LEDIG

idag är jag ledig dvs jag är helt ledig. inget pluggande, inget jobb. bara ledig. så jag tänkte jag skulle passa på att ta tag i datarummet.. se om jag hittar sladden kanske=).
Idag ringde de från en särskola och ville att jag skulle jobba ons, tors, fre.. tyvärr kunde jag bara på fre. ons ska jag till  min skolan och på tors ska jag jobba på min gamla praktikplats i karlskrona.. det ska bli hur roligt som helst=D
nu börjar Theo bli lite otålig så vi får nog ta och gå en runda..




jag bara älskar bilden=)

hockey

även att jag tillhör en "hockye famlij" nu så har jag inte varit och tittat på hockey på nästan hela säsongen..  ikväll tror jag att det var första gången jag var på en A-lags match. och nu tyckte jag det var roligt igen=) super spännande va det men mörrum vann och nu är det inte långt kvar till dv1...=)
nog om det.. 
ikväll har vi oxå haft besök av emelie, mats och foxxy.. lite tacos och mys blev det=D

blev ett litet inlägg ikväll men stoffe har satt på en film som jag vill se=)

elin, jag har fortfarande inte hittat sladden.. jobbar på de=D

lördag

då va det helg igen. dessa veckorna bara springer iväg.. det är skönt för jag längtar till sommaren.. när man kan vara ute och grilla och sitta och äta ute=)
nu har det gått två veckor sedan vi flyttade till hus. det känns fortfarande jätte bra. jag skulle aldrig sätta mig i en lägenhet igen.. bara de att man måste tänka på alla grannarna och visa hänsyn.. och detta är mitt, bara mitt=) eller ja.. stoffes me=D

Igår kväll var jag på sexparaty och det va lika roligt som förra gången.. finns ju helt sjuka saker man kan köpa.. mycket skratt blev det iallefall.. köpte jag nått då=)? nahe de där håller jag för mig själv..
en av alla stoffes barndomskompisar va där oxå. helt plötslig säger hon " är huset fint!" " ee ja, nej eller ja.. jag jag tycker ju de svarade jag. visste ju inte riktigt vad hon menade med det.. " aså jag läser din blogg så de var därför".. se där ja, de va ju lite spännande=)
så nu känner jag att jag måste lägga ut lite bilder på huset men problemet är att jag har slarvat bort sladden som man ska ha mellan kameran och datorn. ha inte riktigt haft tid att leta..

om en timme ska vi ha kalas för stofffe så jag får nog slänga in mig i duschen nu..
ha den bra kväll=)


underbar känsla

har ni haft den underbar känslan i magen av att ni har lyckats med något... när ni har lagt ner så mycke energi och tid på något så blev det bara så bra?
den känslan fick jag idag..
jag ringde till min klasskompis för att diskutera ett seminarie som vi ska hålla på torsdag. då säger hon " ja, jag såg ju att du klarade tentan" jag blev helt chokad.. vilken tenta tänkte jag först.. har haft så mycket att tänka på.. typ huset. men jag skrev en tenta för en i och hen halv vecka sedan.. socialpsykologi.. och jag har klarat den!! jag har verkligen lagt ner super mycket tid till denna tentan.. ( stoffe har tyckt att jag har varit helt okontakt bar och nu har jag fått belöning för det jag har lagt ner) varje dag har jag suttit mellan 3-4 timmar.. läst en hel engelsk bok på runt 1000 sidor.. helt själv. jag trodde aldrig jag skulle klara den.. men jag gjorde det. jag känner mig super duktig!! självförtroendet är på topp ikväll=)


första natten

då har vi flyttat.. fyttat till ett hus=) och det känns helt underbart bra! jag stormtriv redan=)... när jag vaknade i morse så hade stoffe åkt till jobbet så jag va själv..  och jag låg bara i säången och tänkte... "detta är mitt"

jag kommer inte att skriva på drygt en vecka för de på telia ha tydligen kladdat till att så vi har verken telefon, bredband eller tv förrens nästa måndag....  som tur va så fick vi låna stoffe föräldrars ena boxer så att vi kan kolla på tv..

nu har jag flyttat in så nu är alla välkomna.. de som vill=)
kan ju inte lägga upp några bilder heller förens nästa vecka då..
nu blir det efterrätt hemma hos familjen svensson.. vi fira nämligen stoffes födelsedag idag=)

ha de så bra så länge så hörs vi om en veckan=)

working nine to five

Imorgon ska jag jobba.. ska bli helt underbart roligt. har inte jobbat på typ ett år..
ska vara på en särskola här i kommunen.. jag längtar..=)
sov gott=P

klock ren!



Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
'Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

Something, somewhere
That I long to find
I am learning slowly
One day at a time
That if I lose and fail
I'll be fine

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on

To a brighter dawn
Gotta take the fight
I can make it right

I'm moving on
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on
Yes, I'm moving on
I'm moving on

rosen=)

Så klart så glömde jag kameran i huset igår... så typiskt mig. men jag tog en bild med min kamera..jag försökte att mms den till bloggen men den skickades typ till en alldelse egen blogg. och när jag skulle registrera mig nu så gick de bara om man hade blogspot!! någon som har koll på hur man gör när man skickar bilder direkt från mobilen till bloggen.. tala gärna om det för mig då=)
vi fick iallefall upp rosen på väggen igår och några längde av den mörka tapet.. eller ja.. tre=) som va skit svår att sätta upp förövrigt... men men sakta men särket säger man ju.. ikväll ska resten av den mörka tapeten upp..

så va tycker ni? jag är iallefal grymt nöjd=D

förkyld hund!

Theo han är förkyld. å inte lite heller.. han har sånt där bebis snor i hela nosen=) inte trodde jag att jag skulle få torka snor på en hund. igår nös han så de kom snor på toadörren.. mindre trevligt.
jag trodde inte att hundar kunde bli förkylda så jag ringde till vetrinärena och tydligen kunde de det...


theo en vinterdag för någon månad sen.. sötnos=)

lovade ju lite bilder på huset.. kollade igen kameran.. inte en bild på utsidan av huset så ikväll ska jag ta med mig kameran o ta lite kort på utsidan.. jag har några bilder innefrån huset men de är inte mycket att ha.. vi håller ju på att renovera men jag slänger upp dom ändå..

vardagrummet...

en del av sovrummet

den otroligt snygga gröna färgen i hallen på övervåningen.. är den inte skit snygg!!? eller inte den ska bort bort...

tyvärr har vi inga bättre bilder men jag ska ta bilder ikväll så får jag ladda upp de imorgon.. vi ska tapetsera i vardagrummet ikväll så då kan ni ju få se hur det blev..



en trött och jobbig helg

då har vi fått huset. super glad är jag.. blev dock inte lika glad när vi var tvungna till att slipa golvet i stora rummet och lägga nytt golv i sovrummet! så de gjorde att vi får skjuta på inflyttningen en vecka till..
men denna veckan ska iallefall stora rummet vara klart och nästa vecka ska vi ta sovrummet.. så till nästa helg igen dvs 14/15 kan vi nog börja flytta så vi kan sova där=) sen ska jag ta tag i städningen i lägenheten oxå.. fy va tråkigt.. men de måste göras.. går nog rätt snabbt när allt är tomt..
jag glömde så klart kameran i huset men vi ska dit ikväll och måla en massa så då ska jag ta hem den och lägga ut lite bilder..
nu har vi bestämt oss för vilken tapet vi ska ha sovrummet



hoppas att den blir bra.. vad tycker ni=)?


RSS 2.0