LEDIG

I veckan har vi haft APT möte på jobbet. Då infomerar chefen om att vi ska få en socionom praktikant i höst. roligt med tanka på att jag känner bruden=) kommer imorgon...
Iallefall började jag fundrara lite.. jag har varit så trött den senaste tiden.. precis som om jag har gått ner i varv.. varför?? ska ju jobba i flera veckor till?? men sen kom jag på de. Vid denna tiden brukar jag börja skolan igen.. kroppen tror att jag ska sätta mig framför en hel hög med böcker igen.. Hjärna börja få ångerst för alla tentorna igen.. men så vaknar jag till liv.. ALDRIG mera skola..  jag trodde att jag hade fattat dett när jag tog min examen.. att jag aldrig mer skulle komma tillbaka.. men det har jag inte gjort ännu. det är en hel mysko känsla i kroppen att inte behöva plugga.. Fick ofta höra att jag hade det så förspänt när jag pluggade. Jag var ju jämnt "ledig". Men nu när jag har ett jobb vet jag vad ledighet är.. en helt underbar känsla...



70tals/inflyttningfest hos fanny och piffe.

I lördes var det fest igen.. hur roligt som helst. maskerad borde man ha oftare!!
jag låter bilderna tala för sig själva...=)
l
vi är ju bara så snygga i våra 70-tals kläder



tjejligan=)

freddan var snyggast i kväll hehe




skål säger vi=)

om ni vill se alla bilderna gå in på

 http://www.facebook.com/photo.php?pid=2866905&l=803e2c0778&id=586066331

lite oftare kanske

kanske borde uppdatera lite oftare hehe...
tänkte lägga upp lite bilder sen vi var i köpenhamn för två helger sedan.. mycket trevlig helg. skulle jag göra om när som helst igen;o)

när vi kom ner på fredagen så slängde vi in packningen på hotellet för att bege oss ut på ströget för att förtära lite alkohol haltiga drycker=) helt underbart väder va det oxå.. min semestern kunde inte börja bättre.



jag och stoffe blir ju alltid så bra på bild med=)

människor som såg ut som statyer var det hur många som helst på ströget. Denna hade jätte roligt genom att spruta vatten på människor runt omkring..


fredags kvällen slutade med att vi var så här glada=) hehe

På lördagenschema va det schopping och tivoli...


Vi var ju tvugna att åka en karusell och väljer så klart den värsta bergodal banan som fanns.. med lop och allt..


där killade de gött i magen...=)

sen var det dax och kolla på lite fiskar...






när vi går därifrån så ser jag att man absolut inte få ta kort på fiskarna.. tyckte jag att folket tittade lite lustigt på mig=)

efter en god middag på tivolit begav vi oss till torget.. ett jävla öss. de va pride festival.. disco på stortroget.. sånt tryck!


det var förra helgen de.. denna helgen har vi haft lite inflyttningsfest men det togs inga bilder precis..
hörs om snart igen

RSS 2.0