en trevlig lördag...

Det blev en heldag/kväll i sölvesborg igår.. körde runt och letade efter saker som vi kunde duka med på nyår.. måste ju vara fint då. köpe en massa kulor, och stjärnor och grejer som man kan lägga på bordet.. party hattar och såna där konfektraketer=) kommer blir super bra tror jag=)
vi var inom en runda på schakmatt, jag brukar aldrig hitta nått där nuförtiden men Natti hjälpte mig och hon "bestämde" vad jag skulle köpa.. blev  en klänning och en skjortklänning typ..
nöjd blev jag..

här skjortklänningen jag köpte=) Tydligen skulle man ha en skärp precis under brösten... hmmm tycker det är lite obehagligt.. brukar inte ha de. men de är rätt snyggt..
den andra klänningen kan ni få se en annan dag..

Kalkonmiddagen hos mamma igår va super god och vi hade super trevligt. roligt att vi träffas alla nångång.. på kvällen körde vi hem några barndomskompisar till mig så stoffe fick se deras super fina lägenhet.. den lampan de har i vardagsrummet skulle jag ger allt för.. super fin=).. hon sa att hon skulle köpa den till mig i examenpresent men ja sa att hon inte fick de.. kostar plenty money.....

skulle egentligen ¨på middag hos svärmor idag men planerna blev ändrade.. stoffe är i sbg och dömer så jag får väl laga nått själv.. bakad potatis hade inte varit fel=) se om det är någon som vill äta med mig=).
nu ska iallefall theo ha lite mat.
sen blir det nog lite tenta skrivning..
tjaoo


julen

det har varit många trött dagar för mig och haft fullt upp så det har inte funnits tid för att sitta framför datorn..
Hoppas alla har haft en bra jul=)
idag fick jag sova länge.. ända till halv nio innan theo väckte oss..=) gårkvällen bjöds på mys hemma hos thessan.. Lite tacos med maria, annie, thessan, alle och stoffe. Alla låg utslagna på soffan.. vi funderade på att ta oss ett gärn men kom fram till att de skulle vi aldrig palla med..
Idag blir det en tripp ner ill sölvesborg för kalkon middag hos mamma och pappa.. med bror och hans tjej men även gamla kompisar till mamma och deras barn som jag inte har träffat på evigheter.. ska bli hur mysigt som helst..
jag och stoffe ska även ta en tur ner till markislagret och ekohallen för att hitta hattar och annat som vi kan duka med till nyår.. måste ju ha lite fint=)
stoffe ska ju prompt ha en Xbox oxå. förstår inte de.. räcker det inte med ett tv-spel?? killar aså=)
nahe en uppfräschning sen rullar nog bilen,


världens bästa thessan hade fixat jätte fina bilder på theo som vi fick igår..
tycker om dig=D


tjaoo=)


dan före dan

jaha då är det julafton imorgon.. känns knappt. men idag har jag fått lite julstämningen iallefall. Sprungit på stan hela dagen.. eller ja.. två gånger har vi varit ute och fixat de sista julklapparna..
har även varit på banken och lånat till handpenningen till huset.. wii nu börja jag fatta att jag snart.. snart är husägare.
Jag och stoffe har även hunnit med en runda i nytorpet.. Theo bara älskar skogen=)
Och ikväll har vi fira jul hos Stoffes farmor och farfar.... fick massa fina klappar. super super nöjd=)
imorgon är de ännu fler klappa som ska öppnas.
ska då ner till mamma och pappa i sölvesborg då och jag tar theo med mig=)
bilder från ikväll


min vovve älskar att pussas=D

de glada tjejerna...

lag foto hahaha

godis Theo

min hund är knäpp. han gick precis nerför trappen och till granen för att hämta en sån där godis polkagris som hänger i vår julgran. sen sprang han upp för trappen. han är en rikigt gotte gris=) han trodde att han skulle få äta upp den.. haha
nu är han supe stissig så jag får nog ut och gå en runda me han..

jenna ringde och frågade ifall hon och anton fick titta förbi en stund för de skulle ändå gå en runda på stan.. självklart få de det=) Anton ville tydligen se theo..
nahe nu vill theo ut.

hörs senare

morgonen...

denna morgonen har inte varit alls bra.. bråkat med theo.. hur man nu kan bråka med en hund !men han har inte alls lyssnat på mig.. och ibland orkar man bara inte.
ska snart sätta mig och skriva tenta men jag får nog gå ut och gå med honom en runda så han lugna ner sig lite.. nu har jag stängt ner han på nedervåningen!

igår va maria och annie och hälsa på.. roligt att träffa dem. saknat dem nu den senaste tiden om man säger så..
även lolle kom på besök så vi slängde på en sällskapsresan myste lite..

nahe om man ska återgå till verkligheten..
hej så länge

ojj höll på att glömma det vikigaste av allt nu är vi officiellt husägare. skrev på kontraktet igår.. hur nöjd som helst=)


kvällen

Blev en middag till jenna ikväll.. efter de skulle hon åka till Emelie och Mats och undrade om jag vill följa med.. självklart=) så jag och theo åkte med.. vilket hus de hade! tyckte de va skit häftigt.. blev man inte ännu mera sugen på hus nu.. jooo=)
imorgon är det skolan hela dagen så nu får jag nog krypa ner till sängs...
go natt

husägare

det va så sant som det var sagt=) då var man husägare.. kan knappt fatta att det är sant! det har gått så fort..
imorgon ska vi till mäklaren och skriva på..
Jag kan inte smälta det riktigt... om tre månader bor jag i ett hus.. häftigt!
I Mörrum är det för er som är intresserade och undrar..

jag är hur nöjd som helst och vill gärna flytta redan imorgon.. så nu ska jag ägna dessa tre månaderna åt att hitta tapeter.. det är ju hur roligt som helst.

nu ska jag ner och börja med maten. ska bjuda jenna på middag.. tänka sig, va snäll jag kan va ibland..sen ikväll ska jag bara ligga på soffan och gotta mig... kanske det blir lite chips=) måste ju fira på nått sätt.


go morgon...

då va man upp igen.. så god morgon på er. Igår tillbringde jag och stoffe dagen i kristianstad och köpte julklappar. inte för att vi fick tag på alla.. långt ifrån. så de blir kanske en tripp på stan för att fixa några fler julklappar. Ska även en runda till skogen med theo tänkt jag så han får springa av sig.. måste dammsuga och torka golvet... sen måste jag även kolla lite på de vi ska göra i skolan imorgon.. ner till bibblan hade oxå varit bra=) som ni märker har jag massa med att göra.. jag förstår ju oxå att jag inte komma hinna med allt.. få se vad fet blir..
nahe lite frukost på detta...

jordbävning..

Stod och gjorde inordning Theos mat idag efter 6 imorse och hela huset skakade... först tänkte jag att de kanske spränger i ytterhamnen men de va inte alls samma skall.. men aldrig att jag skulle tro att de va en jordbävning..
jag tycker det är rätt coolt faktiskt.. har aldrig varit med om de innan.. den mätte 4,7.

har kommit på precis vad jag vill skriva om i min tenta... Närhet och distans.. vad jag menar  med det har jag ingen lust att gå in på just nu inte tid heller för den delen.
ska gå till banken nu och få ett glatt besked hoppas jag=)

ikväll ska jag och tessan infinna oss utanför asarumsmöbler kl 6 för att tjäna snabba pengar.. hmm vad vi ska göra har vi inte en aning om..
återkommer ikväll..
kram


en funderare

fick man lite besök av stoffe moster och hennes familj ikväll. de ville fira min födelsedag. alltid kul att öppna paket=)
stoffe ska åka till vägga nu och spela "hockey bocky".. så jag får väl dra igång en film eller nått. inte så mycket annat att göra..hmm

vi fick en tid imorgon för att träffa vår bankman.. så där får vi se om våra drömmar går i uppfyllelse.. jag som redan börja planer.. dumt av mig, jag vet.. ska man inte göra förens man vet säkert..

jag ska till skolan några timmar i morgon på förmiddagen så jag hoppas att jag får lite idéer om vad jag ska skriva om på tentan.. för just nu står det helt still.. blir galen..


jag har lärt mig väldigt mycket under mina år på högskolan men en sak som jag kommer ihåg som om det va igår är att vi en dag gjorde en övning.. det var i början av utbildningen.. I alla fall så valde läraren ut 5 personer som skulle gå ut ur rummet.
Läraren läste då upp en berättelse.. som hon sedan återberättade till en av de 5 personerna som gick ut... den personen skulle sedan återberätta den till nästa och så vidare.. problemet var bara att person 5 sa inte mycket som stämde med "original" berättelse...
vad vill jag säga med denna berättelsen då.. hmm ja funderar på de!


mys theo

Theo är en rätt rolig hund.. han tror att han är en knähund.. men en vacker dag får han inte plats i mitt knä. han ska alltid ligga hos mig när jag sitter vid datorn.. undrar hur länge till jag orka ha honom här..

bär jag inte upp honom så försöker han genom att först klättra upp i soffan sen över till mig i stolen

detta är mys tycker theo.. hehe

vi gick en lång runda innan idag. lr ja.. långt för theo. ut till väggahallen och tillbax. han va något trött sen.
än så länge har vi inte fått tag på vår bankman.. de är ju såå typiskt att han ska sitta i möte hela dagen just idag!


julgran


Igår klädde jag och stoffe granen.. tyvärr gör den inte sig rätt i kameran.. den är mycket finare i verkligheten.. men jag ska nog ta och köpa lite mer kulor.. den är lite stor=)


Idag har jag städat hemma, vilket behövs väldigt ofta nu när vi ha theo.. han är mästare på att skita ner..
snart ska vi gå ut och gå en runda sen måste jag sätta mig lite med min tenta.. ska vara klar om tre veckor så jag börja få lite panik nu..


de två killarna jag älskar mest=)


 händer nog inget annat idag.. ska se om vi hinner med banken iochförsig.. eller om de har tid med oss. annars ska jag bara vara hemma..


.....

köpte en julgran idag. super stor och jätte fin. precis som alla andra år.. men detta året har ljusen slutat att fungera så det är bara till att köpa nytt.. mycket som måste köpas nuförtiden...

nu ska vi åka ner till sbg på kalas sen blir det mys hemma hos tessan med ostbricka och kräfter tydligen.. får väl se om det finns något kvar när vi kommer=)..

lite brottom nu s¨å jag återkommer senare..
hej hej

frukost med tessan och maria

det blir en sen frukost idag. sitter hemma hos tessan och vänta på att frukosten ska serveras=)
igår kväll va det lussebak och de blev mummsiga..
när vi har ätit ska vi göra knäck och ischoklad..
nu är äntligen frukosten klar.. =)
hörs senare

22 år

Idag är det min dag för jag fyller nämligen 22 år=)
hur känns de då?..inget speciellt. ett steg nämer 25.. hmm precis som om det skulle vara en dag att sträva efter.
fick frukost på sängen av stoffe i morse kl kvart över 6.. tyvärr va jag såå trött så det blev inte att jag åt så mycket..
sen bar det av till kristianstad för att jobba med ett arbete till skolan..
när jag kom hemså bjöd tessan mig på spagetti och köttfärsås.. mums va de.. nu har jag städat lite och ikväll kommer svärmor och fira min dag=) för hon kunde inte komma i lördes när jag hade kalas.
vill även passa på att tacka för alla sms jag har fått underdagen.. alla som har tänkt på mig och vill gratulera..... tack=)


Leona Lewis=)


Denna låten går väldigt väldigt ofta hemma hos mig. Just nu älskar jag bara låten. O hon är ju så fruktansvärt bra!=)
tyvärr gick det inte att kopiera den "riktiga" videon

långt hår!

äntligen har håret kommer i. och om jag får säga det själv blev det rätt bra. jag är super nöjd=)
Tessan har tagit lite foto på mig som jag tänkte jag skulle lägga ut så ni få se hur det blev=)



nog med bilder på mig själv.. nu har ni sett det..

ikväll blir det middag hemma hos mig med idol.. mys
hej så länge

mjuk peppakaka och julmust

Har precis stoppat in en mjuk peppa kaka i ugnen. va så sugen på de. sen så ringde ja Jenna för att se om hon ville komma in på en kopp kaffe, de ville hon=) så jag måste ju ha en god kaka att bjuda på...
Sitter och titta på "du är vad du äter".. blir ju sådär sugen på att dricka julmust och äta kaka..  Men nej. är det jul så är det. detta programmet är livsfarligt att titta på. man tror ju man är fet om man titta på de.. och det är jag inte. och ändå kan man inte sluta titta på de.. enligt den där Anna Skipper får man ju typ inte äta nått!!! nej nej inget för mig..  

Förresten.. jag tror Theo är frisk igen..
nahe va säger ni.. ett glas julmust på detta=D mummms


lite väl långt.. kanske?

som alla särket redan vet så ska ju jag göra hårförlägning imorgon=) kan inte skrivas för mycket om de.. hehe lr=)?
i allefall hittade jag den som har världens längsta hårförlägning..





riktigt såå långt blir det inte.. inte ens i närheten=D

sjuk vovve

När jag vaknade idag vid sju tiden gick jag som vanligt ut med theo. då helt plötsligt började han kräkas.. tänkte inte så mycket på de men sen vill han inte ens så mycket som att titta på maten.. han ställd sig vid dörren och fick gå ut igen.. då började hans spy igen och han hade diarré. inte alls mysigt. Så klart blev jag orolig. Vi ringde till veterinärerna och fick en tid vid två..
Theo hade tydligen fått någon slags influensa så han fick pencelin och en medicin kur. Veterinären sa att den medicinen äter ALLA  hundar. han har aldrig varit med om att någon han har vägrat.. vad tror ni Theo gjorde. total vägrade! vi fick lägga tabletterna i lite vatten sen fick vi öppna munnen och tvinga i han de. Så typiskt Theo.. hmm
är han inte bättre tills imorgon skulle vi ringa igen så skulle vi få starkare medicin.

De roliga var när han skulle "beskriva" theo.. han sa att han va en filosof och kallade han för Ferdinand som bara tog det lugnt och luktade på blommorna..
Theo han är så lugn och snäll. har faktiskt inte stött på en valp som är så lugn.. inte veterinären heller tydligen..


två hundar

Blev en sovmorgon för mig idag. vakande inte förens halv nio. stoffe var snäll och tog Theo i morse. jag behövde verkligen sova kände jag. Idag har jag varit och handlat inför kalaset som jag ska ha på lördag. Började även att dammsuga men när Thessan ringde och frågade ifall jag kunde ha Milo ikväll så tänkte jag att de va ingen ide att torka golvet.. Gör det imorgon istället..
Ikväll blir jag hemma, har ju två hundar att ta hand om. Emma skulle komma in en runda, snällt.

nu är det bara två dagar kvar sen har jag långt hår.. *längtar*


helt slut

Trött är det ordet som beskriver mig bäst idag. det känns som om hela huvudet är fullt med bomull och ögonen vill bara blunda. Har varit i skolan hela dagen och det har varit jobbigt. Vi har haft rollspel där vi har spelat en familj och vi har blivit behandlade sen har även vår grupp behandlat en familj. jag och en klasskompis var behandlarna som satt i samtalet.. suttit och lyssnat och tagit in en massa kunskap. man har både gett och tagit en massa idag. Så ni som klagar på att ni är tötta en dag efter jobbet! det är inget jämnfört med att sitta och jobba med hjärna i 5-6 timmar. Det jag menar med detta att jag har ofta fått höra typ" du går ju bara i skolan, är väl inte så jobbigt" visst jag är inte ofta i skolan men när vi väl är där måste vi ge allt.

Ikväll så sitter jag här hemma och gör inte så mycket.. några eller någon skulle hem till en annan kompis och kolla på DH ikväll men tyvärr kan jag inte ta med Theo dit. stoffe jobbar kväll så jag måste ha honom.. Trodde jag skulle få titta på DH själv men jag ska antagligen springa över till tessan en runda och sen skulle nog lolle komma hit efter jobbet. så jag slipper va själv ikväll..
nu måste theo ha lite mat..
tjaooo


hårförlägning!

blev inte att jag träffade tessan ikväll. var tvungen att köra ner till sbg för att beställa löshår som jag ska sätta i på fredag=) har önskat mig pengar nu när jag fyller år och meningen var ju först att jag skulle göra det efter min födelsedag.. typ nästa vecka men det följ sig så att jag inte kunde göra det förrens efter min examen isåfall, så därför ska jag göra det på fredag.. så alla som läser här som hade tänkt köpa mig nått. jag önskar mig pengar så jag kan betala min hårförlägning.. dyrt var det och hade jag inte önskat mig det skulle jag aldrig gjort de.. men det är väl de födelsedagar är till för.. att man skka önska sig=)
nu ligger theo och snarkar i min famn och jag ska snart krypa ner i min säng och göra det samma
go natt=)

Efterlyst

jag efterlyser här med min Scarfs som har varit borta hur länge som helst. den är i gråskala och har stjärnor i ena kanten som är lila och orange.. saknar den så är det någon som har den hemma får ni gärna höra av er för jag hittar den inte nånstans!

dagen i skolan har varit intressant ändå körde vi hem vid 12 när vi egentligen går till 16.. tyckte det räckte med de timmarna på morgonen. annars har jag inte hunnit med så mycket..
ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. stoffe han jobbar eftermiddag så honom kan man ju inte umgås med.

Thessan skulle i och för sig höra av sig när hon hade jobbat klart men hon ska ju träna sen ikväll ändå.. Jag, stoffe och theo var och hälsade på tessan, alle och milo igår. Denna gång var hundarna lite lugnare än första gången de träffades. Jag och tessan fick även en chans att prata lite och det var väldigt skönt efteråt..


RSS 2.0