ont...

ojoj det känns i kroppen efter boxningen i tors. Igår tänkte jag att det här blir nog inte så farligt.. men idag är det betyligt värre. jag tycker det värsta är när man ska gå ner för trappan.. det gör så ont i låren.. men samtidigt gött.. ska ju kännas när man har tränat=)

Stoffe blev tvungen att åka ner till Ängelholm för att döma en cup.. halv sex gick han upp.. kommer inte hem förrens runt nio tiden.. o vi som ska ha den årliga kräftskivan hos oss.. som tur är så kommer svärmor och hjälper mig med allt som ska hängas upp osv.. men det är ändå jag som få städa hela huset själv...jaja det är väl bara till att börja..

kräftor, räkor och en flaska vin.. det är jag värd ikväll=)

ojj då

Stoffe och jag hade precis varit inne på cheapy lr hur det stavas och köpt glovlist. Brevid vårt bil står det ett surt äldre par och jag tänker ett par väl valda ord om dem.. sätter mig i bilen och sen tar vinden tag i dörren och slängre upp den på "de sura äldre parets bil" shit!! var min första tanke.. säger lite klumpigt att det blev ju inget mörke.. ee nej då. ett stort vitt märke på hela deras röda dörr.. skäms så in i så stoffe få komma och rädda situationen.. vet inte hur han lyckades för jag var helt borta under tiden.. så bort så jag tappar en flaska på deras bil.. så tyspiskt mig.. såå fummlig.. den sura gubbe sa att han nog kunnde polera bort de och vi skildes åt.. ibland ska man ha tur!!!


Jag har annars idag varit och klipp och färgat håret.. som vanligt blir det super bra när natti är i farten.. tack=)

trött efter en häktisk dag så kommer emma som en räddande ängel och ska massera mig..

Imorgon börja jobbat igen efter en skön mini ledighet.. fast de ska bli skönt tycker jag.. älskar ju mitt jobb=)

Har förresten köpt två par skor idag me.. dagen har inte varit såå dum ändå;)


RSS 2.0