fredag kväll...

nu tar jag helg. Blev tyvärr inte så mycket pluggande som jag hade hoppats på men även jag måste va lite ledig ibland. så nu har jag slängt ihop böckerna och de öppnas inte igen förrens på måndag kväll. I och för sig måste jag nog läsa några kapitel i helgen i en annan bok.. men den är bara rolig..=)
så nu ska jag ta tagi en flyttkatong och packa lite sen bär det av till Jenna och Anton.
ha en bra kväll=)

puss på er=P

mycket pengar

då var men så där en miljon fattigare.. hehe=) Nu äger jag ett hus, häftigt. För några år sedan trodde jag inte att jag skulle ha hus vid 22 års ålder=) ( Tydligen så finns det folk som "stör" sig på att vi har köpt hus! Att vi är för unga men det skiter jag fullständigt i.  Jag tycker att vi är mogna för det och det är huvudsaken. Finns fler saker här i livet än att bo närma stan och supa sig skit full varje lördag, söndag)
Vi får inte nycklarna förens imorgon kl 10 men det är bra för annars hade jag varit där hela dagen och kvällen och jag har lite annat jag måste fixa med.. typ plugga och packa!
Trodde jag skulle få sitta själv en fredagkväll=( men igår kväll när jag va hos jenna och anton blev jag bjuden dit ikväll på hemmagjord pizza "om du tycker om bearnesås på pizza" som Anton sa.. klart jag gör... jag äter allt

Så typiskt har jag blvit förkyld och halsen är verkligen inte som den ska.. jag har absolut inte tid att bli sjuk.

tillbax till pluggandet!

snart så

Om några timmar är det då dagen D=) veckan har gått så sjukt snabbt, trodde aldrig de.
Imorgon ska vi till banken och betala huset.. egentligen skulle vi fått nycklarna men frun i huset vill inte lämna förens lördag morgon, hon ville kontrollera att hon har städat ordentligt!
i och för sig jobbar stoffe ändå kväll så vi kan inte göra något imorgon ändå.
Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på huset på lördag kväll för er som intresserad... om jag orkar det vill säga.. blir nog väldigt mycket..
men är ni nyfikna är ni alltid välkomna på en titt på lördag...=)
nu är de läggdags..
go natt på er

underbart skönt!

äntligen fick jag reda på resultat på den sista kursen som vi hade innan examen..jag klarade den! Så nu är jag verkligen en socialpedagog.. jag är nått.. stolt!=)
att jag sen inte klarade psykologi tentan är en annan sak men jag kände att jag fick nya krafter.. nu jävla ska jag klara av denna terminen oxå!

090224

det där med tapeter är helt klart min grej... super roligt=) hehe jag hittar nya varje gång vi är och tittar men nu har vi nog bestämt oss för vad vi ska ha i sovrummet.. brun glitter tapet med medaljonger..  I LOVE=).. sjukt coolt! haha och till trappen (väggen bakom såklart) hittade vi en annan cool tapet som de kunde sälja till oss för 200 kr rullen istället för 450... lite skilland..

ikväll ska jag bli bjuden på middag.. eller jag får kanske hjälpa till lite=) thessan ska göra kyckling gryta och de är ju super gott=)
Sen ska vi gå vidare hem till anna där vi ska äta semlor=)


veckan D

då har veckan kommit.. på fredag får vi huset och jag längtar såå mycket.. allt som så länge har oroat mig får ta en liten vila för nu är det full fokus på huset!
just nu är hela vardagrummet fullt med flyttkatonger.. lolle va så snäll och hjälpa mig idag.. tackar snällt för all hjälp.


haha vi bjuder på den=)

nu ska jag hämta hjärtat på jobbet sen blir det sängen för min del.. imorgon är det först skola.. sen ska vi kolla på tapeter till sovrummet.. packa lite.. plugga? njaa måste jag=)?

Minnen

I höstas var jag och stoffe i egypten tillsammans med två par till  anna, marcus och frida och nicklas..
för mig känns som om det var jätte länge sedan vi va där.. och ibland kan jag inte rikigt fatta att vi har varit där..
det är så mycket som har blivit konstigt sen vi kom hem å jaa.. de känns som en oändlighet.... vart tog allt vägen??
Jag och stoffe tittade på den delfin filem som vi köpte( vi badade med delfiner och fick köpa en film med oss på) då känndes det verkligt.. när jag kunde höra våra röster.. hur jävla roligt vi hade egentligen...jag kunde känna hur kallt det var i bassängen tilllsammans med deflinerna, hur salt  vattnet  var och hur häftigt det var att känna på delfinerna..
Tog även en titta på korten idag.. har inte gjort det på väldigt länge... och jag fick mig ett par goa skratt...
resan var ändå sjukt lyckad...
titta på bilderna och njut.. vi kan inte ha haft en tråkig resan.. med vår gäng;D

resans valrossar.. de var mer i vattnet än ovanför....

va har ändå badat med delfiner.. hur många har gjort det då!?

den vädligt korta men sjuka kamelfärden.. haha jag skrattar bara jag tänke på de!

att har varit vid pyramiderna är ju coolt=) Den bussresan gör man aldrig igen. inte jag ialllefall och jag tror inte att de är någon i av oss som skulle sätta sig på den bussfärden igen.. men de va helt värt besväret

vår egenskapta pyramid.. det blev uppståndelse=) hehe

jag var den ända av oss tre tjejer som vågade sig på denna sjuka vattenrutchkannan! .. här är Stoffe och nicke som åker...

... och här kom jag.. som ni ser fick jag väldigt ont i rumpan.. jag skulle aldrig åka den igen. läskigare finns det nog inte

två av pöjkarna åkte skridsko.. i egypten!!!  och vi andra var "hejaklack". ja harregud säger jag bara....

att macdonalds kunde va sååå gott som det var där nere kunde jag aldrig tänka mig=)

kl 12:00 skulle vi lämna rummen och vårt flyg gick inte förrens kl 6:00 på morgonen efter. Så vi fick ide`n om att vi skulle lägga oss på solstolarna och försöka sova, vilket va en sjukt dum ide då de va mygginvation typ...

vad hände sen? en återförening snart eller?

nej men titta...


denna söta lilla krabat ploppade ut i morse kl 4.00. en lite Elton. Stor grattis till Emma och Patrik som nu kan vara stolta föräldrar=)

blue man group



detta är då blue man group. hört talas om dem innan? jag hade inte det.. förens igår när vi var och lyssnade på de högtalarna stoffe ska köpa. då satte de på en video med dem. En show ,som vi beställde direkt när vi kom hem=)  den va as roligt..how too be a movie star heter den..
helt sjuka är de.. finns hur mycket som helst om dem på youtube.. ha tåls att lyssna på hela.. de är grymma=P

fest på lördag!=)


Kims låt tycker jag är sjukt bra..
blir rikigt sugen på en fest när jag hör denna.. vad säger ni.. fest på lördag?=) någon som är sugen!.. jag är !

sammandrag

ni kanske undrar hur det gick på tentan i måndes.. njaa. så där faktiskt.. först när jag fick frågorna så fick jag panik. kände att jag inte kunde någonting men när jag hade lugnat ner mig lite så gick det bättre. frågan är om jag har skrapat ihop 15 poäng.. njaa. har jag tur, men jag har aldrig tur när det gäller sals tentor. jag har i alle fall ingen panik över detta. klarar jag inte den så vet jag att jag kommer att klara den nästa gång. för denna gången var det så klart inte det jag hade fokuserat på men nästa gång kommer det att gå.... och då är jag redo=)

igår var vi på banken och skulle fixa med lån till huset.. kan ju säga så här mycket att vi kommer att bo 2000 kr billigare i huset än vad vi göra nu.. det är helt sjukt bra! aldrig mer lägenhet!

nu på förmiddagen har jag och svärmor varit ut och gått "gölarundan" ,skönt! och nu ska jag gå en runda på stan.. måste köpa tandkräm och tandborste till Theo.. han luktar APA!


.....

om en och en halvtimme gäller det, har jätte ont i magen.. försöker att tänka på annat.. posetiva tankar brukar hjälpa...
jag hatar salstentor!

mitt i naturen

har haft en helt underbar dag ute i naturen=) både jag och theo är helt slut.. få se om det blir något beck ikväll=P
nu ska vi går över till Thessan och Alle och bli bjudna på fläskfile och potatisgratäng.. mumms=)

det känns bra inför mågondagens tenta men jag vågra inte ropa hej ännu. jag o sals tentor är inte ett så bra par om man säger så.. jag hoppas hoppas men ändå inte för mycket.. men denna gången kommer jag bli riktigt besviken ifall jag inte klara den.. har lagt ner så mycket tid... *hoppas hoppas*
snälla håll alla tummarna för mig imorgon=)

Mörrum

"När jag blir stor ska jag bo i mörrum"
Det sa jag en gång när jag var med mina föäldrar och hälsade på hos några kompisar till dem som bor i mörrum.. Vi gicklängs mörrums ån och jag tyckte tydligen det var så fint..
det är ju rätt roligt för om mindre än två veckor har jag ett hus där..=)
ödet kanske.....


mörrums ån=)

nya stövlar

efter en skön promenade runt gölasjön och en lång varm dusch begav jag mig ut på stan en runda.. va tvungen att ha nya leggings, blev ett par benvärmare oxå=)
hittade ett par jätte fina stövla som jag bara vill ha.. bara det att de kostar 1000 på rean.. såå njaa.. få se om jag har någon bra övertalningsförmånga på gubben=)
men de va så perfekta.. de är en lagom hög klack men det känns ändå som om de är helt plana..
nu ska jag plugga lite till.. se får vi hoppas att tentan går bra på måndag...


solig alla hjärtansdag!

det är ju så tyskiskt att min pojkvän ska jobba just idag! det är ju super fint fäder ute. hade va så skönt att åka och grilla och hitta på nått idag.. men nej då, då ska han jobba..
jaja jag behöver ändå plugga några timmar nu sen får jag se om det är någon som vill ut i skogen.. Thessan sa i veckan att hon va sugen=) Annie är ju hemma nu ju.. kanske hon vill ut en runda i skogen=) få se mig för senare under dagen.

hur var det igår kväll då!?
kan ju säga så här.. jag är grymt avundsjuk på den där badet de har utom hus.. fanns ju alla möjliga funktioner på de... de va bara helt underbart att sitta i ett varm bad när det va minus grader i luften.. de får vi göra om ofta.. i like=)
tyvärr blev det ingen bild på badet för de va lixom svin kallt i bikini och stå i snön. kan säga att min fötter höll på att frysa ihjäl när jag skulle gå in...

idag är det ju alla hjärtans dag.. rätt så överreklamerat tycker jag.  får se om det blir någon mys kväll lr vi hitta på nått annats..
hörs senare


skogen nästa

nu är det bara 7 frågor jag inte kan.. super bra tycker jag! de frågorna tar vi imorgon för nu ska jag ge Theo mat sen ska vi ut i skogen med Emelie och Foxxy!

snart så...

en liten paus från pluggandet! gjorde frågor till våra kompendie som vi har fått. 20/29 frågor.. rätt okej tycker jag..
nu ska jag göra något helt annat i en halvtimme.. tror det får bli att dammsuga sen ska jag prenta in de sista nio frågorna oxå..

tenta... ångerst...?

det var helt underbart att gå morgonpromenaden med Theo idag... äntligen har solen kommit=)
men de va inte särskilt varmt ute.. var alldeles röd om kinderna när jag kom in igen..
idag är det tenta plugg som gäller nu på förmiddagen sen ska jag ut i skogen med Foxy och Emelie.. ikväll blir det tacos, let´s dance och ett bad i bad tunnan hemma hos Emelie och Mats=) super mysigt..

igår hade jag sån tenta ångerst. kände sån press på mig att jag måste klara tentan på måndag.. vet inte från vem pressen kommer. måste nog ligga hos mig själv.. bara för att jag har lagt ner så fruktansvärt mycket tid på denna.. men jag måste intala mig själv att det är så jätte mycket som vi har gått igen, vilket gör att jag inte kan lära mig allt så det är bara till att hoppas på att det jag har pluggat in kommer.. mer kan jag inte göra...

Igår kväll åker jag hem till Jenna en runda så var hon mitt moraliska stöd en stund... tack Jenna=)

nahe nu måste jag börja plugga ifall jag ska få något gjort...


snabb mat X2

Jag rekomenderar inte att äta ute mat två gånger på en dag.. det funkade verkligen inte för mig..
först åt vi på max idag i kristianstad. super gott va de.. mycket mycket godare än MCdonalds...
ikväll blev det thai.. stoffe stod för maten idag=P
detta gynnade inte min mage.. ikväll har jag haft så ont så ont och den är bara stor som en ballong..
Få se om det blir skola imorgon.. va ute med Theo för en stund sedan.. skit halt!
go natt alla=)

somliga har tur

igår tippade stoffe på bomben.. som vanligt trodde man ju inte att han skulle vinna. men han fick in den! 18000 kr. vadå att jag blev chokad.. skit mycket pengar ju=)
Så nu ska han köpa ett nya högtalare, så klart.. trodde kanske att de skulle gå på 8000, för ett bra..men nej då.. 20000 ska han köpa ett för... måste det vara bra ljud i det=)!
idag har vi beställt en soffa på bromöllamöbel affär och fixat med tapeter till vardagsrummet i huset.. skit bra kommer det bli=)
Blev en del pluggande oxå ikväll men nu orkar jag inte mer så nu ska jag och theo bege oss till Thessan och Milo..
Imorgon är det skola..
hej på er=)


somliga har tur

igår tippade stoffe på bomben.. som vanligt trodde man ju inte att han skulle vinna. men han fick in den! 18000 kr. vadå att jag blev chokad.. skit mycket pengar ju=)
Så nu ska han köpa ett nya högtalare, så klart.. trodde kanske att de skulle gå på 8000, för ett bra..men nej då.. 20000 ska han köpa ett för... måste det vara bra ljud i det=)!
idag har vi beställt en soffa på bromöllamöbel affär och fixat med tapeter till vardagsrummet i huset.. skit bra kommer det bli=)
Blev en del pluggande oxå ikväll men nu orkar jag inte mer så nu ska jag och theo bege oss till Thessan och Milo..
Imorgon är det skola..
hej på er=)


sovande hund


så här ligger Theo när han sover.. hur söt är han inte då=P

ny vecka, nya tag

då var det ny vecka igen.. tycker dagarna bara springer förbi en. speciellt helgen.
Idag blir det en plugg och fixa dag. Tänkte jag skulle fixa ihop ett CV så jag kan söka till sommar jobb och vikariat. Ska ringa till ett ställe som jag har blvit tipsad om oxå..
sen blir det en massa plugg. om en vecka ska vi ha psykologitentan så det är bara att sätta fart..
först frukost sen en runda med Theo,,,


tiden går så snabbt

fredag mys hemma hos Emma A med några tjejer. Tog med oss pizza och presenter som en typ "lycka till gåva" till den kommande bebisen. Kan kanppt fatta det.. om 4 veckor så är Emma mamma. Kändes som om det var igår vi lekte på Rödvensvägen och hon lurade upp mig att springa på garagetaket och springa och tjuv ringa på på dörrar.. emmsan lärde mig allt skit=)
tiden går fort..
Vid halv nio blev jag tvungen att gå hem till Theo för han var hemma själv. så när jag kom hem och hade rastat honom körde vi en runda till emelie och mats.. foxxy var jätte leksugen.
Pratade om att vi var sugna på att åka iväg i sommar..tyvärr finns ju inte pengar till en längre resa men 4 dagar till prag eller till Gotland hade man kanske kunnat kosta på sig.. få väl se hur mycket pengar man kan skrapa ihop..

nu är det läggdags
go natt på er=)

jag=noll koll

detta året har jag inte haft nån koll överhuvdtaget på allt som går på tv. jag har missat varenda gala som har gått. och jag brukar typ inte missa nån.. litet gala freek.
och nu har jag missat att det är melodifestivalen på lördag!! noll koll har jag..tyvärr så kan jag inte se första del finalen men har lyssant på bidragen och jag tycker inte de va så mycket att ha. hoppas inte nån av dem vinner..
vilka ska gå vidare då??

aså scotts hade en jävla svänging låt. satt och diggade..

tyckte faktiskt om caroline af ugglas låt men inte som en melodifestival låt...

alcazars låt låter som alla deras andra låtar.. disco typ..

Emilia.. ni vet big big wold Emilia.. hennes låt var rätt okej.. man svängde med.. men aså den damen har ingen super bra röst.. och vet ni vad låter heter.. You´re my world.. haha tror kanske att world ordet ska hjälpa henne till framgång..

Shirly Clamp.. jag.. en balad.. sjunger om kärlek som hon alltid gör..

Nina Söderquist.. inte en anning om vem människan är.. contry/rock röst.. låten då.. njaa nää tror inte de..

Jonathan Fagerlund.. skit töntig låt och röst.. vem är han förresten??

Marie Serneholt.. ursäkta mig men jag kan bara se hur hon klänger på sig när hon sjunger.. jag rösta på kort kort och uringat.. nån som sätter emot...??

nä ingen va dessa bidragen fasnade hos mig..


omtenta.... klar

Har precis skrivit klar min omtenta nu, Känns rätt så skönt=) har skickat den till en klasskompis så ska hon skicka sin så man kan hjälpa varandra. man blir lätt fast i sin egen.
Kan säga att jag är grymt trött nu efter 3 timmar framför datorn. Själva tenta tar egentligen inte så lång tid att skriva men allt fin slipp som att man exempelvis får in rätt referenser och källförteckningen tar alltid så lång tid för mig. borde inte göra för jag har ju skrivit en del på min 3,5 år=)
jag skulle verkligen behöva en nackmassage nu.. får alltid så ont när jag sitter framför datorn.. kan ju försöka få i stoffe att jag vill ha lite massage... tror jag kan glömma det..

idag har jag annars varit ute och gott med rottweilerna Ebba och hennes Matte. bara älskar den hunden=) finare rottis får man letar efter. Det var ebba som gjorde att jag började tycka om rottisar. Ville ju egentligen ha en sån hund men tyckte att vi kanske kunde börja med en lite lättare=) de kräver ju ändå en del. Men i mitt liv, någon gång ska jag ha en Rottis..

Idag fyller Jenna år.. 21. hmm bara barnet ju=) en annan fyller ju 23 detta året.. usch när man skriver så så ser det ut som om jag är super gammal men jag känner mig inte super gammal. komihåg när man var runt 15. var man lixom över 20 så var man stor.. hehe

iallefall ett stor grattis till damen idag=) var på kalas hos henne igår, vilket som förövrigt var trevligt=) och imorgon blir det fest för henne..



självaste jennifer johansson=)

My Life Would Suck Without You!



Refrängen tillägna jag dessa bilderna=)






hade gärna velat haft en bild på mammsen oxå men hittade ingen i arkivet... vill tacka er för att ni har hjälp mig att orka under vintermörkret..=D

Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

metallica

Igår frågade Jenna och Anton ifall vi ville följa med till Metallica den 20 juli i Köpenhamn! hade varit så häftigt. problemet är bara att det är den 20 juli. det är ju mitt i sommaren och antagligen jobbar jag då. Kan ju gärna inte be om ledigt i jobbansökan =D så jag o stoffe benar i hur vi ska göra..
Så nu tänker säkert ni som känner mig.. du har väl aldrig lyssnat på sån musik??.... nä det kan hända men jag tycker det hade varit häftigt att se ett världsband.. och för den delen så ska man nu lyssna på hårdrock ska det vara LIVE.. en helt annan stämning.. kan ju bara jämföra med rockfestivalen i Norje.. där är det många band som jag har lyssnat på där som jag faktiskt tycker är bra sen har man lyssnat på skivan har det bara varit skit... så det är väl stämningen runt omkring oxå kanske=)..
så vi får som sagt se hur vi ska göra.. glad att det frågade oss iallefall=)

har skrivit på min omtenta idag nu är det plugg på psykologin...=/


mycket nu....

så mycket att göra att jag inte vet hur jag ska hinna med.. har en tenta att skriva.. har ioch för sig börjat och det går bra men den ska bli klar oxå. ska vara inskickad senast 8 feb... har även kompletterings uppg som ska vara inskickad samma dag.. tror jag är klar med den men även en finslipning behövs.. jag måste plugga till det vi har i den nya kursen.. och det är mycket mycket... skola tis, ons, tors, kalas tors kväll för jenna =) vilket jag förövrigt måste köpa paket till. och det är ju inte det lättaste till den damen.. men jag har nog en bra idé=D iväg på en annan grej fredag kväll, lördag ska jag först på 60 års kalas sen blir det fest för jenna=) söndag ska jag spenderar i sbg hos mamma.. Stoffe ska till Tyringe och döma så jag ska till mammsen då.. Rotmos står på menyn.. i Love=P

så jag har tre dagar på mig att skriva tentan.. tur att jag började idag och det blir inte ens tre hela dagar.. 2 dagar typ.. shit! får jag inte ont i magen för detta så klara jag vilken stress som helst...

Vill så gärna hinna umgås med Thäss.. hur ska jag hinna detta då.. får bli ikväll en stund för de andra kvällarna måste jag ägna åt tentan!! kan inte skriva så mycket mer idag ändå för jag måste lixom ha kurslitteratur böckerna.. får inte de förens imorgon...

jaja nu måste jag fortsätta..
denna stress=/


newfaundland..

har varit en lugn och skön helg för mig. Igår var jag hos jenna på dagen och grillad. var nog den kallaste dagen på året! jag hade leggings och träningsbyxor, en långarmad tröja, en flis jacka, en jacka och en överlevnadsoverall som jag fick låna av anton.. ändå frös jag! hade mössa och vantar oxå.. plus att jag fick så ont i ryggen igår at jag verken kunnde sitta, går eller stå.. fick stå typ lite framåtlutad så gick det rätt bra..

Stoffe hämtade upp mig vid fem tiden sen så lagade vi tacos och bara mös framför tv:n. det behövde jag=)
Idag sov vi länge. Sen har jag pluggat en del.

Idag blev jag idiotförklarade av farmen Kristina!
När jag var ute i dag på förmiddagen med Theo så möte vi Farmen Kristina och hennes hund. Theo hade på sig sin regn västa som förövrigt är fodrad. I alla fall så det första hon säger är
-newfaundland fryser inte....
- det är ingen new faundland, han är en labbe /golden.
-jaså en blandras, men de fryser inte heller
-nej, men...
-han kommer bli alldeles för varm så får han exem så får ni raka honom och ge honom en massa kortison sprutor!
-okej, jag ska tänka på de...

Grejen va den att jag hade ju inte tagit på han västen för att han frös utan för att han inte ska bli så blöt i pälsen. ta skit lång tid för honom att torka.. men jag hann lixom inte berätta de! försökt en gång men jag tänkte det är ingen idè...


Nu ska jag snart köra och lämna stoffe på mcdonalds för hans ka iväg och döma i kallinge sen ska jag köra vidare och hämta Emelie, Mats och Foxxy så ska vi ut i nytorpet en runda..=)

Theo?


newfaundland valp?

inte konstigt att folk tror att han är en newfaundland...=)

men jag hoppas inte han blir så här stor=)


RSS 2.0