlshamn men ibland kan de va roligt att tänka om lixom...Vem hade jag varit idag?!

Nu ska jag upp till ishallen och frysa lite...
tjoo

huvudvärk

efter kl 3 har hela min dag beståt av att jag har haft huvudvärk. jag har tagit en ibumetin och två alvedon men de har inte hjälpt. Men så klart har den försvunnit nu! lagom till att man ska gå och lägga sig.. de är me typiskt.
haft mys kväll hemma hos emmsan.. bra film och chips.. najs..

imorgon ska vi till sbg och äta älg stek hos mamma.. de ska bli super gott
sov gott

tråkig lördag!

vilken tråkig dag. Finns absolut ingenting att göra. jag börja redan tröttna på att stoffe aldrig är hemma om helgerna och säsongen har inte ens börjat ännu. hmm kanske bara jag som har en dålig dag, kan ju hoppas på de för annars blir denna vintern väldigt väldigt lång.....

Igår bestämde jag mig för att det blir ingen hårförlägning förrens vi har kommit hem från egypten, men däremot ska jag fäga om håret.. det ska bli rödbrunt! Vet att jag har sagt att jag har jätte svårt för hår där de är lite rött i men när jag fick se den hårfärgen som jag då vill ha så va jag tvugen att ändra mig,, för den färgen är skit snygg=). skulle de inte bli bra är det bara till att slänga i en svart färg så försvinner de. Så de är ju bra. På måndag ska jag ringa o beställa tid. Har jag tur finns de kanske tid redan på fredag och de skulle ju passa bra för jag ska ju på klassfest på lördag.

jaha vad ska vi göra åt denna dagen då?? egentligen vill jag krypa ner i soffan igen under täcken men det ska jag INTE. ska hoppa in i duchen sen ska jag ringa och kolla vad de andra brudarna har för sig..

ska på middag kl 5 hos stoffes farmor.. utan stoffe=) hehe som tur är så är ju resten av stoffes familj med men de bruka va så här undervintern. jag får komma själv för han är och dömer sen kommer han efter en timme lr två..

4 km

Nu är jag hemkommen från nytopet. Jag och anna gick 4 km, de va jätte skönt så nu har vi gjort dagens jobb=) de va ju rätt bakigt om man säger så,så jag är faktiskt rätt trött nu.
sitter och vänta på att stoffe ska komma hem, då ska vi göra egen pizza=). mumsigt.
om jag hinner så ska jag gå en runda till emma.. vi har lite planer....
annars så kommer stoffes bror och hans tjeje ikväll( tror jag). äntligen kanske man kan få beställt löshåret så man kan få sätta i de nångång=) Anna tyckte i och för sig att jag hade fått långt hår men de beror ju på vad man jämnför med;)
nu är de nog soffan och godis skålen ( upps) som gäller..=)

ny torpet

Jag och anna, kanske tessan ska till snart till nytorpet och gå en runda. Tycker de är jätta härligt väder ute så de ska bli super skönt..

har fortfarande inte hört nått om tentan...

väntans tider

idag är det tre veckor sedan jag skrev omtenta och jag har fortfarande inte fått något svar om jag är godkänd eller inte. snacka om att jag snart får magsår..

har i allefall ringt läraren nu och talat in ett medelande. få se om han ringer upp sen.
igår kväll hade jag och stoffe ett "återfall" i vår läsk beroende.. hehe vi har varit så duktigt men igår gick de inte..Efter jag hade varit och tränat bodypump så kom stoffe hem med godis och läsk.. jag va så grymt sugen och han med..
jag åt, åt åt åt som om jag aldrig hade sett godis innan.. och läsken ska vi inte tala om..
va nog därför jag inte kunde somna i natt. för mycket socker..=)

rida

som tur va fick jag äntligen tag på kakka och fick vägbeskrivning. När jag kom in på gården mötes jag av två stora hästar och där på satt Anna och Tessan. jag kunde ju inte vara sämre så jag fick ju med prova.. men shit va rädd jag va när jag satte mig. har grym respekt för hästarna och de va ju stora me..Men jag kan ju inte säga något annat än att de va jätte roligt å de va ju inte så farligt så jag skulle tänka mig att rida igen.. de hästarna va super snälla.

tro de eller ej men jag ha faktiskt ridit innan. jag hade hand om en häst när jag gick i ettan på gymnasiet. de va den dumaste hästen i hela stallet, ingen ville rida den. Så en kompis "lurade" mig att rida den. dum som jag va.. kan ju säga att den slängde av mig ett antalt gången.. efter de har jag inte tyckt om hästar..

anna

Therese

jag och anna

Vi skulle tydligen rida utan sadel tillbax till stallet... de va väl inte jätte skönt precis..

så här glad va jag när vi va framme=)

typiskt

Blev en lång i sängen idag, skönt=). ringde till therese o de va på väg ut och skulle rida, frågade ifall jag vill komma ut. javisst sa jag sen la vi typ på. pratade lite med mamma sen kom jag på att jag kanske ska ringa och fråga vart de är någonstans. och nu svarar de inte! lite svårt att köra till hällaryd när jag inte vet vart de har  stallet. så jag får väl ägna mig åt att läsa hela dagen. vilket jag inte är särskilt inspirerad av!


svamp


jag hittade en svamp när vi va ute i skogen idag. o de va till och med en oäkting! få hoppas på bättre lyckas nästa gång
nu: bodyjam..
sen: idol och mys i soffan=)

skogen snart

kom upp i tid idag. hade ställt kl på 7 men låg och drog mig till 7:30. super skönt de=) slängde in mig i duchen för att jag skulle vakna, en sanbbis med damsugaren sen iväg till ica för att köpa frallor. Vid nio tiden kom klasskompisar för vi skulle jobba med grupparbete. Nu känns de som om vi är inne på rätt spår, så de är ju bra.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska skriva lite på arbete, läsa en kurslitteratur bok eller slänga mig i soffan framför en film=) undrar vad som lockar mest..
i eftermiddag ska jag följa med therese och plocka svamp..Jag tycker faktiskt om att strosa i skogen och kan man desutom hitta lite svamp är ju de aldrig fel.
Ikväll ska stoffe iväg till Alvesta och döma..de är långt.. så är de någon som vill komma och våldgästa mig och titta på idol( för de är väl ikväll) så är ni varmt välkomna=)


inget vettigt

seg dag än så länge. har typ legat på fridas soffa hela dagen.=)
nu ska jag till mörrum och sälja jul tidningar..ni vet man har ju lite dåligt om pengar nu till jul så jag och stoffe bestämde oss för att sälja jul tidningar.... haha de trodde ni va=) de är min brors son som säljer och stoffes moster har lovat att köpa så jag lovade att hjälpa han..
idol ikväll???

morgon handlar

känner mig grymt duktig idag. Jag åkte och handlade lite över 9. jag och alla pensionärerna=) men de är skönt för de är inte så mycket folk så tidigt så kan man gå och lulla i sin egen takt. Jag blir så stressad av allt folk..
det där programet som jag skulle titta på igår ikväll hette inte "i ditt nylle" utan typ "i det ansikter" men det är ju nästan samma sak. Det är med Magnus Betner. och jag tycker ju han är sjukt rolig...

sexig borde va hans förnamn;)

fattig

Så då har vi precis betalat in det sissa på resan. 15700! fy fan va fattig jag känner mig nu..
men när vi väl är i egypten kommer de vara värt varenda öre=)
ska kolla på "mitt i nyllet" nu på femman. tror de är skit bra..
ses imorgon..

lite bilder


lite wii hemma hos oss innan festen hos zettan. Här spelar nicke o frida tennis=)

sen var det dax för mariokart. Självklart vann  jag och nicke mot stoffe och frida.
Vi förlorara aldrig när vi är lag=)

de seamesiska tvillingarna.. hahah


veckan lång

ny vecka...ush. tycker inte rikigt om måndagar. vet man att det man har en hel vecka framför sig och långt till fredags kväll=( dåligt blogging av mig i helgen men det har inte funnits tid. min kamera har lyckats stäbga av sig så jag måste ladda den innan jag kan lägga upp några bilder från i lördes. så de kommer senare idag..

vad ska hända i mitt liv idag då?.. jo jag måste ut på stan en runda och lämna tillbax lite kläder som jag har köpt o så ska jag handla lite.. sen måste jag skriva lite på ett grupparbete vi har. är inte alls inspirerad till de men vi ska träffas imorgon och jag måste ju komma med något..
ikväll ska vi titta på hus oxå.. spännande=)
nahe om man ska ta tag i sitt liv, äta lite frukost sen duchen kanske..

inte gay

'

jag har en mycket trevlig kompis som heter josefin.. bara det att hon har den sjukaste humorn som finns.. haha lyssna på denna låten! och killen som "sjunger" haha han är skit rolig...

värdelöst

jag har sagt det innan och jag säger det igen.. vilken skit stad det är när det gäller att hitta kläder. Pratade med anna för en stund sen och då va de på väg till gina. vadå att jag blev avundsjuk!.. hittade i och för sig typ en klänning på veromoda men det va endast för att den va billig som jag köpte den.. annars hade de fått vara.. men de får duga till ikväll.. är så trött på hela min garderob just nu.. en helt ny hade inte alls varit fel...

nu ska jag hoppa in i duchen sen ska jag bege mig till jössa och titta lite på när stoffe dömer.. få räcka med en period=) för så roligt är de inte.. hehe sen ska vi äta portestek hos stoffe mamma och pappa.. de ska bli nice...
sen är de fest som gäller..
ses i dimman..
puss på er;)


allt blir inte som man har tänkt sig..

det blev ingen pizza och mys med emmsan idag. De fanns någon som behövde mig betydligt mer så de va bara att ta bil och köra...
nu ska jag klå stoffe i tennis på wii=)..

ensamvarg perioden över=)

Denna staden är hemsk, hemskt hemsk, när det gäller att hitta kläder. Det finns ju ingenting! Jag som var så sugen på lite nya klädder. jag ångra att jag inte köpte den dressen som jag hittade i kristianstad igår. jag håller på att övertala stoffe att vi ska åka dit innan imorgon innan han ska döma. är super sugen på den=)
varit och fikat har jag oxå gjort=) blev dagens på briggen till frukost. gott va de..

Tillbringat eftermiddagen hemma hos frida med lite tjo.. fick inte vara kvar där för de skulle ha myskväll..hmm=) men jag tog och ringde emmmsan så efter hennes jobb ska vi ta en pizza, de är aldrig fel. Men hon slutar inte förrens vid sju och vad ska jag göra i så många timmar. Funderar på att plocka undan lite här hemma för imorgon ska Frida och Nicke komma på en fördrink=) innan vi ska gå vidare på fest. De ska bli roligt. vi fyra har inte umgåtts på super länge. När Nicke och Stoffe bodde i mörrum brukade vi ha  våra spela kvällar ibland. de va jätte roligt, jag och Nicke vann alltid=). men de blir så att man inte alltid har tid. man har lixom sitt eget. men imorgon ska vi ju då träffas. inte jätte länge för vi ska ju vidare sen.. men ändå..

Äntligen har jag kommit över min period där jag hälldre sitter själv hemma än att umgås med kompisar.. jag har haft roligt idag och hur jag ska klara mig utan att göra nått fram till sju.. det vet jag inte=) och det var väldigt väldigt länge sedan jag kännde så. jag har mina perioder där jag är ensamvarg.. men nu är den som sagt över..

Jag o Stoffe ska äta middag med therese och Alle på söndag kväll. de ska me bli super roligt. vi har sagt att vi ska göra det hur länge som helst men det blir ju aldrig av.. men nu är det bestämmt. Denna helgen kommer nog bli super bra tror jag=)

lång dag

idag har jag haft fullt upp hela dagen. har inte ens varit i närheten av en dator. Började dagen i skolan, den flumigaset dagen på länge. blev mycket skratt och väldigt lite allvar idag=)
när vi slutade vid halv tre körde jag och kollade på en klasskompis och gammal BB kompis, faktiskt med, lägenhet som hon hade köpt. Den va så klart super fin, hade väl inte kunnat tro något annat..
Efter lägenhets titten körde vi en runda till stan, gick och kollade i affärer, så klar hittade jag ingenting, så vi tog en fika. Åt nog världens godaste morotskaka.. mumsigt va de. pratade gamla minnen och allt som tjejen hade varit med om de senaste halvåret.. helt sjukt egentligen...
vid 17 tiden hämtade jag mamma på jobbet i kristianstad och vi körde inom eko hallen för att titta på en yttekruka till mig. jag hittade en super fin tycker jag. Fick blommor av mamma till den för jag har faktiskt namnsdag på söndag=) så mamma ville bidra med något.. som sagt blev jag super nöjd. Lägger ut en bild imorgon.. vet faktiskt inte riktigt var kameran är....

sen åkte vi hem till mamma och hon gjorde raggmunkar till mig med fläsk.. hur gott är inte de då?!?!.. all nyttig mat kan slänga sig i vägen.. aså jag kan verkligen längtar efter sånt man.. och jag vill inte att nån ska säga " fy fan vad äckligt" för ni har inte smakat min mammas raggmunkar.. mummsss..=)
blev idol och lite mys med mamma och pappa i deras mini soffa=) mamma tryckte även i mig en galssbåt. hon tyckte jag behövde de=) hahaha
körde sedan hem till karlshamn igen, inom stoffe jobb för att hålla han sällskap och nu sitter jag här...
har varit en dagen med saker att göra hela tiden..
nu börja jag bli trött och jag som lovade stoffe en film när han kom hem från jobbet.. de va ju med typiskt...

gonatt på er;)


gonatt

Bra tv kväll hemma i stoffan.. först "idol" sen "vem kan slå filip och fredrik" rätt roligt program ändå=)
I början av kväll var jag fast besluten att hoppa skolan imorgon men nej, jag ändrade mig. måste ta mig i kragen. Sista föreläsningen på länge så de är bara att stå ut.. Får ta en tablett imorgon och hoppas på de bästa..
ska tillbringa kvällen hemma hos mamma och pappa tänkte jag me. se om man kan få nått gott till middag.. kanske köra inom ekohallen på hemvägen från skolan, aldrig fel=) ska se om jag hitta en kruka som jag kan ha ute... med lite höst blommor..
nahe nu får jag snart bege mej till sängen om jag inte ska vara alltför trött imorgon..
gonatt


Ivan Uchov


är det någon som har missat detta.
den ryske höjhopparen Ivan Uchov hoppar full när han deltog i tvälingarna i Lausannes
hehe de ser rätt roligt ut när han hoppar=)

förkylning på gång...

jag tror jag är sjuk.. på rikigt.. lr i allefall börja blir..trött och hängig är jag och näsan är inte rikigt som den ska vara. den gör ont.. väntar bara på värsta förkylningen. än så länge rinner den bara lite iriterande..
ikväll blir det en mysig hemma kväll med idol. tror de blir lite popcorn oxå=) emma ska me titta förbi så de inte blir så ensamt..
men innan kl slår åtta ska jag laga lite middag och läsa lite i en av kurslitteratur böckerna..
funderar på att skita i skolan imorgon.. etik vid LVM. hur spännande låter de då.. de där med etik är ändå mest sunt förnuft tycker jag.. sen är ju jag nästa sjuk med desutom.. och stoffe vill att vi skulle åka och shopa lite kläder istället.=) tycker jag låter mycket roligare... hehe

fotboll idag med.. hmm men jag tycker att matchen i lördes va så fruktansvärt tråkig så de blir idol istället.. får väl sappa lite..


DÅLIG KVÄLL

fy bubblans vad jag mådde dåligt igår kväll... jag hade sån huvudvärk så till sist när jag kom i säng kunde jag inte ha ögonen öppna för att de va för ljust och när stoffe gick i hallen och köket dunkade de i hela huvudet.. lite migrän varning kanske...
"Asarums spel var ömsom vin och ömsom vatten. Försvarsspelet, med målvakten Sahara Svensson tillsammans med i första hand Jennifer Lyly och Sanna Stensson i spetsen, förtjänar över­betyg, medan det var alltför hopgyttrat i anfallsspelet. Snabba Jennie Johansson borde ha utnyttjats bättre på kanterna.
Karlskronas lag var jämnt."

BULL SHIT.. KARLSKORNAS LAG VA ALLT UTOM JÄMNA..

nu ska jag hoppa in i duchen för att sedan bege mig för lite fika på stan...


trött.....

ojsan. det kan man säga. när stoffe gick till jobbet vid 15 la jag mig i sängen för att vila lite.. hmm somnade till 16:30=) men jag va verkligen super trött. va en jobbig dag för mig i förmiddes... de är allt jag har att säga om de....

jag ska nu tvätta av mig de smink som är i hela ansiktet, för jag somnade ju=) sen ska jag, emma och therese åka och titta asarums tjejerna när de spela fotboll.. undrar om de inte va karlskrona de skulle spela mot..

blev inte rikigt som jag hade tänkt mig idag.... men de är väl ändå en rikitning åt rätt hål, vem vet.. vet vi inte förrens om ett tag...

träningsverk imorgon?

hemma från bodypumpen.. vill tillägna detta inlägg till emmsan=) jag tyckte hon va super super dukig idag för att vara första gången. Jag tycker att bodypump ibland kan vara lite svårt, de krävs en del teknik, faktiskt. men för emma gick det jätte bra.. Nu ska man bara se om hon vill forsätta.. kanske skrämde iväg henne.;)
Jag vet två personer som inte kommer att kunna gå imorgon=)

jag och emmsan från midsommarafton... =)

bodypump

sitter hemma hos emmsan nu. jag har lurat med henne att hon ska följa med och testa på motiva. ringer upp dit idag för att kolla när den där "prova på veckan" skulle vara. den var förra veckan! typiskt. men de sa att emma kunde få ett sånt där kort som man "prova på tre gånger". så de skulle hon göra..
Arobicen va hon inte så sugen på så det fick bli bodypumpen. men jag tycker de är lika roligt så det spelar inte så stor roll. tycker det är lite sent bara.. inte förrens vid 8..

får vi se hur mycket träningsverk hon får imorgon. ja ska nog inte säga så mycket för jag har inte träna på två veckor så jag kan nog inte gå imorgon heheh


godmorgon

god morgon=)
vaknade faktiskt på ett toppenhumör idag...  ( förutom att jag kom på, när jag låg där och mornade mig, att jag va tvungen att flytta bilen. kl var över nio,.. waa)
har lixom insett att de är typ 8 veckor till nästa tenta och att jag inte behöver ha ont i  magen ännu.. I och för sig ska vi ha läst 13 böcker på den tiden men man får väl prioritera. kommer inte hinna med alla, de vet jag för man kan lixom inte bara sträckläsa dem och tro att de viktigaste fastnar.. nää de gäller och hitta sin egna teckning... Så egentligen skulle jag kunna göra typ ingenting idag men nej.. denna gången ska jag försöka att läsa så mycket som möjligt så idag ska jag läsa ut den bocken som jag började med i helgen,.. och sen ska jag skriva ner det jag tycker har varit det viktigaste... så de tar nog en liten stund..

idag ska jag för en gångs skull träna. måste komma igång med det igen.. när jag väl är uppe på motiva tycker jag ju de är jätte kul. gäller bara att ta mig dit... men idag ska jag=)

nu ska jag göra mig en go frukost och se om jag få liv i Svensson;)


ny säsong

då va det igång. ensam mamma söker mitt favo program. vet inte varför men jag tycker de är super bra. skulle inte kunna missa ett avsnitt. De såg så bra ut alla tre, alla hade sin charm..jag har sagt typ till alla att jag inte tycker om rött hår men den mamma som va hårfrisörska hade skit fin färg på håret. nästan så jag skulle kunna tänka mig den färgen=) frågan är om hon hade löshår men snygg va de.. hennes hår hade jag kunnat tänka mig..

nahe nu ska jag kolla lite på tv innan de är läggdax..
imorgon en ny veckan...nya tag...

kollla in grabbsen


haha säger bara titta och njut..
de är rätt roligt  oxå.. skrattade en hel del första gången

i en annan värld....




Natalie är tydligen "kär" i Johan Sommevåg från idol 08, medans jag tycker att denna killen har en helt underbart bra röst.
lyssna och blunda, så känner du hur du sitter på en pub, lite inrökt, med en go kall öl i handen och livet är helt underbart..
släpper han en skiva ska jag köpa den. Lars erikssons röst är  unik och underbar.
lyssna och njut=).....
andra låten han sjunger är bäst....

hårförlägning..

Igår när vi var hos stoffe föräldrar så var Natalie oxå där, ni vet stoffes lillebrors tjej. och hon är ju en super duktig frisör, även att hon ändå har ett år kvar på frisörlinjen. Vi började prata om hårförlägningn och jag blev så sugen. Hon kan göra på två sätt. antingen limar och eller så tejpar hon. de med tejpet tyckte jag lät lite spännande. de kunde tydligen hålla upp till ett halvår. om man skötte de=) Men man kan ju även köpa löshår som sätter dit när man känner för de. Och jag vet tjejer i min klass som har sånt och de tycker det är jätte bra.. så frågan är om man ska sätta fast håret, så man inte kan ta väck de lr köpa sånt hår som man ta av och på när man vill..?! för mig är detta rena djunglen.. nån som har något förslag på hur jag ska göra..?=)
men ska jag sätta fast hår så ska jag inte göra det förrens vi har varit i egypten, å då blir det inte förrens efter den 15 november.. jag vill ju ha nu=)
alla mina kompisar har ju jätte långt hår.. jag vill med testa på

nahe om man skulle göra lite nytta istället=)


hängbröst=)

fotboll. Albaninen- Averige. Inte mycket att se måste jag säga.. å kamera mannen är under all kritik. Undrar om de har lärt sig att filma.. snart ska vi äta kräftor och räkor. de ska bli super gott.
Tydligen så kan man skicka ett sms til något nr och fråga efter vad något betyde. Stoffes moster skickade och frågade vad hängbröst betyde.. hehe hon fick tillbax att de är bröst som hänger och att om man lägger en penna under bröstet och pennan stannar kvar har man häng bröst. haha tyckte de va lite kuligt faktiskt..

Jag har funderat på varför jag har umgåtts med en viss människor.. den är bara såå patetisk.. bete dig som en vuxen människa, som du tydligen ska vara! och den personen ska ha varit en av mina närmsta vänner.. fy...

lördag

super tråkigt väder ute.. de är ju nästan så man blir deprimerad. sen är det ju supertråkigt när stoffe jobba helg. Jag hatar att vakna upp själv på helgerna.. så tomt...
idag så ska jag åka och kolla på fotboll kl tre med anna iallefall. tur att de finns tak=) innan dess tänkte jag att jag skulle ducha, handla räkor, läsa några kapitel ur en bok och köra en runda med dammsugaren.. få vilket jag göra..de två sissta kanske vi hoppar idag..

ikväll ska vi äta kräftor hos stoffes föräldrar ska bli super gott, jag älskar ju kräftor och räkor..

nahe om man ska börja med de första duschen....

walki talki=)

konstigt.. statistiken skenade rätt upp idag på eftermiddagen.. va kan de bero på??
har folk walki talki kanske.. hehe nästan lite komiskt..

funderar på att lägga ner de här med bloggande.. folk blir bara så arga.
Men samtidigt så kan jag ju skriva om andra saker. får väl ta och skaffa mig en vanlig dagbok istället..
nu ska jag åka till kallinge.. vad som händer senare ikväll. hmm ja de återstå att se. nästan så man är lite pirrig..


nytt

tog bort de andra inläggen.. kändes inte bra.. blev missförstånd..
kanske ska lära mig att ta de verbalt istället..
sitter och vänta på att ja ska bli hämtad, ska iväg till kallinge och titta på när stoffe dömer. inte super kul, hade hällre gått hem till zettan men man får väl ställa upp. tänkte jag kunde titta inom hos tjejerna när jag kommer hem istället. ifall jag orkar..
just nu känns de bara tomt.. såå jaa. hmm hoppas alla får en trevlig fredagskväll..


två dagar

har inte blivit något skrivande på två dagar. men jag har inte pallar. Dels för att jag inte har varit van vid att sitta och lyssna på en föreläsare i 6 timmar i två dagar. båda i måndes och igår sov jag en timme när jag kom hem. sjukt trött med andra ord. Sen har föreläsningarna varit rätt jobbigar.. man har känt igen sig så mycet själv i det de har pratat om så de har lixom varit lite känslomässigt jobbigt. men samtidigt matnyttigt.
idag sov jag länge.. ända till halv tio, tyckte att jag va värld de.
idag ska jag ta en storstärning för det kunde ju inte stoffe har gjort nu när han har varit hemma i två dagar!! typiskt han "det behövs inte sädas" jo de behövs det visst de. de är jätte skitigt. så de ska jag fixa. Måste ner till biblan och hämta lite böcker.. sen är de väl dax för att laga middag. tror inte jag hinner så mycket mera..
ikväll blev jag bortbjuden en runda till frida.. hon skulle höra av sig när hon kom hem från jobbet.. så vi får väl se..


Ps. imorgon får vi vår nya bil=) jippi

på fredag börja resan mot en ljusare framtid=)!

RSS 2.0