"alla som inte dansar är våldtäktsmän!"

ursäkta men vad är det för jävla låt då. Blev så sjukt besviken när jag va på harrys igår.. som om inte musiken va sjukt dålig innan den låten kom.. hur man man som DJ bara sätt på en sån låt.. och  inte förrens halva låten hade gått som kom jag på vad jag sjöng på.. grymt besviken på gårdagsnatten!! men hos tessan va det kul=)

nahe Harrys blir inte inte på länge.. tacka vet jag ett gals vin i bubbelbadet hos emelie och mats=)

underbar helg det har varit=) tyvärr har det inte blivit så mycket solande för min del för jag och stoffe har hållt på med hallen.. Imorgon kommer pappa och min bror och hjälper oss lite, skönt. På onsdag sätter vi tapeten=) längtar.. tror det kommer bli super fint.

nahe jobbe dag imorgon,
gonatt

Renovering!

Tänkte kanske att det var tid för en uppdatering=) jag har varit så trött efter jobbet sen har jag haft massor att göra hela tiden så tiden för att sitta här har hel enkelt inte hunnits med..  Det går super bra på jobbet. jag tycker fortfarande att de är roligt. Man känner att man är något, man har makt, och jag bara älskar det=)

VI ska nu börja att renovera våra hallar i huset. dvs den ner och det rummet uppe vid trappen. Bror min ska komma på torsdag och spakla en vägg sen börjas det. det ska målas, tapetseras, läggas nytt golv, lägga värme golv med klinkes och måla trappen vitt.
jag tror att det kommer bli super bra=)
Vi ska få hjälp med plattläggning vecka 31 så till helgen där kommer allt bara färdigt. äntligt. jag kommer att ha världens finaste hall(ar)

har inte vädret varit helt underbat idag då=)? tyvärr har ju jag suttit inne på en kontor hela dagen men lite rast i solen har man allt hunnit med=) Jag kommer nog vara en av de blekaste i stan denna sommar men det bryr jag mig inte så mycket om för min plånbok kommer att älska det..
Min löneassisten ringde idag och sa att jag inte kunde få min lön den 25!! nahe och varför inte det då kan man ju undrar. Tydligen hade mitt anställningsbevis varit på vift och inte hade kommit fram till henne i tid så jag får snällt vänta till den 3 juli. kul att jag ligger 500 minus på mitt konto då!!

nahe en lite stund till framför tv sen blir det sängen.. upp kl 6 imorgon ju..

go natt på er=)

första dagen

första dagen avklarade på jobbet. Jag ska erkänna att jag är trött. tycker jag har gjort mycket redan första dagen.. har lärt mig massor=)
rätt skönt att komma hem och slippa laga mat och gå ut med theo så här första dagen då man är rätt trött.. det har mannen tagit hand om idag=)

alla på jobbet är super snälla och roliga.. jag hoppas jag få stanna efter sommaren oxå..
om det blir en lugn kväll framför tv lr träffa någon vän återstå att se.
nu ska jag ialllefall äta lite mat...
mummms

7 juni

imorgon är det första dagen på jobbet. det ska bli roligt och jag har länge längtat efter att börja jobba.
jag är inte det minsta nervös, än så länge=)
vi ska ladda upp med lite tahi mat ikväll.. en film med kanske=)

jag och stoffe ångrade rätt mycket att vi inte hade biljetter till årets rockfestival.. hade varit super roligt att vara där nere..synd bara att vädret har varit piss! men nästa år har jag bestämt att det ska det var minst 25 grader varje dag och då ska vi ha band=)

idag ska man tydligen rösta.. bara jag som inte har koll på sånt här=)???





för jag har tagit examen!!

shit vad tiden går fort. har inte suttit framför datorn på en vecka.. har inte hunnit har varit så mycket annat i mitt liv just nu...

igår tog jag examen.. socionomexamen.. kan knappt fatta att jag har gjort de. att jag klarade av den sista terminen. att jag lyckades läsa två stora böcker på engelska.. psykologi och socialpsykologi.. det är jag nog mest nöjd över=)...
om jag titta tillbaka på min skoltid så är det ändå c-uppsatsen jag är nöjdast över. att jag klarade av att skriva en sån.. jag bävade för den i början av utbildningen men det gick ju som en dans..
jag är grymt nöjd över mig själv att jag har klarat av en akademisk utbildning...
nu är det min tur att komma ut i arbetslivet och min tur att tjäna pengar.. och det känns så jävla underbart!!

Imorgon ska vi fira med grillfest här hemma..

kan knappt fatta det.. aldrig mer Kristianstad högskolan.. jag är klar!!!


RSS 2.0