FÄST!!=)

Ikväll är det fest. sitter och vänta på att annie ska komma hem till mig sen ska vi gå hem till lizette. Har inte sett hennes lägenhet sen den blev färdigt.,ska bli kul. den är särket jätte fin..

Igår va emmsan här. vi lagade lite mat och tittade på let´s dance. Tog ett glas vin gjorde vi o fy bubblans va trött vi blev. vi täckte skott i i en varsin soffa här hemma=)

Idag har jag och emmsan varit på stan och handlat. Jag skulle ha ett nytt KITT till ikväll o de hittade jag. hittade 3 stycken kläningar, lite smycken och lite smink. nya solbrillor oxå=)..

Jag köpte de tre klänningarna på veromoda o hon i kassa sa att de va de tre populäraste plaggen denna helgen att köpa.. hehe lite roligt men det beyder att det är skit många som ha lika dana. fast de får man kanske räkna med när man handla på vero moda. men snyggt va de=)

För er som är intresserade så kommer kanske bilder på de jag har köpt. hinner inte göra det ikväll bara.
Så klart kommer det en massa bilder från kvällen ikväll=)

Imorrgon ska jag åka till jönköping. ska kolla på hockye. I en jätte stor arena.. häftigt.. nahe nu kommer annie..
bye bye

hjälp??

Jag vill ju inte utge mig för att vara världs bäst på datorer därför behöver jag nu lite hjälp=) jag va inne på you yube och såg en sjuk gammal video som "idol" danny va med i. Jag vill ju så klart  vissa den för mina kära blogg läsare men vet inte hur man lägger ut den på min blogg. jag är rätt nöjd för jag vet hur man lägger upp bilder men har sett på andra bloggar att det har videos och sånt med. så jag behöver hjälp.. någon=)?


lite kändis skvaller=)

Magdalena Graaf följer snart sin syster i fotspåren och gör sitt första tv-jobb. Nästa fredag dyker hon upp i TV4:s "Postkodmiljonären" som prisutdelare tillsammans med Kim Kärnfalk.
image39


 Paris Hilton dejta Good Charlotte-gitarristen Benji Madden, som är tvillingbror till kompisen Nicole Richies pojkvän Joel Madden.

image40

Paris Hilton skakade baken i turkisk tv häromdagen. Arvtagerskan satt i juryn för årets Miss Turkiet-tävling och blev plötsligt uppbjuden på scenen av en professionell magdansare,
image41

Sångerskan Rihanna gör en god gärning när hon ger sig ut på turné i USA. Konserterna sponsras av hennes egen välgörenhetsorganisation, The believe foundation, som arbetar för att hjälpa behövande barn.
image42

Äntligen

Jaha då har man gjorden den förbenade tentan idag. Och hur gick det då för mig. Ja, jag kan väl utrycka mig på detta sätt att klara jag mig blir  jag överlycklig kuggar ja så skit samma. typ, jag känner att har jag turen på min sida så kommer det gå vägen. man vet nämligen aldrig vad den där mannen vill ha för svar. Men jag vet att jag svarade rätt på en sak. Och det var frågan vad ett paradigm är och vad det innebär typ. Å den hade jag sen koll på. för er som inte vet vad det är.. ja ni kan ju funderar på det=) hehe

Igår va jag och stoffe en runda i Olofström. Vi hade sett en soffa som såg fin ut i EMs katalog så vi tänkte att vi skulle titta på den. Men den va alldeles för liten. Så det blir nog hörn soffan på bromölla möbel affär.. den är stor.. och snygg=)


Igår kväll va Frida och Emmsan hos mig. Då hade vi så här roligt=)


visst är vi snygga=)=?


ikväll jobbar stoffe ända till 11.. tråkigt. Så jag och emmsan ska laga mat. det ska bli fläskfilé med champinjon sås och halva potatisar som man gratinera i ugnen.. det ska bli så gott..

nu ska jag mysa lite med stoffe innan han ska köra sen MÅSTE jag städa här hemma.. skitigt som fan. urk..


Från ett stilrent slott till ett mysigt slott

wow vilket fint hus Anna har. Det var något utöver det vanliga. Jag blev helt mållös när jag såg det, de hade gjort de så fint. HELRENOVERAT hela huset. det ända de hade kvar som va gammalt va ett torkskåp=)
Å jag blev ju inte lite avundsjuk när jag såg vilken tapet hon hade i sovrummet. MIN fototapet.. Ja just det min. När jag och Stoffe pratade om att göra om vårt stora rum så blev jag helt kär i den tapeten men Stoffe tyckte den va för dyr att sätta i en lägenhet när vi ändå skulle flytta inom ett par år.( å tur va väl de för vi ska ju flytta redan nu) Det är en svart tapet med en orkidé. Å köket.. å allt. ja allt va så fint.
image19
den tapeten SKA JAG HA!
image21
Annas chip=)
image22
annas bonnie som inte tycker om mig.. men jag tycker inte om han heller.....
´
När jag kom hem så va det biff, potatis och brunsås hos svärmor.. mums gott va de=) Vi pratade om hur skönt de hade varit att ha ett hus istället för en lägenhet å att om vi hade köpt ett hus så hade vi sluppit skatten på vinsten vi får av vår lägenhet nu. Men om man läger in pengarna i ett hus inom ett år så slipper man de. Så vem vet de blir kanske två flyttar detta året=)

När jag kom hem så va de meningen att jag skulle plugga men jag hörde hur sängen ropade på mig så jag skulle bara vila ögonen lite men det blev att jag somnade i en timme istället. Men jag behövde nog de. Jag pluggade ändå någon timme innan Emma hämtade mig för det va ju dax för den obligatoriska kvällsfikan som idag skulle gå av stapeln hemma hos Jenna.
EE å hon bor typ ute på landet. ett litet litet slott som va jätte mysigt=). De fick elda för att hålla värmen å allt va så litet å mysigt. ( det blir ju en sån underbar värme när man eldar.. I love)Förutom den djävulska trappen upp till övervåningen. kan ju tala om för alla att där blir det inga fester för jag kom knappt ner för trappen idag. kan tänka mig hur det skulle bli efter ett par glas vin=) hehe

image23
Jenna vet hur man ska vara klädd haha


So you think you can dance?

E tjaa på loden en lördagkväll runt ett tiden efter 1 så tror jag verkligen jag kan dansa, bäst i stan. haha
Men en vardagkväll som denna ligger man jävla i lä. Vissa är ju skit duktiga. Hoppa runt där på ett stenhårt golv.. nää inget för mig för närvarande. Men visst det hade varit roligt att kuna dansa.

Det blev ingen träff med emmsan idag. Hon ligger hemma o är sjuk, stackarn. Endagars sjukan får man hoppas för imorgon är det dax för den obligatoriska kvällsfikan som gäller med challe, anna, jenna och emma. ( en gång i måanden i alle fall). Ska bli roligt å se hur dant jenna bor i huset=)

Ikväll kom istället annie och hälsa på mig. Roligt att träffa henne.. va ett tag sedan

I morgon ska jag till bromölla och plugga med anna och elin. Ska äntligen få se annas nya hus. Har ju hört att det är skit fint=) får även passa på att gratulera Louise ( annas stora syster) till pojken hon fick igår. roligt=)

Äntligen har vi bestämmt att vi ska träffas. jag, stoffe, anna, marcus, frida och nicke. För vi ska nämligen åka UTOMLANDS i höst. ska bli hur roligt som helst. Vi kommer att få en semester vi sent kommer att glömma=)

Idag var det ju våffel dag och jag ryckte i mig de innan idag så jag tyckte det kunde passa bra med en god kycklingsallad som jag gjorde själv. Desvärre gjorde jag aldeles för mycket så jag fick slänga halva.. men gott va de.
nej nu ska ja se på starter wife=)

image17
så här glada hade nog de varit efter att jag hade dansat=)

image18
min goda middag, kyckling sallad alà ida=) lägg märket till det sjukt mörka brödet.. synd bara att jag gjorde sallad till ett helt kompani.. haha


pinsamt

Jag har glömt marias fördelsedag,så pinsamt av mig. Tydligen fyllde hon år fredes och det hade jag inte en sussning om så förlåt maria. Va upp med tuppen idag. Det vill säga kl 7=) för att sedan bege mig till Ronneby för att plugga med Elin. Hennes mamma gjorde våffler till oss.. för idag är det våffledagen. Det har ni väl nte glömt bort. Klämde i mig två stycken=) smarrigt va de.
När jag körde i morse va de rena vinterlandskapet ut. På motervägen fick man köra i spår. Inte särkilt roligt. Sen blev det ju inte bättre av att man hade solen i ögonen. Nu när jag körde hem va det inte så mycket som en snöflinga på vägen.

Funderar på vad jag ska göra idag. Kanske ringa emmsan sen. Först ska jag köra stoffe till jobbet och inom citygross o handla lite.. plugga några timma me kanske..


Inspiration

Just nu tycker jag det är jätte tråkigt att laga mat så jag gick in på adlibirs för att se om jag kunde hitta någon bra kokbok. Det skulle va nyttig, snabb och enkel mat. Och jag tror att jag hittade den perfekte kokboken=)
image15

Visserligen är det en GI bok men jag tänkte att det är ju nyttigt och bra och vill man kan man särket bara lägga till potatis, pasta lr ris. Jag kännde att jag behövde lite ny inspiration. Nu kanske vissa tycker att de är en vuxenvarning. men det skiter jag i. Jag är så trött att laga samma mat varje vecka och att lära sig något nytt är väl aldrig fel=)?

Måste även tillägga att mitt hjärta blivit tillfrågade att döma div 2 nästa år.. så det betyder att han kommer att döma mörrum på jössa nästa år om de åker ner. (vilket de särker kommer att göra för de är så jävla dåliga..) Det är nästa lite skrattretande. Bara stoffe klara testerna så ska de väl gå vägen. Stolt är jag=)
image16
I den lutningen hade i allefall jag ramlat

image17


Påsken=)

Jaha då va denna helgen över. Har tyvärr inte hunnit att uppdatera något nytt på några dagar. Ledsen för det, ska försöka att bli bättre. Men som jag har sagt innan så ibland är jag en väldigt upptagen människa och har inte tid att skriva alltid=) vad har hänt i mitt liv denna helgen som är värt att berätta för er.. tjjaaa. Jag har varit i nybro och hälsa på mina Släktingar. Det var roligt för jag har inte träffat dem på skit länge. Fick även träffa min kusins sambos barn för första gången.. såå söt är han. Fyller två om någon månad. De hade flyttat från sin lägenhet till ett radhus som är lika stor som vår nya lägenhet dvs 91 kvm=) med det sjuka är att det betala 2200 kr MINDRE varje månad. Hur sjuk är inte det då. Bara för att de bor i en håla som Nybro. Men men vill man leva på topp så får man väl betala för det oxå=). 
image9
sötunge=)

Jag blev så glad när jag träffade min mormor i påsk oxå. Jag har inte sett henne så glad på flera år. Inte ens när hon bodde i sin egna lägenhet. Hon klagade inte ett dugg och drog en massa roliga historier om de senila gubbarna och tanterna som bor där. På långfredagen när vi hade middag då för släkten så drack hon till och med ett glas vin.. de ni=) min mormor är grym.
image10
min mormor är grymmast i världen=)

I Nybro har det även snöat. Det började tidigt på fredagsmorgonen och snöade till lördag förmiddag. Sjuk mycket snö ,typ 3-4 dm. Så när pappa skulle köra hem kunde han inte köra mer än 70 Km ända ner till Tingsryd för vägarna dit ner va fyllda med snö.
image11
Jag hade hjälp till att skotta. duktigt va?

Vi var hemma i Karlshamn runt halv ett och kom upp den en väldigt bakfull Svensson.. haha han hade varit ute på fredagen med grabbarna och hade visst inte kommit i säng förens vid 4-5 tiden. han mådde som han förtjänade om man säger så=)

I lördes va det kalajs. Stoffes pappa fyllde år så det bjöds på fest där. Det va meningen att vi skulle åka vidare till harry sen men jag blev skit trött när vi mellanlandade hos Karlsson så vi gick hem istället och tur var väl det. För det hade tydligen varit skit mycket folk på Harrys. Vissa hade inte kunnat hänga av sig sina jackor och hur kul är det då att vara där. Å sängen var sjukt skön att komma hem till istället.
image12
Oboy o mintu är en klassiker..

Igår tillbringade vi dagen men att kolla på fotboll hemma hos Stoffes moster. Så det blev inte mycket gjort igår heller .Idag har jag pluggat i fyra timmar å det är sååå tråkigt.. Ikväll är det fika hemma hos Frida och då ska ja träffa Maria. Jätte länge sedan vi såg å jag har längtat efter henne=)
Nu måste jag plugga lite till=(.
beyyy

image13
Någon som är sugen att plugga till mig??


Stresssigt

Jag ställde klockan på sju i morse för att jag skulle hinna. Gå ut å gå en runda, duscha, packa och plugga. Hur mycket har idag gjort än.. hmm  duschat. så typiskt mig. planera att man ska göra en massa men så hinner man inte ens hälften. När klockan ringde i morse så ville jag inte gå upp.. det var super skönt att ligga i sängen, i 40 min=) Får väl ta med mig walking skorna till nybro å gå en runda med mamma ikväll.
Nu måste jag skynda mig å packa för mamma och pappa kommer snart å är jag inte klar då bli pappsen inte glad..
beyyy


skit

Ja som ni förstår så förlorade mörrum. 2-1 blev det. Tråkigt för mörrum. De hade varit roligt om de hade vunnit. domaren va tydligen dålig ( sas de va de kunniga) å det var inte bara för att khk vann utan han va dålig. KHK hade turen på sin sida idag och nästa gång de möts är det kanske mörrums tur.. vem vet.
image8
en timme och 10 minuter innan match start!

Det va 2400 pers på jössa ikväll å gissa om de va tryck.
nu ska ja krypa till sängen
missade så klart greys anatomy.. få se reprisen
Imorgon bär det av till nybro så... here I come=)
hej på er


snart va det dax

Igår blev det inget inlägg.  Vissa dagar är jag en mycket upptagen person som inte har tid att sitta framfördatorn.. igår va det en sådan dag=)
Fick äntligen redovisa vårt PM igår.. jag va jätte nervös och jag kom knappt ihåg vad det va ja sa men skönt va det när det va över. den muntliga delen blev godkänd.. Duktigt skönt. Nu väntas bara betyg från den skriftliga delen oxå.
Kom hem runt ett tiden igår och hittade min sambo liggandes i soffan med täcke och kudde. KLOCKAN ETT. hmm vissa ha de bra när man är lediga. eller förlåt, han hade ju diskat. Typ 5 saker. Men det är ju JÄÄÄTTA MYCKET.. hehe. Fick med han ner till citygross för att handla o det händer inte för ofta. Jag tycker väl inte heller om att handlar. Gick en runda på stan förts och invigde den nya sko affären. .mycket nice där inne.. Jävligt synd att man är skit pank denna veckan bara.. Annars hade det garanterat blivit ett par skor.

Igår kom jag fram till att killar och tjejer verkligen ha olika smak, när det gäller inredning. i alle fall jag och Svensson. I Måades va han uppe i Jönköping och tittade på HV71 kvalet. Vet inte om det var Skellefteå de spelade med, skit samma. Han köpte då en halsduk där det stod HV71. Å visst det va väl inget konstigt med det. skön va det me=). Nu har han fått för sig att han ska hänga upp den på väggen bredvid hans säng när vi har flyttat till den nya lägenheten.. HALLÅ HUR SNYGGT ÄR DET DÅ!! Sånt hade man på väggarna på sitt rum när man typ va fjorton år. men nej då. det skulle han med göra.. Jag hoppas verkligen att han har glömt bort det tills vi ska flytta för annars vet jag inte va jag göra=)

I går var jag och emmsan ute och gick en BAUTA runda.. Det var riktigt skönt sen la vi oss i solariet en stund..
vid åtta tiden jonade även Frida oss och vi kollade på gossip girl.. fan va bra de är=) inte fel att Nataniel är så sött.. (hmm mycket snygg pojkar i många serier.. börja bli svettigt för Ida nu hehe) och den där Chuck blir man bara så irriterad på. Gör han så mot Blair för att han egentligen är skit kär i henne eller gör han så för att han bara vill ha henne i sängen.. Jag tror på det sista. Å vilken kompis är han sen då mot Natanhiel.. jaja det är tur att man inte är en av dem i goosip girls ..Jag hade fan kokat. Men en bra serie är det
image6

Och snart va det då dax. För det första mötet mellan Mörrum och KHK, det ska bli jätte roligt att titta. Biljetterna är slutsålda så det kommer att va ett sånt tryck där. Det va inte igår det var full satt på jössa.
Jag hoppas verkligen att Mörrum har turen på sin sida och slå KHK. Karlskorna har sånt stor het vannsinne. Å det stör jag mig på. Så jävla duktiga är det inte som alla tidningar skriver. Det mörrum har medsig är rutin och jag hoppas det räcker.. måste skjuta en masa med.
Jag ska uppdatera och ge min analys av matchennär jag kommer hem om jag hinner för, först måste jag ju se greys anatomy  å det börja ju kl nio så jag hoppas jag hinner hem tills dess..

Imorgon ska jag bege mig med mina föräldrara till Nybro. Ska hälsa på mina kusiner och mormor. Kommer hem igen på fredag natt. Få se om jag hittar någon dator så jag kan skriva några rader för denna datorn lär jag ju inte få ta med mig för mister Svensson=)
nej nu måste jag städa färdigt och sen ska jag laga wook=) gottt

tack och hej


skola why?

Ja ibland kan man undra vad Kristianstads högskola håller på med. Jag blir så trött. Hittar bara på en massa skit för att de ska se bra ut på pappret. PM-seminarium.Helt jävla meningslös. Har suttit i SEX timmar och lyssnat på vad alla andra ska skriva om i sina C-uppsatser. Jag skiter väl inte lite mycket i vad de andra ska skriva om. Har lixom inte riktigt tid med de. Har min egen uppsats att fundera på plus värdens största tenta nästa fredag. ( å jag har inte ens börjat plugga, fatta ångersten jag ligger inne me då). Detta skulle va examinationsgrundanden. Det kan jag inte förstå. Å imorgon ska vi in halva dagen för vi han inte med alla idag. och så klart så kom jag och Arthur i morgon så idag har det verkligen varit att bara lyssna. Tycker den där skolan borde tänka om lite..


Så vad har jag då ägnat mig åt i 6 timmar utan att öppna munnen.. hmm kollat igenom hela min mobils sms. De ni, de va några hundra typ kanske=) var i alle fall tids fördrivande. Sen har jag sms lite med några homies.
Jag fick tyvärr ett väldigt tråkigt meddelande från en nära vän om man säger så. Det är en viss person som går runt och snacka en massa skit om henne. Jag kan lixom inte förstå när vi är över 20 år att man ska springa runt med en massa falska ryckte. För de som sas om henne är verkligen inte sant. Hon är världens snällaste person som inte skulle göra någon illa med flit så är det någon som vill förstöra för henne. Why?? lixom?? har den där personen inget eget liv. Hon måste va fullt upptagen att förstöra alla andras verkar de som. Jag förstår inte det roliga i de.. ÄR DET NÅGON SOM GÖR DET??

Som jag har varit de senaste två veckorna är jag bomber förkyld. SKIT TRÅKIGT. så det blir ingen träning för mig ännu. Jag är absolut inte en sån person som måste träna varje dag utan jag gör det lite ibland när jag känner för de. men nu har jag varit sugen länge och jag vågar inte när jag är så förkyld så det får bli en promenad med Frida. det kan ju alltid vara trevligt.
Ikväll är det ju även ANNA PHIL. å jag bara älskar det programmet( som med alla andra såpor=))

Igår när jag låg och sappade mellan kanalerna kom jag till 5:an å jag tyckte jag kände igen vissa skådespelare sen efter typ 10 minuter så kom jag på vad det var för program ONE TREE HILL har börjat igen. Vet inte säkret men jag tror de va 6 säsongen och nu spelade de fram 4 år. Jag blev i alle fall jätte glad för jag tycker om det programmet å Luuk han är ju sååå het. Ska bli spännande att följa den säsongen. Har man något att göra på söndagseftermiddagen=)
image5
ögon godis=)


Nu ska jag gå och göra klart min italienska pannkaksrulle för nu är jag hungrig. det är lite jobbigt när vi har två stora påskägg FYLLDA med godis och en paket lindor att inte ta en bit men jag ska försöka.. kanske slinker det ner en eller två bita.. ja menar det är ju bara påsk en gång om året.. å då måste man passa på=)


my homi

Som tur va så har söndagen inte varit så himla tråkig. en av mina homis hörde tills slut av sig å vi bestämde att vi skulle ut å gå en runda å kanske ja skulle få höra lite skvaller om gårdagen. tyvärr va det inget super intressant som hade hänt... ( så jag missade ingeT YES!) Typ ett jätte slagsmål på torget med 30 pers eller nått men man visste inte vem de va.. nån idiot från olofström ( ovanligt) hade slagit ner någon från karlshamn.. ja och emmsan gick iaefall en lite rund på dryg 50 minuter å det va super skönt att komma ut å få lite luft. vi såg bland annat en A-lagare sitta gömd i buskarna vid en cykelväg.. vilken liv sen då. vi fortsatte hem till mig för att njuta av en varsin bit av smögåstårtan.. sjuk gott även idag=)
sen roade vi oss med att ta roliga bilder på den nya datorn.

image4

snygga vi blev va=) vi roade oss en stund.
det finns ett sånt roligt program som man kan ta såna bilder. Hur ska jag förklara.,det är som speglarna i lustigahuset på grönalund=)
Emma gick precis hem å jag fundera på att hoppa in i duchen,kan behövas
Anna och Marcus kanske kommer upp en runda sen. Lite pizza är aldrig fel så här på en söndag..
eller blir den en sväng hem till svärföräldrarna.. där finns det allt god mat att hämta.. *mums*

seeyaa


Melodifestivalen

Den stora frågan. VANN RÄTT LÅT!. Enligt mig så är det helt klart rätt låt. Jag tycker den innehåller allt som en shlagerlåt ska innehålla. Den sätter sig på hjärnan snabbt, man kan dansa till den och hon gör ett sjuk bra framträdande. Tycker om när artisterna dansa med så det bli en helhet av de, det ser lite proffsig ut. Men jag vet inte om jag tycker att hon är så hemskt snygg. Sjukt mycket för smal. hon ser ju ut som ett litet barn som inte har kommit in i puberteten ännu( om man kollar på kroppen och bortse från brösten då.) hon har ju inte en fett klump på hela sin kropp.. HUR NORMALT ÄR DET DÅ??!!. De sas väl nått i hennes första framträdande att hon vägde typ 50 kilo.. HALLO.. DET VÄGDE JAG TYP NÄR JAG GICK PÅ MELLANSTADIET TYP.. man känner ju sig som värsta fetto jämfört med henne. Jag tycker det ska va lite å ta i i alle fall.. Titta på Sanna Nilsen. Hon ser ju normal ut. Tittade precis på Aftonbladets nöjesnyheter. då intervjuade de BWO. SJUKT AVUNDSJUKA DE VA.. haha "snart kommer väl svenska folket att inse att det är modern pop som gäller i Europa och inte schlager". .  skulle inte tror de! är det schlager så är de. alla deras låter ju precis lika dant. förresten så va deras låt SKIT DÅLIG!!
image2
det syns inte att hon har fött barn... sjukt...

ÅÅÅ Björn Gustavsson.. Han är ju helt underbar, rolig han är. När han kom i andra mellanakten såg man verkligen hur han mös han va ju nästan lite sexig i de där glasögonen=), men så fort han tog av sig dom och lekte gummitarzan kom modersinstinkterna igen.. såååå sött=)

Måste lägga till att en av mina bröder ringde till mig igår.. väldigt konstigt samtal. när jag svarade så märkte jag direkt att han var riktigt onykter.. han pratade något lossas språk som jag inte fattade ett skit av. Det skulle nog likna ruska lr nått i den stilen. men han sa nog inte ett ord rätt. å vad ville han.. hmm "måste få festa med dig snart syster"  WHAT! brorsan sorry men du är över 30 VÄX UPP. sorligt nog kommer han nog aldrig att göra de. men jag älskar han ändå. Roligt att han ringer till sin syster som är 13 år yngre å vill festa med henne. I´m miss popular=).. när jag frågade va sambon va så jobbade hon.. självklart.. annars hade han inte varit så redlös.
det va någon skum kille han va med... någon utlänning.. hörde de för han bröt som fan i bakgrunden när han pratade. skulle hälsa till mig å hade sig.. URK.. 

nahe om man ska ta och ringa sina homis snart. borde väl vara vakna nu. kan ju inte sova bort hela söndagen!! måste ju höra om kvällens skvaller från gårdagen.. särket så missade jag jätte mycket bara för att jag inte va med..
gick å la mig halv 11 igår. Börja jag bli en kärring!! nej de är klart jag inte är de. nästa helg blir det festa. Då ska jag festa med stoffe. Ska bli rikigt roligt för det va jätte länge sedan va kunde gå ut tillsammans. han har ju haft sin hockey hela vintern!! Men på lördag smäller de. Harrys here we come!! haha

Måste vara hemma till kl 14. MIn c-uppsats partner ska ringa då så vi kan bli klara med vårt PM. Ska vara inlämna imorgon. Måste ta oss i kragen.. Men de är ju sååå tråkigt. önskar bara att denna terminen va över!!

Får väl gå igång å diska, den hemmafru som man är=). få ju göra de när Svensson är iväg och tjänar pengar=) 


image4
normala personer har dubbel haka=) eller??=)

de va allt för mig än så länge..
seeeeyaaa


är det en vanlig dag?

nej idag är det ingen vanlig dag utan det är Svensson födelsedag=) det är bara det att det är skit tråkigt att han ska jobba just idag.. på hans födelsedag..
vi hade i alle fall kalas igår. Då bjöds det på smörgåstårta.. inte som jag hade gjort.. så klart.. "sånt kan inte jag.. de är överkurs" Det va lotta som stod för kalaset å GUD va gott de va. Jag tog tre gånger. Ja, jag vet jag är ett matvrak!! men är det gott så kan man inte hjälpa de.
Stoffe fick bland annat en ny domatröja - som han tog på sig så fort han kunde så klart. han va som ett litet barn på julafton. Det va tur att han har öron annars hade nog leendet aldrig tagit slut.. Av mina föräldrar fick han ett nytt duntäcke.. kommentaren innan han somnade va "de känns som man sover på ett hotell" sen somnade han direkt så det var nog ett gott resultat.
Klockan ringde kvart över 6 i morse.. de va lite väl tidigt men va gör man inte för att sjunga med sin underbara stämma. "ja må han leva". eller så kan man bara låta bli det och säga grattis och krypa ner under hans täcke istället.. Det andra alternativet va mycket trevligare=) Av mig fick han ett par nya skor. Björn Borg va märket. Som vanligt har jag funderat på sen i julas vad jag skulle köpa till honom för det finns inte mycket som passar. Men även detta året verkade det som om jag har lyckats..


Efter att Svensson gick till jobbet vid kvart i sju skulle ja försöka att somna om, gick väl så där.. sov en liten stund mellan halv 8 och 9 sen pallade jag inte ligga kvar i sängen mer. Istället förberedde jag mig för att gå ner och hämta bilen på vägga å när jag ändå va ute å gick så fick de bli en extra runda. jag vet inte va det va med alla som va ute å gick idag men jag gick om allihopa. Kändes som om jag körde i den yttersta filen på autobann. Jag intalar mig att de va jag som gick snabbt, kunde ju lika gärna va de andra som bara gick en lite promenad för det var ingen som hade precis kläder för så kallar "power walk".

Ända sen vi flyttade till vår lägenhet har jag tjatat om att jag ska turkost som accosiarer i vardagsrummet men som med mycket annat jag säger som jag ska göra så rinner det ut i sanden. Även det projektet. Men jag har faktiskt letat efter sån färg men inte hittat den någonstans. Iaellefal så fick jag (lr rättare sagt stoffe men han brydde sig inte så mycket) en jätte fin kruka med en blomma i och krukan hade precis den färgen som ja har letat efter så i morse lr det va i förmiddes ringde jag emma, hon fick inte sova längre=) så följde hon med mig. Å tusan så bra det blev=) köpte en till kruka i den färgen å det kommer bli skit bra i den nya lägenheten.. ska föröka att inte köpa så mycket nytt innan vi har flyttat men de är svårt..

Jag och Emma skulle köra och lämna en grej till stoffe på jobbet idag. och när vi kör in och börja närma oss vägga hallen ser jag att det står ett hel gäng med killar i gula och svarta träningsoveraller. Tänker först att det kanske är mjällby men ändrar snabbt tanken för "vad skulle de göra på vägga hallen" när jag kommer ännu närmre så ser jag en lång blond sak med en svart mössa och är väldigt lik en person som jag inte sett på väldigt länge. som vanligt lyser det DIVA stämpel över honom så jag tänkte att ja ska inte glo så han tror att jag tittar på honom..
Eller nu ångrar jag mig. Han kanske inte är en diva längre. jag känner ju faktiskt inte han längre. "har typ inte gjort det sen 4:an lr nått) så jag kan ju egentligen inte uttrycka mig så. Han är särket trevlig mot dom han känner.. men ååå va jag stör mig ibland å det måste man få gör.. eller???

nahe nu är alla mina dompisar på fest.. utom jag. så tråkigt att jag inte kunde vara med på fridas inflyttningensfest.. men men jag hade inte heller velat att min kar hade gått ut å festa på min födelsedag om inte jag hade kunnat de. så de blir tacos mys och melodifestivalen.. en flaska vin kanske=)
tack för mej
HEJ
image1
fin han blev=)

RSS 2.0